pondělí 12. srpna 2013

Seznamte se

Chodíte na seznamky? Tím myslím třeba badoo?
Párkrát jsem tam měla profil a vždy ho znuděná a otrávená tím, kdo mi psal a co, zrušila.
Teď trávím druhý večer tady www.igirls.cz.
Mimochodem, hned v úvodu mě upozornili, že jestli jsem muž, bude můj profil odstraněn :). Hlavním posláním těhle stránek je totiž seznamka pro holky. A tak jsem si vyplnila údaje od barvy vlasů po velikost prsou, zaškrtla co hledám a - hledám. Tedy ne že bych hledala aktivně. Spíš tak existuju, čekám kdo napíše a kamarádsky si píšu s jednou Slovenkou.


Píšu vám to proto, že se můžete taky kouknout. Registrace je zdarma a jak to tak bývá, co vyplníte a čí fotky nahrajete je na vás.
Většinou když přijde téma na "holky s holkama" spousta z vás řeší, jak někoho poznat a tohle by mohla být fajn cesta. V mém případě tedy o žádné schůzky nepůjde, jsem extrémně vybíravá a nemůžu se ubránit myšlence, že 50% profilů tvoří falešné fotky a za počítačem na druhé straně sedí opět chlap :D Ale prohodit pár slov není na škodu. 
A možná najdu někoho s kým jich prohodím víc :). 


7 komentářů:

  1. Tiež si myslím že za druhou stranou môže byť 60ročný a 150kg starý úchyl :D :D :D ... slušne povedané :)

    OdpovědětVymazat
  2. Takovéhl seznamky můžou být zrádné, jak si sama napsala, nikdy nevíš, jestli ten kdo ti píše, je doopravdy ten, za koho se vydává. Jsou i tací, kteří ztrácejí čas tím, aby si utahovaly z druhých. Na druhou stranu,co když tam najdeš toho pravého nebo spíše tu pravou???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem dodat: "Risk je zisk." :)

      Vymazat
    2. kamaratka nasla a jsou splou stastnee ;)

      Vymazat
  3. Jé, tak tu stránku moc dobře znám. :) Moje lesbická kamarádka tam má účet. Existuje i obdobná varianta - iboys.cz, ale ta je zase pro kluky. :D A jak poznat, zda si píšeš doopravdy se slečnou z fotek? :) Jednoduše, až si s ní budeš chatovat víc, tak si vyměňte facebooky. Když ti ho dá a fotky budou souhlasit, nemáš se čeho bát, když se bude zdráhat, začala bych mít pochyby. :) Hodně štěstí v hledání a experimentování. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥