pondělí 20. května 2013

Kokosový olej a sex

Najít lubrikační gel, který vám bude vyhovovat po všech stránkách, je pořádně těžké. Gely na vodní bázi mě většinou zklamou tím, jak rychle vysychají a nemám ráda, když lepí a drhnou. Na anální sex je pro mě gel na vodní bázi nepoužitelný. Silikonové gely už hodnotím o dost lépe, ale bohužel, některé i tak rychle vyschnou nebo mi vadí jejich zápach a odporná chuť, která mi brání v orálním sexu. Kokosový olej se u mě doma objevil poprvé ve chvíli, kdy jsem se snažila zachránit svoje roztřepené konečky vlasů a po chvíli si získal doslova celé moje tělo.

Příjemné pocity..


Když jsem zjistila, že je mi olej na kůži příjemný, zkusila jsem ho při masturbaci. Kousek tuhého chladného oleje jsem vzala a prstem ho zasunula jen mezi stydké pysky a nechala ho rozpouštět. Pak jsem zasunula skleněné dildo a oddávala se neskutečnému chladnému zážitku, překvapená tím, jak olej krásně klouže. 

Na některé lubrikační gely jsem měla alergii, která se projevila otokem a svěděním a proto, když jsem objevila něco tak přírodního a navíc voňavého, okamžitě jsem se rozhodla experimentovat. Kokosový olej nedráždí a nevysychá, je pořád krásně kluzký a působí přirozeně i svojí konzistencí. Přechod o lubrikačních gelů ke kokosovému oleji bych doporučila všem, které bojujete s kvasinkovými infekcemi nebo záněty, protože působí antibakteriálně a protizánětlivě.
Při análním sexu mi vadilo vysychání méně kvalitních gelů, díky kterým se tak pro mě tento zážitek stával spíš traumatickým. Ano, můžete během sexu gel přidávat, ale není to prostě ono. Tkáň, která kolem análního otvoru je, je hodně citlivá a náhlá na každou drobnou trhlinku a tak jakmile gel vyschne, může dojít k malému poranění. Na anální sex používám jen osvědčený silikonový gel ale přesto jasně vím, že se mi análek mnohem lépe uvolní, když použiji kokosový olej. Proč? Silikonový gel není tolik hydratační jako právě olej a pomalu se vstřebává do pokožky.




Kokosové kouření


Časté dotazy od čtenářek směřují k orálnímu sexu. Penis nevoní, nechutná a nejhorší jsou "kapičky touhy", přes které nemůžete v orálním sexu pokračovat. Pokud vám tedy lépe voní a chutná kokos, připravte se (a jeho) že při tomhle orálním sexu nebudete chtít přestat. Kokosový olej je hodně aromatický, takže spolehlivě zakryje další chutě a vůně a pak už to možná budete zvládat bez něj. Další možností, která vás možná už napadla, je masáž, takže na rozdíl od jiných olejů nebo gelů, můžete spojit vše v jedno od masáže, k orálnímu sexu až po anál, bez toho aniž byste kolem sebe měla dvacet lahviček.


Pár negativ
Kokosový olej není vhodné kombinovat s latexovými kondomy.
Kokosový olej jsem použila s různými hračkami z různých materiálů, nikde jsem nenašla zmínky o tom, že by se nedal použít se silikonem, sklem, kovem nebo plastem, ale (je to jen moje uvážení) stejně tak jako není vhodný pro latexové kondomy, řekla bych že nebude vhodný ani pro latexové a gumové hračky.
Možným negativem je i právě kokosová vůně, která je podle mě docela silná a někomu může vadit a můžete jí vnímat jako zápach. Také není dobré skladovat olej v nočním stolku ale spíš v lednici a nabírat ho raději lžičkou než rukou, protože se pak může rychle zkazit.

Jaký je ten nejlepší?

Sáhněte po panenském oleji. Co je panenské je ještě nezkažené, tím je skvělé se řídit a proto hledejte označení "virgin" nebo "extra virgin" (což je v podstatě to samé) nebo "organic". Určitě si nechcete zkazit zážitek barveným nebo "ovoněným" olejem. Kokosový olej se dá koupit v DM drogerii a v různých bio prodejnách.


Mimo jiné je kokosový olej vhodný na holení vašich intimních míst, na vlasy, obličej, na tělo, na řasy, na bělení zubů nebo jednoduše do kuchyně (a myslím, že další využití ještě najdete).





V.

7 komentářů:

  1. Kouzlo kokosáku znám nějaký ten pátek a hlavně se mi líbí, že jde použít jako lubrikant a navíc působi "antikvasnikově" :D takže super věc, navíc přítel mi ještě někdy namaže i zadeček takže lahoda pro něj i pro mě :D :))

    OdpovědětVymazat
  2. Kde se dá koupit?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají ho v Dm drogerii a v různých bio prodejnách:).

      Vymazat
  3. Kokosový olej je parádní věc, ale nevíš, jestli je pravda, že se nemá používat zároveň s kondomem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu na to jsem tady taky mohla upozornit, používat s kondomem by se opravdu NEMĚL. Olej prý zvyšuje jeho propustnost. I když někde píšou že se to týká pouze minerálních olejů.
      Zkoušet to ale nebudu:)).

      Vymazat
  4. Už ho mám také doma, super věc ;) Tvůj blog je parádní ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Kokosový olej u nás úplně vytlačil jiné lubrikanty. Mastrubace je s ním sametově jemná a používá ho k mastrubaci i partner,když je sám doma. Po výstřiku stačí pohlaví otřít kapesníčkem, protože sperma tolik neulpí na naolejovaných orgánech.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥