pondělí 2. září 2013

Svázaný příspěvek

Svazování, pouta, řetězy. Oddat se někomu, nechat se ovládat a cítit trochu bezmoci. Líbí se vám to?


Jedna z mých představ je, že mě někdo pořádně sváže lanem. Bez řečí utáhne všechny uzly. Provaz mi vede pevně mezi nohama. Samozřejmě všechno s citem a nepřekročit tu slabou hranici mezi tím, kdy už je to moc.
Tohle jsem nikdy nezažila, stejně jako já jsem nikoho lanem nesvazovala. Mám taky pocit, že to ještě dlouho nezažiju, protože bych do toho nešla jen tak s někým. Ale protože mě to zajímá, koukneme se na to z blízka.



Na začátek bych trochu zvolnila. Nemusíte se hned vázat do krkolomných poloh provazem. Úplně úžasný je šátek nebo pásek utažený na zápěstí, kolem kotníků nebo lehčí "přiškrcení". Zkusit můžete všechno. Při svazování ale pořád myslete na to, že i lehčí utažení znemožňuje průtok krve. A tak se nevázejte na dvě nebo tři hodiny a uzle úplně neutahujte.
Svazovat můžete čímkoli, co vám přijde pod ruku. Myslím, že jsem jednou četla nějakou příhodu, že zrovna hedvábný šátek je největší hrůza kterou můžete zkusit, uzel se na něm pořád stahuje a pak jde hodně těžko rozvázat. Nabízí se pásky, pouta ale i části oblečení. Mě se hodně líbilo, když jsem mu udělala uzel přímo na jeho chloubě. Strašně mě to vzrušovalo. Pak jsem mu to dělala pomocí tahání za dva konce, normálně nahoru a dolů. Po rozvázání uzle začne proudit krev a nahrne se tam, kde to nejvíc oceníte a já se mohla zbláznit z toho že ho mám ve své moci, nejen díky svázanému zápěstí.
Dál ke svazování celého těla. To, co možná moc z vás nezná jsou bondage pásky. Vypadají jako normální izolepa, samozřejmě si můžete vybrat černou nebo třeba červenou. Další rozdíl je, že nemají lepící stranu, samy o sobě tedy nelepí, ale přilnou k sobě. Vypadají skvěle, věřím tomu, že kůži pořádně stáhnou, ale taky tomu, že se musí zařezávat pokud se snažíte ze svázání uvolnit.
Pak už zmiňovaná lana a provazy. Pokud bych já sama něco takového kupovala vezmu si právě pásku. V různých provazech se nevyznám. Pokukovala jsem po sexshopech, zjistila jsem, že si můžete vybrat jak z materiálů, tak z průměru a samozřejmě délky. Základní materiály jsou polyamid, bavlna a konopí. S tím, že polyamid je jemný a hladký, bavlna drsná a tuhá a konopí velmi drsné a způsobuje při nešikovném uvázání odřeniny. Pak jsou taky provazy splétané nebo stáčené, vybrat si můžete i podle zakončení. Pokud vás to láká, prohledejte internet, pořádně si nastudujte co chcete a pak zkuste tu hromadu krásných uzlů. Nikdy by mě nenapadlo, že je jich tolik.
Já budu i nadále preferovat klasiku, a ve svých fantaziích zas někdy zabloudím k šikovnému, dominantnímu chlapovi, co vozí v autě lano.






5 komentářů:

  1. zbožňuju přivázání a zavázání očí :) :) ...mmmm....

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju zavázané oči... Člověk se pak mnohem méně stydí :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda svazování zápěstí a zavazování očí, ale to je tak všechno, jinak já sama bych nikoho svazovat nechtěla, nejsem v sexu dominantní typ, protože jsem jím jinak skoro furt :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja jsem v sexu hodne submisivni, lehke skrceni, jemna bondage to je moje. ale nikomu jinemu, nez memu nynejsimu partnerovi bych to nikdy nedovolila, v tomto si musim byt partnerem jista!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavý článek. Mě už pár let láká představa, že přemluvím pár holek, aby si uspořádaly večírek, kterého bych se mohly zúčastnit svázaný :) Myslím, že by pro mě bylo strašně mučivé, když by se kolem mě bavily dívky a já byl úplně bezmocný na zemi u jejich nohou. Samozřejmě bych jim rád zaplatil všechny výdaje za jídlo a pití a ještě něco přidal za splněné přání! :) Sakra, to by bylo krásné... Holky, kdyby jste si chtěly trochu povyrazit, dejte mi prosím vědět! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥