neděle 12. května 2013

Když je "něco" navíc

Když jsem se jednou chtěla podívat na něco nového, otevřela jsem videa v kategorii Shemale. A najednou jsem toho viděla až moc...

Vůbec jsem netušila co by to mohlo být (i když tušit jsem mohla, už podle názvu). Kdyby mi někdo předtím řekl, že tohle existuje, ušetřilo by mi to spoustu otázek a přemýšlení.

Co je to? Koho to rajcuje? A jakto že to funguje?
Husté vlasy, pevná prsa, dokonalá postava i make-up. Navíc tahle kráska přesně ví co na muže platí....
Ještě aby ne, když je napůl muž.
Do té doby než jsem se podívala po tom, co tyhle bytosti jsou, jsem si myslela, že se jedná o ženy, kterým nějakým způsobem vymodelovali penis. Prostě jsem si nedokázala připustit, že by to byl chlap, právě kvůli tomu, jak žensky vypadají. V téhle době, kdy jsem si to myslela, mi to přišlo vzrušující.
Po zjištění, že je to muž, který si nenechal operativně změnit pohlaví, ale užívá hormony nebo podstoupil pár plastik (ano díky tomu pevné trojky a plné rty), jsem byla zklamaná.
Nutno říct, že i když si nejsem jistá koho to vlastně opravdu vzrušuje, trochu zvrácené a svým způsobem sexy to ale je.



Žádná boule v kalhotech je většinou v každodenním živote neprozradí, prý nosí stahovací kalhotky a penis strčený mezi nohama.
Co je ale prozradí je hluboký hlas, velké číslo bot, velmi úzké boky, tvrdá nepřirozená prsa a přehnaně ženská gesta.
Stále se kontrolují v zrcátku, prohrabávají si vlasy.
(To jsou varování, které jsem si přečetla na stránkách pro muže- když se někdo bojí že si tuhle kočku nechtěně přivede domů :))
Pořád nedokážu pochopit, jak to tyhle "holky" vlastně mají. Pokud jsem muž a chci být žena, nechám se přece změnit úplně. Pokud ne, tak ne. Ale zůstat někde napůl cesty a ještě to vystavovat na obdiv...
Jak je to ale doopravdy a co se jim honí hlavou asi nezjistíme, možná to s nějakou zkusit a pak se zeptat osobně...



Dobrou noc*

10 komentářů:

  1. Mazec, no.. Je to docela nechutné :-/ Nejde mi poslední obrázek či animace :( :D

    OdpovědětVymazat
  2. Neříkám,že nemám ráda zvrácenosti,ale tohle už je moooc :/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám za to, že v Thajsku nebo v Indii je takových žen-můžů spousta, četla jsem o nich v několika knížkách....

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem o tom četla, v Thajsku mají přímo bary pro tyhle "kočky" :) dá se o tom najít hodně i na netu, různá vyprávění z těhle podniků.
    Mě to teda jako "úchylnej hnus" nepřijde, ale ne že bych je zrovna chtěla mít v posteli..

    OdpovědětVymazat
  5. Když se to někomu líbí.... Přečti si Irvinga - Syn cirkusu, tak o tom píše, i když ne úplně o těhlech, trošku to tam mají jinak, píše o mužích (odehrává se to v Indii), kteří si nechávají uříznout penis a tím pádem jim tam vznikne něco jako vagína, už přesně nevím, jak se jim říká, ale bude to určitě na základě skutečnosti, fakt síla, ale velmi zajímavá knížka ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten předposlední obrázek jako mazec, jak si ho pohoní :D o můj bože, každý jsme nějaký, ale tohle někde potkat,no nevim nevim.., někde na NUDA PLÁŽI, čuměla bych jak puk :D

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem o tom četla, na stránkách nějakého postaršího pána, který píše o tom, jak jezdí na dovolené za sexem. Bylo tam, že v Thajsku je tohle úplně běžné u prostitutek (?), kluci si tak slušně vydělají, ale nejdřív musí zákazníky na něco nalákat, v tomto případě krásný vzhled a pevné prsa. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Prý je přeoperování penisu při všech těch úpravách při změně pohlaví ta úplně nejriskantnější a proto až do této fáze dojde nejmíň lidí.

    OdpovědětVymazat
  9. Ve skutečnosti při operativních přeměnách těla ne každá transsexuální žena (male to female, MtF) chce vymodelovat ženské genitálie, protože uměle vytvořená vagina nemá vlastní lubrikaci a je třeba určitých speciálních cvičení k udržení svalstva na místech kde má být, aby zůstala v pořádku. Kromě toho je při jakýchkoli operacích spojených s penisem ohavně velké riziko pooperačních komplikací, takže spousta lidí volí raději bezpečí a nechá si špatné genitálie. A to i transexuální muži (Female to Male, FtM).

    Co se týče toho komu se líbí nebo nelíbí - to je přece každého věc, jako u čehokoli jiného ve vzhledu postavu a v sexu obecně.

    Pokud jde o Thajsko, tamní byznys s bílým masem kvete proto, že je to jedno z mála míst, kde je relativně snadné nechat se v Asii operovat, i když často jsou chirurgové nekompetentní a nástroje nehygienické, takže je operace ohrožená kdečím a ještě vás mohou něčím nakazit. Skutečně je u prostitutek v Thajsku na pobřeží dosti běžné, že jsou to ženy ve fyzické schránce mužů, které si tak vydělávají na přeměnu, na niž by jinak finančně nikdy nedosáhly. Důležité na tom všem je, že to nejsou "kluci co si tak slušně vydělají" jak píše anonym z 24. července, jsou to vnitřně ženy, které jen nemají jinou možnost jak dát do pořádku svůj zevnějšek se svým duševním cítěním, že jsou ženy. Transsexuální lidé mají od narození mozek opačného pohlaví než je zbytek jejich těla, takže se opravdu zcela přirozeně cítí jako žena uvězněná v mužském těle/muž uvězněný v ženském těle a nenávidí to vězení, takže udělají velmi mnoho pro šanci se osvobodit a žít jako jejich skutečné já.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥