sobota 4. května 2013

Kdy na velikosti záleží?

I s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo!
A teď, jednou pro vždy, přestaňme věřit téhle větě.



Často můžeme narazit na článek, kde se dočteme, jak vlastně nejvíc záleží na tom, jak je chlap šikovný a nebo že pochva má stejně jen 10cm, tak k čemu tam "cpát" něco většího.
Fajn říkáme si, a pak to zažijeme, a změníme názor.

Nedávno jsem zabloudila do jedné diskuze, kde chudák slečna psala, že zjistila že její velká láska má v kalhotách tak 4cm a neví co má dělat.
A tam jí 90% žen lituje.
Padají i rady, jako rozejít se s ním.
Zbylá skupinka říká něco ve stylu :"oni nás přece taky neodsuzují, že máme malá prsa", :"jste zlé a povrchní, on si to přece nevybral".

Ne nevybral si to, ale je zlé a povrchní tvrdit, že 4cm bych v posteli nesnesla?

Nemá cenu řešit, jestli má 15, 17 nebo dvacet. Ale jak velký je vlastně malý? Podle mě - malý je deset, pod deset už to nemá cenu řešit.

Špatná zpráva, pro ty, které už tohle mají doma, asi s tím nic nenaděláte. Protože na rozdíl od plastiky prsou nemusí mít plastika penisu žádné výsledky, a naopak se může stát, že už ten drobeček nebude ani stát.
Může pomoct hubnutí, kdy se s deseti kily 1,5cm ukáže ( ale tohle má smysl asi jen pokud půlku penisu zakrývá břicho :)).
Krátkodobě pomůže vakuová pumpa a nebo jakési "protažení", které doporučují na mužských stránkách (jedná se o normální natahování).
K optickému dojmu poslouží také vyholení těchto míst (ano, i pornoherci o tom vědí). Já bych se asi nejvíc přiklonila k nějakému návleku s výstupky a prodlouženou špičkou.

Můžou vás uklidnit ještě polohy, při kterých to prý ani nepoznáte (poznáte,ale pšššt). Obecně platí, držet nohy u sebe a špulit zadek, žádné roztahování se na misionáře nezkoušejte.
Doporučují se: poloha lžiček, na koníčka zády k němu, a zezadu s opřením o lokty.
Opět bych řekla, že opravdu malý penis z vás bude vyklouzávat a vypadávat ať už se u toho ohnete jakkoli.

Zajímalo by mě, jaký zážitek ze sexu mají právě muži se čtyřmi centimetry. Pořád se mluví o tom, co z toho má žena a jak dokázat aby z toho měla víc. Ale nepřipadá si tam jako "párátko v jícnu sopky"? Může vůbec něco cítit, když tam nevzniká žádné pořádné tření?

Osobně mě třeba děsí mít s takovýmhle "rozměrem" dlouhodobý vztah. A nemyslím tím jen ty osudné čtyři centimetry.
Pravda je, že různé praktiky jsou tady rozhodně příjemnější. Například anální nebo orální sex.

Na druhé straně existuje i opačný extrém.
A to je tedy dost velký problém. Žádného půlmetrového hada bych v posteli mít taky nechtěla.

Bohužel si tohle předem nevybereme, (ne)můžeme zkusit muže testovat, než se do nich zamilujeme.
Nebo by mohla každá žena na světě vést seznam jmen a rozměrů a tam by každá pak našla toho "svého".


Nevím jaký sex si víc užijeme, jestli když má centimetry čtyři nebo čtyřicet...


http://www.stream.cz/uservideo/381960-soutez-o-nejmensi-penisy-na-svete

8 komentářů:

  1. Myslím, že je zde ještě opomenut jeden fakt - šířka. Ta je podle mě dost důležitá. Schválně jsem ho přítelovi nedávno měřila, ať vím, jak je na tom (odhad nemám) :) Má nějakých 14 cm, ale na šířku přes 5 cm. A říkala jsem si, proč mi to tak vyhovuje... myslím, že to bude právě díky té šířce :P Jinak super blog.
    A souhlasím, pokud je to pod 10cm, asi to nemá ani cenu... co je nad, už se s tím dá pracovat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Přítel má cca 17cm, šířku zjistím ale taky kolem 5cm a je to boží, neumím si představit, že někdy budu mít chlapa s menším :( Měla jsem jen dva a oba s dobrou výbavou takže já porovnat nemuzu :)
    PS: Dobré články, těším se vždycky na další :) A druhý obrázek se mi nezobrazuje.

    OdpovědětVymazat
  3. S malým kašpárkem je to prostě vždycky jenom komedie. Když s někým píchám, tak o tom chci vědět! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šířka je hodně znát, měla jsem jednoho co ho měl sice delšího ale přišlo mi to jako by ve měl byl prst, necítila jsem ho ze žádný strany a položila i tu hodně hloupou otázku "si ve mě?"... No bylo to jen na jednu noc, přitom chlap jak hora...

    OdpovědětVymazat
  5. Můj přítel má dokonalého kámoše (tam dole), ale nemá dostatečný apetit. Já ráda experimentuji, jsem v tomhle otevřená všem možným věcem. Ráda se pomiluji nebo si pořádně zašukám. Jenže on je nejspokojenější, když si to 3krát týdně rozdáme na misionáře. Co s tím? Ráda bych podotkla, že jsem se s takovou ,,nechutí" nesetkala. Vždycky jsem si užívala perfektní sex.

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím co mě potkalo, tak měl každý ''tam dole'' úplně něco jiného, asi proto teď mám už 3 roky stálého přítele, který mi vyhovuje se vším všudy(kašpárek můj :D ) Poznala jsem jak to napsat GIGANTA, ale to bylo opravdu bolestivé, měl ho velkého,macatého, tlustého, no nic pro mě, pak byl tak střední, ale nevyhovovalo mi jak ho měl špičatého, upsss:( a pak třeba byl zahnutý a asi jak to neuměl, nic to se mnou nedělalo další upsss, ale teď? Spokojená nejvíc! ;) Tak akorát, krásný tvar, krásné rozměry;)

    OdpovědětVymazat
  7. Můj první přítel ho měl odhadem 12-14cm, na šířku spíš klacík než kláda a - vyhovovalo mi to, orgasmus skoro po každé. Nový přítel má cca 18 cm, penis silnější u kořene - a spíš mě to někdy bolí, jednou mě i natrhl.Takže bez lubrikantu to moc nejde.Orgasmus s ním mám tak 1x za měsíc.Sice ho cítím i při poloze na koníčka(toho menšího jsem při této poloze moc necítila), ale stejně se s ním nedovedu udělat. Buď mi nevyhovuje tvarem nebo jsem se zatím nenaučila pracovat s myšlenkami..ono je to i dost o tom, co je zrovna v hlavě..

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥