pátek 22. června 2018

Když dva dělají totéž, není to totéž

Kdo z vás viděl poslední Show Jana Krause, kde se představila partička The Roosters? Úvodní vystoupení "burlesek s penisem" mě přivedlo k prostému zamyšlení. Co to sakra je?
Zůstala jsem bez mrknutí oka zírat a snažila se to nějak pochopit. Do té chvíle jsem totiž nějak neměla tušení, že něco takového vůbec existuje a tak mi nešlo do hlavy, jak to má na diváka působit. A vlastně ani to, kdo se na to má dívat. V následujícím rozhovoru mi bylo na otázky odpovězeno. Ženy to prý rozpaluje! Ahaaaa.

https://www.youtube.com/watch?v=nQ4VRLgXKGo
Doposud jsem viděla naživo třikrát pánský striptýz a pokaždé jsem byla v rozpacích. Než jsem na první takovou akci vyrazila, představovala jsem si, jak budu nadšeně ječet, házet kolem sebe bankovky a plácat chlapy po zadku, jako kus masa pro pobavení (pardon). Jenže, realita nebyla sexy a nebyla ani zábavná. Tahle akce ve mně vždycky zanechala otázku, co by měl vlastně pánský striptýz v ženě probudit za pocit. V ruce skleničku šampaňského a vedle sebe kamarádku s výrazem kam jsi mě to zase vytáhla jsem sledovala to ladné ženské pohupování v bocích a to hloupé bimbání. Penis sám o sobě je strašně zvláštní věc a celkově mi ženské tělo přijde estetičtější, zajímavější a svůdnější. Nevím, jak se vyjádřit tak, aby to bylo k pochopení, ale penis bez erekce je prostě tak nějak nic moc. Asi jinou kategorií striptýzu je ten, který vám předvede vaše drahá polovička, ale ani tentokrát jsem z toho nebyla nijak nadržená. Je to už pár let zpátky, takže jediné, co si z toho pamatuji je fakt, že jsem nevěděla, jak s citem říct, aby už přestal (a už nikdy nezačal).


Kabaretní a burleskní show mě šokovala ještě mnohem víc. Baví mě spousta erotických věcí, dokonce i některé zvláštní věci, ale tohle opravdu nebyl můj šálek kávy. Mužské tělo, ať už je sebevíc atraktivní vypadá při téhle činnosti zkrátka šíleně odpudivě. A když je těch těl víc a otírají se o sebe navzájem zadky, je to skoro až děsivé. A to mám ráda gay porno!

5 komentářů:

  1. Příjde mi to spíš jako představení pro pobavení-na rozlučku se svobodou, půlnoční překvápko a tak. Něco jako to video,jak ty dva chlápci tančej labutí jezero zakrytý ručníkem... Je to vtipný :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=i7Wgu_3va-g&ab_channel=FunGate.cz

      Vymazat
  2. Souhlasim s tebou. Videla sem to a rikala sem si wtf a koho to ma jako rozpalovat? :D Souhlasim s tebou i co se tyce zenskeho tela. Je svudnejsi.

    OdpovědětVymazat
  3. No. Tak to je teda docela trapný. Jediný, co to ve mně evokuje je cirkus.

    OdpovědětVymazat
  4. Vôbec to nebolo pekné, zaujímavé ani nijako stimulujúce... Celkovo ma mužský striptíz vôbec neláka a určite dávam prednosť ženskému predstaveniu či vkusnej burlesque.

    xo Mia

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥