čtvrtek 23. května 2013

Titty fucking

 Tenhle rotomilý název - Titty fucking je v češtině o něco méně zajímavý, ale hned vám vysvětlí o co půjde - sex mezi prsa.


Z téhle praktiky rovnou vycouvejte pokud máte prsa menší než dvojky.
A pokud nemáte tak velká prsa aby se do nich muž úplně zabořil, pomozte si rukama, kterýma prostor kudy by vyklouzával uzavřete.

Poloh které se pro tuhle akci nabízejí není mnoho, a jedna z nich je jasným vítězem, ale zkusit můžete všechno.

To nejlepší na začátek - ON nahoře 


Ležíte na zádech a on si nad vás klekne, jeden z vás drží prsa u sebe. Tahle poloha patří k nejoblíbenějším a zároveň k nejpohodlnějším ze všech. Nebolí vás za krkem, on si může určovat tempo a ještě má jeden z vás ruce volné ruce pro dráždění jinde.




OBA dva nastejno

Ležíte na boku, čelem k sobě. Vy o trochu níž, prostě tam kde ležet máte.  Když se pevně přitisknete, vaše těla vytvoří tlak a nebude už potřeba prsa tolik mačkat k sobě. Tahle poloha je absolutně bezstarostná a možná trochu lenivá. Což je buď špatně nebo dobře, záleží na vás.

ON na křesle nebo ve stoje

On sedí na křesle (nebo na čem se mu sedět chce), vy klečíte pod ním mezi jeho roztaženýma nohama. To samé pokud se mu sedět nechce. A už si asi dovedete představit, jak to probíhá.


To nejhorší na konec - ONA nahoře

Tahle poloha je nejmíň příjemná a nejvíc náročná. On leží na zádech, vy si kleknete nad něj. Jeho chloubu si strčíte mezi prsa stlačená k sobě. Jedinou výhodou je pocit, že to řídíte vy. Určitě vám ale líp půjde se různě otírat a poplácávat ho, než pravidelné pohyby.

Dobrou obměnou klasiky, kdy se počítá s tím, že všechno zvládnete sama je, když si on přiráží mezi vaše prsa a vy se můžete jenom dívat a užívat si. U toho se zase nadře trochu on, ale někdo něco dělat musí.



Na ZÁVĚR

Pokud vás nebaví pořád něco přidržovat a chcete si užít volných rukou, prsa k sobě zkuste fixovat potravinářskou fólií nebo bondage páskou. Kdo si to nedovede představit, prsa to drží u sebe jako podrpsenka, takže obvázaná jsou i záda.
Nezapomeňte, že na sucho to nebude příjemné ani pro jednu stranu a vytvořte klouzavou štěrbinu pomocí lubrikačního gelu nebo oleje.

Když jsme u těch hezkých názvů, potom co se vystříká na vás krk a sperma se rozteče do obou stran, říká se tomu perlový náhrdelník.
A upřímně, která z nás by perlový náhrdelník nechtěla...




7 komentářů:

  1. Přítel to parkrát zkoušel ale s mýma menšíma dvojkama to moc nešlo :( :D

    OdpovědětVymazat
  2. stejně mám nejradši tu první polohu... mám ráda,že mě drží a má nade mnou moc..

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzkoušeno a dopadlo to naprosto jinak, než mělo :D prosmáli jsme se celý večer :D

    OdpovědětVymazat
  4. Je to úžasná věc...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥