úterý 28. května 2013

Taková malá hračka

Protože vás zajímalo něco z mého "šuplíku" představuji vám tenhle červený diamant a nebudu vám nic nalhávat, hlavním důvodem, proč jsem si ho oblíbila, byl vzhled!

Žádné žilnaté imitace obřích penisů nejsou na můj vkus dost pěkné a tak se mi tahle hračka hodně líbí. Je to takový drobeček, má celkovou délku okolo 15cm a průměr max. 2,5cm. Já jsem zjistila, že je to na mě příliš málo a úplně mi nevyhovuje.
Partner možná ale ze začátku ocení, když do postele přizvete tenhle než nějakého třiceti centimetrového obra :). 

Vraťme se k provedení. Kromě třpytivých kamínků a ovládání ve tvaru kytičky vás určitě potěší materiál. Je matný a příjemný na dotek. 

Svojí velikostí se dá využít i k análním hrátkám, není na to ale přímo určený takže není nijak na konci rozšířený a je třeba opatrnosti. 

Oceníte i přepínání vibračních programů, kdy maximální vibrace jsou opravdu silné a to po celé délce. Vibrace přitom nejsou nijak zvlášť hlučné, pouze u té nejvyšší je to docela dost slyšet. Tahle hračka je voděodolná, takže ji můžete prostě normálně opláchnout vodou. Přímo na nějaké vodní hrátky bych to ale neviděla.
Jak říkám, tenhle diamant se ke mě dostal především pro to, že se mi líbil, ne pro jeho funkce. Špatný není, ale na mě je moc malý a na klitoris ho nepoužívám kvůli tvaru. Je to takový "začátečnický" vibrátor, hodí se pro mladé holky, které chtějí nějaký zkusit.  Vypadá jako jedna z holčičích hraček, je malý a z příjemného materiálu, pro zkušenější už podle mě nestačí.  

Koupíte ho TADY za 489 Kč 



Hodnocení:

+ krásný design
+ cena
+ materiál
+ vodě odolný


- velikost
- kamínky mohou vypadnout






7 komentářů:

  1. Kontakt nevidím tak bych se chtěla zeptat jaká je cena? :) A vypadá krásně!:D

    OdpovědětVymazat
  2. kontakt - VanilopkaBlog@seznam.cz
    cena 390Kč včetně pošty.

    OdpovědětVymazat
  3. Koukala jsem po netu na nějaké,ale nemohla se rozhodnout. Měli jsme na společný hrátky jeden,je fakt suprovej,pak jsem si ho vzala domu,ale bylo mi to blbý,měl být fakt společnej. No ted mi zůstal,ale stejně mě láká vyzkoušet i jinej,nejvíce vibrační.
    Tenhle ale vypadá fakt hezky desingnově. :)

    OdpovědětVymazat
  4. S přítelem si plánujem taky něco koupit, tenhle vypadá designově moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. já bych asi měla zájem :) teda pokud ještě je k mání

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymko, napiš na mail, který jsem tady uváděla - VanilopkaBlog@seznam.cz , domluvíme se:)

      Vymazat
  6. Také bych to ráda vyzkoušela, uvažujeme s přítelem, že si ho pořídíme ;) Odjíždí mi vždy na týden pracovně pryč, tak si myslím, že bych ho určitě ráda využila ;)
    A tenhle vypadá opravdu krásně ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥