pondělí 9. září 2013

Hračka týdne - Paul & Paulina od Fun Factory

Není nic lepšího než osobní zkušenosti. A proto vám každý týden (dokud nedojdou zásoby) představím jednu hračku s recenzí. A kdo ty recenze píše? Přece vy samy. Čtenářky blogu!


S přítelem jsme vyrazili do ozkoušeného sexshopu s jasným cílem - přinést si domů nějaký "lepší" vibrátor, kterým bychom okořenili naše postelové radovánky. Cenový strop jsme si dali 1500 Kč, ale jakmile jsem dostala do ruky tu růžovou roztomilou housenku, bylo mi jasné, že jiného postelového pomocníka bych si už nevybrala. Nakonec jsme za tu nádheru, ke které jsme museli dokoupit i spešl nabíječku, dali 2000, ale koupě rozhodně nelitujeme.

Na první pohled mě zaujal (snad jako každou ženu) design - světle růžová barvička a tvar housenky mi okamžitě vyloudily úsměv na rtech. Z praktického hlediska mi byla sympatická především zahnutá špička určená ke dráždění G-bodu, výstupek pro stimulaci klitorisu, vroubkovaný povrch a v neposlední řadě i příjemná měkkost materiálu.

Jakmile jsme dorazili domů, začali jsme našeho nového kámoše testovat. Nabíjel se celkem dlouho a vydržel tak tři čísla, ale podle přítele se prý bude výkonnost baterky zlepšovat :-D
Dráždič G-bodu se osvědčil stoprocentně - po delší době jsem zase zažila vnitřní orgasmus! S dráždičem klitorisu to bohužel tak slavné nebylo - přišlo mi, že nedosáhl tam, kam měl, ale možná to bylo způsobeno jen špatně zvolenou polohou. Mimochodem výrobce píše, že tento malý výstupek je určen nejen ke dráždění klitorisu, ale i ke stimulaci "zadních vrátek" (plánujeme vyzkoušet :-)).


Co se týče rozměrů, je Paul a Paulina příjemným průměrem - nejedná se o malý kapesní vibrátorek ani žádnou tlustokládu. Vibrátor je také praktický na úchop, manipulaci i přepínání programů vibrací (4) a stupňů intenzity vibrací (5). Je voděodolný a vodotěsný (ale to jsme zatím nevyzkoušeli) a navíc jeho držadlo svítí, takže ho snadno najdete i ve tmě.

Tuhle hračku bych rozhodně doporučila jak párům, tak jednotlivcům, kterým nevadí si trochu připlatit za originální design a kvalitu - určitě s ní zažijete spoustu příjemných chvil, a to nejen v posteli, ale třeba i ve vaně nebo sprše ;-)

3 komentáře:

Děkuji za komentář, V. ♥