úterý 6. února 2018

"Třeba vás prostě vylížeme do konce..."


Dívám se na jeho hlavu mezi mými stehny a vteřinu před orgasmem mi prolítne hlavou: "Jak jsem bez toho mohla sakra žít?" 
Je mi pětadvacet a našla jsem muže svých snů, našla jsem muže, který umí lízat tak skvěle, že jsem naprosto změnila názor. Vážně jsem až do teď byla přesvědčená o tom, že dráždění jazykem není nic pro mě a v hlavě jsem měla vzpomínky na předstíraný orgasmus "aby toho už konečně nechal", na svého prvního kluka, který "to prostě nedělá, protože se mu to hnusí" a na to, jak jsem se vždycky cítila celá oslintaná a unuděná k smrti. Možná právě proto jsem od Tomáše chtěla další článek právě o orálním sexu. Taky vás zajímá, jak to vidí on?

Když se řekne orální sex, většině se na první dobrou vybaví blowjob. Bez nadsázky se dá určitě říct, že větší pozornost se všude soustředí na kouření. Jak se to chlapům líbí, jestli to ženy umí, jestli slečny polykají. Na orální sex věnovaný ženám se často hloupě zapomíná. Výsledkem je, že někteří kluci své holky prostě nelízají, jiným to zase moc nejde, další ženy raději upřednostňují něco jiného. A to je špatně.
Na rozdíl od kouření, které se stalo přirozenou součástí erotiky většiny z nás, zůstává kolem lízání stále zbytečné tabu. A troufám si říct, že na vině jsou ženy i muži.
Muži proto, že se často chovají jako sobci. Nechat si to od holek pořádně udělat pusou, to jo. Ale namáhat vlastní jazyk a udělat holce pořádně (a především dlouze) dobře, to bývá často problém. Nechce se nám, hledáme výmluvy, prostě to neděláme. Pokud ale tohle chlapovi vadí, měl by se zamyslet nad vlastním pokrytectvím. Jsme líní? Nechutná nám to? Nevoní? Bláznovství. Sex je o aktivitě, je o interakci mezi oběma lidmi. Vždycky to beru tak, že minimálně polovinu toho prožitku musí tvořit potěšení druhé strany. Velká spousta holek lízání miluje a chce jej. Proto je to důležité. Vždyť co může být intimnějšího, než když nás holka pustí mezi své nohy, když nám dovolí ji ochutnat a dráždit? Co může být víc sexy, než když se holek můžeme jazykem dotýkat prostě všude? Pokud ji opravdu chceme, pokud nás opravdu přitahuje, pokud ji opravdu milujeme (bavíme-li se o vztahu), musí být lízání příjemnou „skoro-povinností.“ Ta blízkost k sexu patří, nesmíme se sebe štítit. Každému se samozřejmě líbí něco jiného, ale mně osobně je úplně jedno, jestli holce lížu kundičku, zadeček nebo třeba prsty na nohou. Prostě ji chci celou, se vším všudy.
Každá strana má ale dvě mince. Jak si chlapi dokáží říct o to, co mají v posteli rádi, ženy často mlčí. Stydí se, jsou ostýchavé, nevysloví to. Některé kluky proto nenapadne, že by o to holka měla zájem. Někdy se stane, často v počátcích vztahu, že se holka opravdu stydí kluka pustit tak blízko, takže lízání raději odmítne. Když ale po čase získá větší důvěru, musí si o to říct. Nebo aspoň nenápadně upozornit. Věřte mi, že když klukovi řeknete „Vylízej mě“ nebo „Udělej mi to pusou“, téměř jistě se na vás nadrženě vrhne. Musíte mu dát prostě vědět, že o to stojíte a že to chcete, protože je to příjemné, protože je to boží a protože to k tomu sakra patří. A to je jenom počátek komunikace. Mluvte dál, navádějte nás, řekněte nám, co se vám líbí. Někteří chlapi nedokáží najít klitoris a zbytečně olizují vchod, zatímco je zrod orgasmu několik centimetrů výše. Jiní aplikují monotónní pohyby nebo vydrží pár vteřin, jako by to snad mělo stačit. Je třeba najít společný rytmus a pomoct si, vždyť cíl máme stejný. Pokud vám těsně po orgasmu už není příjemné, když vás jazykem dráždíme, řekněte to. Pokud chcete, ať při lízání zapojíme prsty, navádějte nás. Jinak si nemůžete stěžovat, že nám to nejde a že to neumíme. Každá jste jiná, každá preferujete jiné tempo, jinou techniku, jinou dobu. Pokud mlčíte, šlapete si po vlastním štěstím. A když se nám to povede, pochvalte nás, vzdychejte hlasitě, povzbuzujte, nebojte se projevit orgasmus nahlas. To je ta správná motivační odměna.
Nestyďte se, pusťte nás tam. Chutnáte nám, líbíte se nám, je úplně jedno, jestli jste dokonale vyholené, nebo jste to dva týdny nestihly. Neřešíme tvar ani vzhled, garantuji vám, že v ten moment je sexy úplně každá kundička. S velkými či malými pysky, zarostlá či vyholená. Že vám přijde, že jste moc vlhké? Okey, vždyť to je pro chlapa radost. Že naopak nejste vlhké vůbec? Nevadí, od toho máme sliny a jazyk. Pokud si to samy chcete užít, musíte se nám oddat. A pak už se nějak sladíme.
Pokud jste ale v posteli s někým, komu chybí základy slušnosti a sexuální empatie, jsou asi předchozí rady zbytečné. V takovém případě nezbývá než doporučit vyměnit partnera. Anebo zvolit nekompromisní taktiku – „Nechceš mě lízat? Fajn, taky tě nebudu kouřit.“ Zbavme se konečně těch pitomých klišé, že sex je primárně pánskou záležitostí, kdy si muži užijí a ženy občas, někdy, když mají štěstí. Ne. Sex je pro oba, jinak je něco špatně. Pokud si chlapi někdy potřebují jen tak ulevit a holky je za pět minut vykouří až do konce, stejně tak si o stejný postup může říct žena. Zvednout sukni a nechat se jazykem dlouze dráždit. Udělat se, poděkovat, dát si pusu a rozejít se. Nic na tom není, situace je úplně stejná.
V ideálním případě to má být zábava pro oba. Když orální sex baví oba partnery, je užitek o to větší. Pak to může dopadnout tak, že se partneři vlastně předhánějí, kdo to tomu druhému udělá pusou první. A tak to má být. Mít radost z toho, že si to druhá strana užívá. A vlastní požitek dostat třeba jako odměnu.
Zbývá tak zjednodušená rada – otevřeme se. Buďme nápaditější, upřímnější a méně ostýchaví. Tím se všechno usnadní. Rozumím tomu, že existuje spousta holek, které upřednostní vnitřní dráždění před lízáním. To ale neznamená, že nám nemáte dát šanci to zkusit. Třeba se nám to povede, třeba objevíme techniku, kterou si taky užijete. Třeba vás prostě vylížeme do konce. A i kdyby ne, i to, že nám to dovolíte, že budeme mít možnost vás mít pro sebe úplně celou, je podstatný psychický zážitek. Který pomůže oběma.
Lízání nebo kouření, je to jedno. Obojí má v rámci orálního sexu zcela rovnoprávné postavení. A všichni bychom se podle toho měli chovat.


11 komentářů:

  1. Já orál mužům ráda dělám, i když nerada polykám :-D Ale přijímání mě nebaví. Je mi už 30 pryč, takže se to asi těžko změní :-D Nebaví mě to a vůbec mě to nevzrušuje. Vím, že se traduje, že chlapi rádi přijímají a neradi dělají, ale moje zkušenost je totálně opačná. Každý muž mi orál rád a s nadšením dělal a pak byl rozčarovaný, když jsem neměla orgasmus. Občas jsem předstírala, že se mi to líbí, aby se necejtil tak blbě. Ale nebavilo mě to nikdy.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě přítel bohužel lízat odmítá. Prý se mu to hnusí. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nechápu. Tohle je způsob, jak můžu ženskou při sexu vnímat všemi smysly. Hmatem (hmatový buňky jsou i na jazyku a rtech, prsty uvnitř jsou samozřejmost), čichem (věděli jste, že v rozkroku má žena extra pachový žlázky - pro koho asi?), chutí, no a koukat se, jak se u toho kroutí a slyšet vzdychání je taky fan.

      A že mám plnou klapačku šťávy? Sekrety přece k sexu patří a na obou stranách je to pochvala za dobře odvedenou práci...

      Vlastně jenom jednou jsem si to neužil, když jsem u dotyčné mezi malýma a valkýma pyskma našel dávku "tvarohu"...

      Ale při menstruaci a dva dny po ní si to taky odpustím, to je fakt.

      Vymazat
    2. V podstatě mě taky přítel odmítá. Občas se zmíním, že bych chtěla a to pak vyvádí, že když ho do toho furt nutím, nemá na to náladu. Když už se k tomu dostaneme, vydrží mě lízat tak minutu ale úplně jinde než by se mi líbilo, tak se snažím různě posunovat aby byl tam, kde potřebuju a to se buď naštve, že on se snaží a mě se to nelíbí a nebo toho prostě nechá. A pak přijdou výčitky, jako že se málo snažím, protože se nikdy neudělám, a že se teda asi udělat neumím. Zajímavé je, že měl hodně holek a všem se to prý líbilo. Pro mého ex jsem byla první holka ale pusou mě udělal vždycky a spolehlivě do 10 minut. Kde že ty loňské sněhy jsou :-/

      Vymazat
    3. Bože, co je to za sobeckýho kreténa? ... Myslim, že máš na víc!

      Vymazat
  3. Já mám problémy se zvlhnutím a jediné co zabírá je právě lízání před sexem a můj přítel to už považuje za samozřejmé. :D Často se sice stane, že i když je to šíleně příjemné, nejradši už bych to utla a měla ho v sobě. Všimla jsem si ale, že bez pořádného vylízání na začátku, se tolik neudělám při klasickém sexu.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám lízání moc ráda a můj muž také, jsme spolu přes deset let a stále má problém s předčasnou ejakulací, je to v řádu tak dvou nebo tří minut, nijak se to nezlepšilo... Takže pokud vyloženě nechci tuto fázi přeskočit, tak se nejprve věnuje mně (lízání, jen rukou nebo obojí) a ihned poté mě s prominutím "použije" ;) lízání vypiloval na jedničku s hvězdičkou

    OdpovědětVymazat
  5. Moje manželka zažila první orgasmus s mužem až v 26 letech s předchozím partnerem a to jazykem. Jinak ho ani nedosáhne. Tak ji lížu při každém milování a samozřejmě rád, protože jsem šťastný že ji můžu udělat tak dobře! Lížu ji vždy až nakonec, protože když se udělá, už nemá na nic náladu a ani se jí nesmím dotknu. To mi mrzí, rád bych byl u ní, tulil se a ještě chvíli mazlil. Problém máme obráceně. Já už si o to radši ani neříkám! Skoro pokaždé když jsem si řekl, tak sex končí a je dusno. Nevím, možná se něco stalo dřív, to mi ale nechce říct. Jen řekne "tohle prostě nedělám". Mimochodem je to moje první partnerka (jsem mladší a jsme spolu dvanáct let) a tak jsem to nikdy nezažil. :(

    OdpovědětVymazat
  6. Z některých příspěvků je mi teda trochu smutno. Lízání i kouření by snad měly být dneska úplně běžné postelové aktivity, ať už jako předehra, nebo až do konce. Pokud se dodržuje základní hygiena, nechápu, jak se to někomu může příčit (pokud se teda penis nestrká až do krku a nestříká sperma do pusy - to samozřejmě někomu vadit může). Já bych asi vztah, kdy by mě partnerka odmítala kouřit, nerozdejchal. Stejně tak mi přijde nemyslitelné, že bych partnerku nechtěl lízat. Orál je úžasná věc, která oběma partnerům přináší zase trochu jinou rozkoš a prožitek než klasické přirážení a byl by nesmysl se o to ochuzovat.

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju lízání moji přítelkyně, baví mě jí to jen tak mimoděk udelat do slastného konce. Je to součást sexu a poznání partnera. Je to skvělý způsob jak se naučit k ní být něžný, kde je citlivá a z čeho šílí. :P btw je mi 24

    OdpovědětVymazat
  8. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchodujte kdekoliv Váš čas je drahý. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥