úterý 13. června 2017

Podivné simulátory orálního sexu


Vakuová pumpa s jazýčkem
Celá tahle věc se může na první pohled jevit jako dobrá vychytávka. Pumpa ve tvaru otevřených úst nasaje váš klitoris a pak ho jemně podráždí vibračním jazýčkem. To zní docela dobře, až na to, že to není tak úplně pravda.
Bylo mi ctí tuto vylepšenou vakuovou pumpu vyzkoušet osobně a bohužel to byl naprostý propadák. Dala jsem jí několik šancí zapůsobit a předvést laskání podobné skutečnému orálnímu sexu, ale nic se nestalo. Přísavka nedrží na žádném povrchu, manipulace s tím vším se ukázala jako docela náročná a ani přes velkou snahu se mi nepovedlo vytvořit byť jen minimální podtlak, který by vydržel do té doby, než stihnu ovladačem zapnout vibrace jazýčku. Takže, nejen, že tahle hračka divně vypadá a nemá nic společného s orálním sexem, ona nemá nic společného dokonce ani s vakuovou pumpou.


Sqweel 
Asi nejznámější pomůcka, která slibuje napodobení orálního sexu je Sqweel. Bezesporu originální pomůcka, která mi připomíná nějakou malou elektrárnu, slibuje téměř reálné lízání. Co jsem četla, k realitě to má samozřejmě hodně daleko, navíc při otáčení vydává na můj vkus opravdu hlasité bzučení. Použití "orálního kolečka" vás bude stát pravděpodobně hromadu lubrikantu, protože samotné suché jazýčky nejsou nic moc a budete tak muset všechny namazat. No a nakonec je třeba celý strojek rozebrat a jazýčky očistit. Zkrátka, zdá se mi to celé lehce nepraktické. Navíc po zapnutí začne fungovat jako větrák a váš klitoris bude pod palbou chladného vzduchu.  

Sqweel Go
Tahle verze vypadá pro mě trošku snesitelněji. Je o dost menší, roztomilá a i když funguje na stejném principu jako obyčejný Sqweel, má oproti němu pár výhod. K jeho provozu nepotřebujete baterie a vejde se do ruky. Nicméně pořád vydává lehce děsivé mechanické zvuky otáčením, fouká nepříjemně chladný vzduch a jeho tři rychlosti jsou spíš špatným vtipem. Takže jako erotickou pomůcku bych si tenhle kolotoč určitě nevybrala.


Všechny možné jazyky
Tak jo, až do teď jsem pro každý simulátor orálního sexu našla alespoň trochu pochopení. Je jedno, že nefungují tak, jak slibují a že vypadají při nejmenším podivně, pořád jsem si je dokázala tak nějak představit v akci. Realistické erotické pomůcky nepatří mezi mé oblíbence a tak se dá očekávat, že vibrující jazyky zkrátka nepochopím. Proč si proboha kupovat vibrátor ve tvaru jazyku a věřit, že tak zažijete napodobení orálního sexu? Klitoris opravdu nerozezná, jestli vibrátor vypadá jako jazyk nebo jako penis (nebo třeba jako zvířátko), takže všechny ty jazykové napodobeniny jsou naprosto zbytečné a v mnoha případech i naprosto odporné. 

1 komentář:

  1. Video nemá chybu :D Osobne som teda Sqweel nikdy nedržala v ruke, ale ten rachot čo to vydáva by vo mne zaručene zadusil akékoľvek chúťky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥