středa 18. září 2013

The Vagina Monologues

"Pipinka. Číča. Buchtička. Mušlička. Prcina. Říkejte jí jak chcete, vagína představuje pro mnoho žen mnoho rozličných věcí. Uznávaná spisovatelka a umělkyně Eve Enslerová je hlavní hvězdou této neobvyklé show, která obsahuje upřímné, vtipné, bolestné i roztoužené postřehy žen, jež se rozhodly otevřeně mluvit o své nejintimější části. 
Pořad byl natočen na motivy stejnojmenné slavné jevištní show Eve Enslerové, ovšem tento speciál obsahuje zcela nové rozhovory a k původnímu vystoupení jsou přidány komentáře ze zákulisí. Konečným výsledkem je odvážný a osvobozující zážitek plný soucitu, humoru, inteligence a upřímnosti, který vás dozajista přiměje k zamyšlení."  [Zdroj: HBO]






ke stažení TADY
a titulky TADY


Dnes jsem se konečně dostala k tomu si tenhle kousek pustit a musím říct, že přesně splnil moje očekávání. Eve je jednoduše skvělá, smála jsem se, přemýšlela a bavila se. A proto vám doporučuji si tyhle Monology pustit. 






3 komentáře:

  1. Moc děkuju za tip, moc mě to bavilo a musím říct, že i docela zasáhlo, některý věci byly tak pravdivý..:) Přijde mi, že mám teď tu svoji více ráda (a to ne že bych předtím neměla :)). Nikdy jsem nic podobného neviděla, bylo to fascinující!

    OdpovědětVymazat
  2. Páni :-) Co na to říct? Je fajn, že se někdo zaměřil na takovéto téma a z této stránky. Obdivuhodné a úctyhodné :-) Člověk se i zasmál, ale zároveň mu to i hodně dalo - tedy alespoň mě :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥