čtvrtek 24. října 2013

Co má doma Leontínka?

Milé dámy,jelikož má Vanilka naprosto úžasný blok, velmi ráda do něj přispěji vlastními zkušenostmi.

Je mi 28, s manželem jsme spolu 5 let a zatím je to super jízda...



A teď k hračkám!
První hračku jsem dostala "až" v 21 letech od jednoho staršího známého kterému v té době bylo asi 55 a dle jeho slov jsem byla dost frustrovaná a nepříjemná :) 

Od té doby toho člověka zbožňuju. Daroval mi k narozeninám tehdy novinku od funfactory žlutého vibrujícího krtečka.
Krteček je super,líbí se mi že je voděodolný,ale bez gelu s ním moc pracovat nejde,je totiž z gumy která má být příjemná jako kůže partnera, ale mě teda spíše drhne. Má zajímavý tvar nosánku který dosáhne kam až člověk dovolí 

Druhou hračku jsem dostala asi před 3 lety od manžela,hrozně moc jsme si přála lesklého hladkého robertka, ale jak už to u chlapů bývá nepochopil mou prosbu! Dostala jsem mini dráždítko, které sice bylo hladké, lesklé a stříbrné, ale velikosti vršku od propisky a baterky byly vybité během štědrého dne :) Ale manželovi se holt líbilo, že se to dá nosit na krku jako řetízek!! No jo ti chlapi :)

Třetí hračkou byl konečně ten obyčejný hladký vibrátor za asi čtyři stovky s obyčejnýma baterkama...a ten je u nás doma prostě největší kamarád a nepotřebujeme k němu žádný gel ani nic. Hraček mám více, ale myslím že pouta a podobné kravinky má doma každá z vás.

Abych přiznala i nějaké partnerovy hračky, tak z počátku vztahu jsme si kupovali spíše drobnosti- kroužky na penis, různé návleky na prsty a podobné hovadinky.
Loňské Vánoce jsem ale zaregistrovala novinku FLASHlight. Prostě masturbátor který vypadá jako velká svítilna, ale když jej rozšroubujete vykoukne na vás normální odlitek "pipušky "nějaké pornohvězdy. No myslím, že tento dárek úspěch měl velký! Nevýhodou je že naměrně vybavení pánové si musí snížit podlak na flashlightu, protože po příjemné rozkoši je pak čeká nemilé překvapení v podobě petechií (takové ty mini modřinky) a nechutí pak mít týden sex. No jo, jak se stane něco jejich miláčkovi tak to je konec světa :)
Tím pádem šel Flashlight tak trochu do pozadí.

Letos jej nahradila naprosto boží hračka- jmenuje se to EGG Tenga.

Toto vajíčko je fakt zázrak a chlap při něm dělá nevídané věcí. Tak že dámy, pokud chcete aby váš chlap vyloženě vrněl blahem tak je nejlepší si jej touto hračičkou předhonit a pak v klidu osedlat!!! A to nekecám. Hlavně po rozbalení budete koukat co s tím jako máte dělat a přece se to tam nemůže vejít??Vejde se to! A jak! Vajíčko mu nasadíte s troškou gelu na špičku a pak jen přetáhnete, uvnitř jsou nějaké hrbolky a pány to dostává do varu.



Tak že dámy, pořiďte si domů nějaké nové hračky a navzájem si říkejte co by jste si kdo přál, je to super!
Hlavně je pak fajn když příjdete domů a na okně se suší vajíčko,na vaně robertek atd...je to lepší než když by jste si navzájem zahýbali.
Prostě když není protějšek po ruce, proč si neporadit?:)


S pozdravem Leontínka

6 komentářů:

  1. No konečně vím k čemu se používá vajíčko....

    OdpovědětVymazat
  2. To vajíčko jsem už někde vyděla a myslela že je to blbost...

    OdpovědětVymazat
  3. tak s vajíčkem nesouhlasím, ex ho měl a nadšenej nebyl...několik druhů

    OdpovědětVymazat
  4. ty vajíčka vypadají zajímavě..ale měla bych strach, že mlademu se to nebude líbit :D je trošku háklivka :D

    OdpovědětVymazat
  5. Spíš bych se bála že nebude chtít nic jiného než to vajíčko :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥