čtvrtek 22. srpna 2013

Ania Lisewska

"Sexuální mašina navštíví Prahu" slyšela jsem na rádiu a pak se začala zajímat. Popravdě jsem čekala nějakou krásku, která s pomocí plastických chirurgů vytvořila obraz sexuální bohyně a teď si ukazuje prstem a vybírá si kdo bude další šťastný. 
Jenže, takhle Ania nesplnila moje očekávání ani trochu a vůbec jsem se nedivila, že jí v Praze vlastně ani nikdo ojet nechtěl. Mluví se o ní ale dost

Ania chce totiž v posteli vyzkoušet sto tisíc chlapů a zlomit tak rekord, objíždí kvůli tomu celý svět a na facebooku se pak chlubí svými úlovky a plány na další cesty. A tak vyrazila na výlet i k nám a prohlašovala jak se těší, až si užije se stovkou českých chlapů. A chudák odjela jen s jedním opravdovým zářezem. Tenhle super sex se odehrál v jednom klubu za asistence Roberta Rosenberga. Kromě toho že do klubu přišlo jen pár čumilů, Ania se prý nakonec začala stydět a celá akce se stala spíš trapnou. Asistovat nakonec musel najatý pornoherec a pár koček, které trochu rozproudily přítomné. Na nadrženou Aniu skočil po dlouhém přemlouvání a pár pivech Petr. 

Vstup na akci byl přitom tři stovky a možnost zasouložit si měl každý, kdo měl kondom. Škoda, že se nikomu nechtělo.
Včera pak Ania napsala na svůj facebook, že je HIV pozitivní a strhla na sebe další vlnu pozornosti. "Jsem na dně. Právě jsem dostala výsledky testů. Jsem nakažená. Omlouvám se za svůj projekt a omlouvám se všem ženám v Polsku".Tohle přiznání, ať už je pravdivé nebo ne muselo určitě těch 400 chlapů, se kterými si už stihla užít, zvednout ze židlí.
Končím trochu bulvární článek a vracím se zpět k práci. 

Mějte hezký den :*


9 komentářů:

  1. Panebože, jak je hnusná, tak je blbá. V dnešní době bez kondomu, co na to říct.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý článek... jestli je opravdu HIV pozitivní, tak je mi líto všech, co s ní kdy něco měli...tohle nepochopím, nechápu co si tím chce dokázat.

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna vcera jsem o ni psala :D hruza tohle, ta navic syndromem krasy netrpi...

    OdpovědětVymazat
  4. A to jsem ještě někde viděla fotku jejích zanedbaných plesnivých hnát (ono to nejde jinak napsat). Něco takového jsem v životě neviděla.

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujala, ale rozhodně jinak, než by se v tomhle ohledu dalo čekat. Hezká není, make upu by se měla vyhýbat obloukem, protože vypadá, jako by spadla do kýblu s barvama, nehledě na postavu. Nejsem zastánce hubeňourek s plastikami, ale tohle je taky fujky.Nehledě na to, že inteligence taky moc nepobrala, chce objet celý svět a ani anglicky kvávknout neumí, ale co negativní publicita, taky publicita.

    OdpovědětVymazat
  6. levné hračky zde :-)
    https://www.facebook.com/pages/Erotick%C3%A9-hra%C4%8Dky-a-%C5%A1perky/153076851558172

    OdpovědětVymazat
  7. Ta musí mít asi vysoké sebevědomí :-) Chudáci chlapi.

    OdpovědětVymazat
  8. tak to je teda dobrá blbka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥