čtvrtek 31. října 2013

Opravdu Happy Halloween

1. Ghost Rider


Nemusíte mít hlavu v jednom ohni. Vyskočte si na něj jako na motorku a dejte si na hlavu bílé prostěradlo. To bude stačit.




2. Grave Robber


Klíč k úspěchu v této pozici je mix sexuálního vzrušení, vzrušení z loupeže a pachu vnitřností. Počkáte na svého přítele až se bude v noci vracet a obklopíte vaši postel špinavým prádlem z koše. Napodobíde tak atmosféru hrobu. Po tom, co ho do hrobu uložíte mu uděláte orální sex.


3. Tail In The Crypt 

Příběhy z hrobky získávají nový a o něco příjemnější rozměr. Prolezte si cestu pod postelí a užijte si pak anální sex.







4. The Scarecrow


Trocha připoutání ještě nikdy nikoho nezabila, nebo ano? Jeden z partnerů je připoutaný a druhý si užívá nadvlády. Povolené je škrábání, kousání a škádlení všeho druhu.


5. Bobbing For Boobies 

Lovení jablek pusou trochu jinak. Pro nechápavé- napustíte plnou vanu, dáte do ní prsa, partner dá ruce za záda a chytá a chytá.







6. Sleepy Bat
 Netřeba upozorňovat, že ukazovat svoje genitálie spícím netopýrům může být hazard. Váš partner bude potřebovat tyč nebo něco na co se zavěsí vzhůru nohama. A až bude viset přistoupíte vy a užijete si 69.






7. Night Of The F*cking Dead

 Klasicky mrtvá Halloweenská poloha. Sex na misionáře, ale když do vás vstoupí nemůžete už používat ruce ani nohy k žádným pohybům. Mučení a křeče se dostaví během chvíle.






8. Monster Mash


Konečně dojde na převleky. A hned je zničíme. Jděte si koupit kostým a pak kolem důležitých partií vystřihněte otvory. A možná vás pak napadne co bude následovat. 





9.Pumpkin Head


Halloweenské lucerny mají sloužit jako průvodci zbloudilých duší. Namalujte si oranžové tváře a černou rtěnku. Ano, teď vaše hlava připomíná dýni. A na něm je, aby strčil tím černým otvorem svíčku dovnitř. Není nad tradice.


10. Witch´s Brew


Možná to budete mít lehčí na swingers party, ale není nad to to zkusit. Potřebujete být lehce bisexuální a mít nějakou lehce bisexuální kamarádku. Naplňte si vanu potravinářským barvivem, rozestavte kolem svíčky a opijte se. A pak? Pak si užijte míchání lektvarů.






7 komentářů:

  1. Nevím, nějak mě tento článek nezaujal, mám radši ty články, kam dáváš kus sebe, u tohoto článku mám pocit, jako bych četla rádoby vtipnej článek v nějakým modním časopise. Ale jak říkám, můj názor, třeba to ostatní bavilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. mě to teda rozhodně pobavilo. :D zasmála jsem se od srdce u všech možností, jedině krom poslední, když jsem si představila, jak bych kamarádku.. no nic. :D super kousek, vani!

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek. Dobře jsem se zasmála :D .

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  5. U tech 4 postav by si mela dat zdroj aspon. Ty osoby znam osobne a myslim ze by se jim nelibilo, ze tady tu fotku mas. Jedna se o fotky ke klipu, ktery byl dost nakladny. Neni ti to blby?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U kterých čtyř postav? Všechny obrázky které tady jsou jsou normálně vyhledané googlem. Pokud to někomu dělá problém, zdroj u fotky klidně uvedu.

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥