středa 22. května 2013

Dopis od kráslovny aneb jak šukat


Pokud máte chuť a náladu na delší čtení, je tady "dopis", který jsem jednou objevila na internetu. 
Po přečtení jsem měla pocit, jako bych ho psala já a proto jsem si ho hned uložila.
Možná ten pocit budete mít taky.

Drazí muži,
Koukněte, já vím, že to máte těžký. Ženy se takřka nedají pochopit. V post-feministické společnosti nikdy nevíte, co přesně máte dělat. Ženy jsou zatraceně vybíravé, vím že jsme. Stejně tak může člověka vyděsit, když začne ženská vyšilovat kvůli tom, co vypadá jako neškodná záležitost. A muži, co dělají vše proto, aby byli plní respektu a měli rádi ženy, skládám vám hold, vážně!
Ale prosím, tak už mě kurva ošukejte! Upřímně, oceňuju vaši ohleduplnost. Líbí se
mi, že na to chcete jít pomalu. Skutečně se mi líbí i myšlenka emocionálního propojení, ale ježišmarjá, OŠUKEJTE MĚ! Už jsme byli na večeři, dali si drink. Tancovali jsme. Mazlili se a dívali na film. Mám vykrojené tričko a ty mi zíráš celý večer na prsa. Božemůj, pojď na to a ošukej mě!
Když už jsme v náladě, převezmi prosím vedení. Prosím, prosím, ošukej mě. Věř mi, nebudu jen tak ležet, zapojím se. Ale nenuť mě dávat tvoji ruku do mých kalhotek – připadám si pak jako násilník. Líbáme se půl hodiny a tvoje ruka mi pořád hladí zadek. Je to fajn, ale je na čase přesunout se dopředu. Vlez si na mě. Nenuť mě lézt na tebe a houpat se na tvém ptákovi jako bych cvičila nějakou šílenou jógu, protože TY po mě nevyjedeš. Vlez nahoru a začni mě šoustat, buď hodnej kluk. Necucej mi něžně bradavky a nestahuj se pak, když potěšením zasténám. Když budeš nesmělý, bude to přesně to, co nechci. Co MY nechceme!
OK, chápu, že to může vyděsit. Venku je spousta žen, díky kterým je vážně těžké si zašukat. Proto jsem sepsala pár tipů. Nedívejte se na to jako že si stěžujeme. Je to jen pár jednoduchých tipů pro nesmělé muže, kteří zapomněli co to znamená, šukat jako muž:
1. Převzít kontrolu není špatné. Jo, pár žen možná bude mít dojem, že na ně tlačíš. Pokud se líbáš se ženou a ona tě odtlačuje, zeptej se prostě, jestli je to moc rychlé. Když řekne že jo, řekni něco jako „Promiň – vypadáš prostě tak kurevsky skvěle. Ale zpomalím.“ V opačném případě pokračuj. Pokud se začneš líbat se ženou, reaguje dobře a po chvíli jste na podlaze, má zvednutou sukni a jste na ní, není ta správná chvíle jí začít nemotorně hladit vlasy. Vážně, je čas se vzmužit. TY jsi muž – tak se podle toho chovej.
2. Doprdele, naučte se respektovat klitoris. Je u každé ženy jinej, tak se zeptejte, jak to má ráda. Nepřejíždějte prsty okolo její kundy jakobyste ji chtěli polechtat! Neťukejte do ní konci prstů, jakobyste nervózně čekali, než vám v restauraci donesou jídlo. Nemačkejte klitoris, jako by to byl domovní zvonek domu, do něhož se chcete dostat. Začněte tím, že pevně ale jemně tlačte všemi čtyřmi prsty proti vnějšku vagíny. Nedělejte to jedním prstem, nerýpejte do věcí. A když fakt nevíte, zeptejte se jí. Prostě se zeptejte. „Jak to máš ráda?“ Je to jednoduchá otázka a většina žen ji zodpoví. A když se stydí, ptejte se jinak – „Líbí se ti tohle zatlačení? Máš tohle citlivé?“ Klitoris je různý, to rozhodně. Ke každému se chovejte, jakobyste předtím žádný neviděli. Zapomeňte na to, co se líbilo minulé partnerce.
3. Většina žen chce být ošukána a to pořádně. Jasně, jsou venku ženy, které se chtějí pokaždé milovat, sladce, něžně se spoustou očního kontaktu a milujících polibků. Těchhle žen není většina. Většina chce být rozmrdána. Většina chce, když je při tom taháte za vlasy. Většina má ráda pořádně přírazy. Když na vás žena divoce skočí, neznamená to, že se máte stáhnout a pomalu kroužit ptákem okolo vagíny, jakobyste míchali těsto na dort. Je to proto, že chce abyste jí podrželi ruce, nebo chytili boky, nebo jí přimáčkli nohy k hlavě a pořádně ji ošukali. A nebojte se, co to znamená ve spojení s rovností pohlaví – jsem feministická svině, ale stejně chci být ošukaná tak, jako byste mi ho zespodu chtěli dostat až do krku.
4. Trochu hrubosti je fajn. Netvařte se, že jste neměli ponětí, že mají některé ženy rády tahání za vlasy. Netvařte se šokovaně, když chce, abyste jí naplácali („Vážně? Naplácat? A nebolí to?“ – jo, bolí. A o to kurva jde!). Víme, že čtete Stuff a Maxima a že jsou tam sekce o potěšení ženy. Začněte lehkým plácnutím celou rukou do oblasti, na které sedí. A podle reakce pokračujte. Nemusíte si ji ohnout přes koleno a říkat, že zlobila a táta ji musí potrestat – to si nechejte na páté rande. Ženy jsou méně křehké, než si myslíte, tak se nebojte, že jí zlomíte kyčel.
5. Je v pořádku, když u toho budete slyšet. Jinak máme pocit, že šukáme ninju. Pokud doopravdy nejste ninja, co se plíží do našich pokojů s vibrujícími nunjaky a černým pyžamem na zip, prosím, vydávejte zvuky. Pokud šukáte ženu a ona u toho řve, říká vaše jméno a sténá, zatímco vy ani nezavrčíte, bude se ta holka cítit jako idiot. Nemusíte vydávat zvuky jako ona, ale aspoň NĚCO. Víte jak v pornu když holka udělá něco skvělýho a chlap udělá „Áh!“, napůl zavrčení a napůl zařvání? To je SEXY. Dělejte to. Drsně šeptejte naše jméno (za předpokladu, že ho znáte). Vzdychejte jí na krk při misionářský poloze. Nemusíte řvát jako gorila, ale když budete úplně zticha, bude se bát.
6. Většina žen má k tomu zavrčení ráda i povídání prasáren. Pokud chcete začít mluvit prasácky, zeptejte se jí, jestli se jí líbí, jak ji šukáte. Pokud zareaguje dobře „Zbožňuju tě šukat. Vypadáš tak strašně sexy.“ Pořád vzdychá místo odpovědi? „Máš tak krásné kozičky.“ Funguje to? Pokud na to slovo nezareaguje dobře, hodilo by se tu skončit. Pokud ano, zkuste třeba následující:
„Bože můj! Ty máš TAK úzkou kundičku.“
„Seš tak vlhká – je to tím, že cítíš jak do tebe vráží můj pták?“
„Myslím, že se ti udělám dovnitř. Naplním ti tu tvoji píču.“ Nevadí, že máte kondom, stejně MILUJEM tohle slyšet.
Pokud všechno tohle funguje, můžete pokračovat stylem „malá sexy kurvičko“ a „špinavá couro“. Postupujte opatrně, ale prosím postupujte. Nechoďte po špičkách. Nedržte se zpátky. Zaútočte.
7. Nemáte povinnost ženu vylízat. Naopak, ona nemá povinnost se zadusit vaším ptákem. Když přeskočíte jedno, neočekávejte druhé. Pokud už ji lízáte, jediný komentář o její kundičce má být, jak je to skvělé. Délka jejích pysků, barva vnitřku a stav ochlupení – nejste John Madden. Netřeba komentovat barvy.
8. Nenadávejte na kondomy. Nesnášíme je, to nám věřte. Nesnášíme je víc než vy. Ale nechceme otěhotnět a vy nechcete nic chytnout, že? Nestěžujte si na sex s kondomem. Nevysvětlujte, že se s ním neuděláte. Naučte se to, nebo nám pomozte zjistit, co dělat, jakmile jsme uspokojené a je čas, abyste vyklopili svůj náklad.
9. Vážně se nám líbí, když se uděláte. Vidět, jak to z vás stříká, je jedna z nejuspokojivějších věcí vůbec. Nepředpokládejte ovšem, že chce, ať jí ho vyhoníte na obličej. Možná jo, ale nepředpokládejte to. Vidět/cítit, že stříkáte, je pro nás odměnou, takže nás o to nemusíte připravovat, ale prosím, proberte to s ní před výstřikem. „Vypadá to, že už budu – jak to máš ráda?“ je férová otázka, která vás o koule nepřipraví.
Nedávno mě šukal velmi agresivní, mužský typ a pak.. no, šukat není správné slovo. Pak jsem spala s totálním srabem. Za kým si půjdu pro nášup? Za chlapákem McHardonem.
—————————————————-
*Něco málo k dalšímu vysvětlení – někteří lidé přivedli další zajímavé myšlenky v reakci na tento „recept„, takže to řeknu takhle: Nechci naznačovat, že všechny ženy chtějí, aby se s nimi zacházelo jako s kurvami. Chci ale říct, že většina žen co znám mi řekla, že by si přály sex drsnější, než jim ho muži dávají. Drsný NEZNAMENÁ řetězy a svazování. Zároveň se to vztahuje jen na postel, neznamená to, že za ni máš vybírat jídlo v restauraci nebo se k ní chovat jako k méněcennému člověku.
**Některé ženy říkaly, že to nechtějí drsně a co si sakra myslím? No, holky, patříte k menšině. OVŠEM, všechny ženy by měly pamatovat na to, že kromě toho být upřímné ve svých touhách, musíte být upřímné i ve svých limitech. Nebojte se říct si o víc, ale když se vám něco nelíbí, řekněte to. Stejně tak nedělejte potichu nic, co se vám nelíbí, a pak neobviňujte toho chlapa. Ticho je nebezpečné.

18 komentářů:

  1. No nevím, to i přijde až moc, divně popsané:-)

    OdpovědětVymazat
  2. A mě to přijde skvělé ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je skvěle napsané a naprosto s tím souhlasím!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto boží a pravdivé!! :D

    OdpovědětVymazat
  5. s vetsinou souhlasim ....pekne napsane. tohle by si meli povinne precist panove :D

    OdpovědětVymazat
  6. pěkný blog, poslala jsem to příteli :)

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím se vším.

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlas se všemi body...kromě "chci být ošukaná tak, jako byste mi ho zespodu chtěli dostat až do krku" - pokud si o to sama neřeknu, ale aby mi ho tam zničehonic prudce narval, aniž bych to čekala...to ne
    A pak s tím naplněním pí..prasárničky jo, ale tyhle výrazy jsou už na mě moc...ale jinak zbytek beru! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nenuť mě lézt na tebe a houpat se na tvém ptákovi jako bych cvičila nějakou šílenou jógu :D
    --->Dopis bomba ;) , musím to dát přečíst příteli, fakt nářez (pravdivý) a tak OŠUKEJ MĚ :D

    OdpovědětVymazat
  10. Stejně je nejlepší ta poznámka o "ninjovi" :D!

    OdpovědětVymazat
  11. Nejlepší!!! Přítel si to přečetl dokonce sám od sebe, protože na to narazil, když jsem notebook nechala ležet v obýváku, nechal se inspirovat a holky, stálo to za to!!! <3 :D

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jako chlap naprosto souhlasím a taky nemám v posteli rád hodné holčičky a prkna, samozřejmě.

    OdpovědětVymazat
  13. Naprosto souhlasím :-)

    OdpovědětVymazat
  14. výstižně napsané a taky nezbývá jen souhlasit :-) Erik

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥