úterý 7. května 2013

Nafackuj mi... prosím!

Razíme teorii rovnoprávnosti, snažíme se dokázat, že jsme silné, schopné a nezávislé.
A v posteli pak velká většina z nás chce zažít podřízení a odevzdání.
Nemusí jít rovnou o nějaké bizarní praktiky s obojkem, oddanost můžete pocítit při něčem jemnějším.


Jak to partnerovi říct je asi největší problém. Nejlepší je tajně doufat, že ho to napadne.
No vážně, myslete si co chcete, ale o tohle bych si neřekla. Už jen pro to, že domluva na takovém sexu zkazí celý takový sex.
Ale muži to mají v sobě, tedy zase většina (ne každého to "bere"), takže až na vás přijde s pouty nedivte se.
Náklonnost k takovým praktikám se dá jednoduše naznačit, ať už svým chováním nebo žádostí :"plácni mě!". Co můžete zažít když se podřídíte?

Tahání za vlasy
Dlouhé vlasy jsou v posteli výhodou. Na pokožce hlavy máme spoustu nervových zakončení, takže táhnutí za vlasy může způsobit velké vzrušení. Udělejte si do postele culík, až vám to bude dělat zezadu možná ho sám pohupující ohon vyzve k zatahání.


Poutání a zavázání očí
Pravé podřízení člověk pozná až se spoutanýma rukama a zavázanýma očima. Šátek přes oči dodá sexu úplně jiný nádech. Zbývající smysly vynaloží snahu na náhradu ztráty, a všechno je pro vás mnohem větší, intenzivnější, a nadřazenější. Svázání rukou dá jasně najevo kdo je lovec a kdo oběť.

Plácání a facky
Pro začátek je lepší plácání. Pokud vám vypálí facku jen tak, aniž by věděl něco o tom, jestli se vám tyhle hrátky líbí nebo ne, určitě vás chuť rychle přejde. Naopak plácání přes zadek působí míň "zle", ale dostatečně rajcovně. Prokrvená pokožka líp reaguje na doteky, a jemná bolest dokáže vyvolat vzrušení sama o sobě. Když už znáte svoje hranice je na řadě jemná facka. 

A něco k tomu
Fantazii se meze nekladou, mě láká horký vosk, vás může lákat něco jiného. Ať už je to jemné peří, led nebo bičík. Zkuste to!



Po téhle "něžné" předehře následuje prudký a drsný sex.

Tyhle praktiky se dají samozřejmě použít i obráceně, "tyranka" můžete být i vy!


12 komentářů:

  1. Naprosto přesně.. :) Taky u toho sem tam škemrám "uhod mě".. Nejvíc asi když se mi něco nedaří, pak mám pocit, že potřebuju něco jako trest.. Ale rozhodně tyhle svazovačky, tahání za vlasy, plácnutí přes zadek, nebo klečení mají hodně co do sebe a sex je pak prostě báječnej.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Plácání přes zadek, zavázání ruk a očí - to můžu a přítel to moc dobře ví O:)

    OdpovědětVymazat
  3. miluju bití a tahání a škrábání...

    OdpovědětVymazat
  4. To mě tohle nikdy nelákalo a nevzrušovalo, jsem velmi dominantní typ a určitým způsobem mě to i ponižuje.Takže jsem v posteli tyranka já a né přítel :3

    OdpovědětVymazat
  5. Kolikrát si říkám, že by mi přítel mohl ukázat, že je víc chlap, co je silnej a vůdčí typ. Pokoušela jsem se to taktně naznačit po orálním sexu, že mi tam vadili vlasy (i když nevadili) a mířila jsem na to aby mě za ně příště vzal :D a on to asi nepochopil ...

    OdpovědětVymazat
  6. Ono to naznačování je někdy na prd, co si budem povídat. Já taky spoustu náznaků nechápu. Příště bych mu vzala ruku a udělala s ní to co chceš. Snad to nepochopí tak, že tě má při orálu hladit:D..

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám na orální sex pravidlo NIKDY ale NIKDY nesahat na hlavu, měla jsem hodně špatnou zkušenost, kdy mi jí jeden vzal a začal si ho s mojí hlavou "honit" tak nějak bych to řekla... Ale jinak bych to na rovinu řekla, zkuste se přiopít a pak jde stud stranou a proberte třeba při nějaký hře, co vše by se vám líbilo.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě. Vždy mu řeknu ať si semnou dělá co chce a dělá O:)
    (Tahání,kousání,škrábání,svazování,bití, sprostá slova,škrcení)
    Vždy jsme oba jak po boji přece jenom http://24.media.tumblr.com/1f1a1778589d4b75279bd906e7253b35/tumblr_ml3ej6F9md1r8kbvgo1_500.jpg

    OdpovědětVymazat
  9. I když jsem ve vztahu dominantní, mám ráda, když mi při sexu naplácá, někdo se toho bojí a jen tak lehce poplácává, mám ráda, když to pořádně štípe, lehké tahání za vlasy taky můžu - nejlepe při sexu zezadu, ale stejně jako Aneta nesnáším jakékoli přitahování mě za hlavu při orálním sexu, to si hloubku a tempo musím určit sama, pokud ne taky by se mohlo stát, že nezvládnu dávicí reflex :-S

    OdpovědětVymazat
  10. Plácání přes zadeček, tahání za vlásky a říkání ''drsných''slov MILUJI--->I LOVE!!! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Mám kamaráda se kterým jsem občas spala...první anální sex, drápy, modřiny, tahání za vlasy, fackování...prostě mi ukázal, kdo má navrch a mě se to hrozně zalíbilo. Jenže teď mám přítele, který je možná až moc hodný...po tom, co žádný z náznaků nezafungoval jsem mu několikrát na rovinu řekla, co chci...jenže to je samé ,,miláčku, nechci ti ublížit" ,,a co když tě to bude bolet?" ... i po veškerém vysvětlování, že chci, aby mě to bolelo, zatím jen pokaždé odvětil, že mě miluje a připadá mu divné mi ubližovat i když ví, že se mi to líbí.. máte někdo podobné zkušenosti? můžu doufat, že tomu přijde na chut nebo spíš ne? Díky za odpověď .. K. K.

    OdpovědětVymazat
  12. Jasne, ze muzes doufat. Podle me je to svym zpusobem skoro v kazdym chlapovi - jen se to z ruznych duvodu boji projevit. Muj pritel byl zezacatku taky hrozne hodnej, bal se, aby "neprestrelil" - a ted obcas koukam, ceho vseho je schopnej :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥