středa 11. června 2014

I muži mají své... hračky!

¨

"Ahoj, ráda bych svému příteli koupila k výročí nějakou tu kapesní vagínu, on mi to i nějak naznačoval ale já nevím co vybrat a je mi trapné mu dát přímo to a stydím se. A co když to pak bude chtít brát do postele. Na něco už jsem koukala, ale nevím. Napíšeš o tom článek? Díky čtenářka"

Když jsem měla dotazy ohledně hraček pro naše drahé polovičky, nejprve jsem si říkala, že u mě na blogu bude těžko nějaká recenze. Pořád jsem si ale říkala, že by bylo fajn ukázat různé mužské hračky, s tím, že já bych asi taky nekoupila k výročí nějakou kopii pornoherečky, ale jsou i jiné možnosti. A pak mě napadla jedna věc, je tady přece ON a jeho kamarádi. A tak jsem je obdarovala a po nějaké době jsem se zeptala, a tady můžete vidět, jak to dopadlo. 


Tenga Deep Throat CUP 

Tyhle "honítka" od Tengy nesou název ONACUP, jsou v pěti různých provedeních, protože každé přestavuje svým provedením a konečným požitkem jinou polohu. Vybrala jsem model Deep Throat, který má napodobit hluboký orální sex. 
  • Co říká výrobce?
    Jedinečná zkušenost z opravdu hlubokého orálního sexu. Obepne vás skutečně těsně a bude sát tak intenzivně, jak jen budete chtít. Speciální ventil vytvoří virtuální vakuum uvnitř masturbátoru a dá vám tak úžasný pocit skutečného sání. Mlaskavé zvuky tento pocit ještě umocní a vy si budete připadat, jako by jste si právě užíval skutečný a velmi hluboký orální sex.
    více TADY
  • Co říkám já?
    Tohle jsem vybrala čistě jen já, neptala jsem se a prostě vybrala. Protože by to byl přesně ten dárek, který bych darovala. Decentní, přiměřená cenová kategorie a ještě slibuje orální sex.
    Když jsem hračku rozbalila zůstala mi v ruce bílá kuželka. Škoda, že ten skvělý červený design je jen obal. Žádný návod jsem nenašla, ani gel ani nic. Ale na druhou stranu, co na tom pokazit..Strčila jsem dovnitř prst a byla jsem překvapená! Je neuvěřitelně měkká, příjemná, a navíc- vlhká! Co víc si přát k větší reálnosti? Dodávají se totiž už uvnitř lubrikované. Tohle byla moje favoritka!
  • Co na to říká muž:
    Onacup by si sám od sebe prý určitě nevybral, ale nakonec byl dost příjemně překvapený. Je to hodně, hodně podobné orálnímu sexu a výsledek stojí za to! A tak tohle honítko vyhrálo na celé čáře i u něj, až mě musel uklidňovat, že je to sice naprosto úžasné, ale se mnou je to lepší. Sání se dá jednoduše regulovat otvorem a tak si každý přijde na své. Jediné velké mínus je to, že nejde normálně otočit naruby a umýt takže údržba je docela obtížná. Také sám výrobce uvádí, že je jen na jedno použití.
  • Verdikt na závěr!
    + design
    + cena
    + reálný prožitek
    + opravdu příjemná uvnitř

    - na jedno použití
  • cena 290,-Kč



Tenga Eggs


Vajíčka Tenga jsou super, roztomilá a ideální jako dárek. Opět mi to nedalo a i když ON už tohle vajíčko zkoušel a příliš ho nepochválil, k testu jsem vybrala další dva druhy a dala je testovat známému. Základní sestava vajíček bylo šest, s různým vroubkováním uvnitř, ale najdete jich mnohem víc a stačí si jen vybrat.

  • Co říká výrobce?
    Užijte si fenomenální pocity z originálně profilovaných 
    Tenga Egg masturbátorů – vajíček. Tyto malé zázraky jsou dokonale elastické a přizpůsobí se každé velikosti. Díky dvojitému kroužku na vstupu dokonale sedí. Stačí rozbalit, kápnout přiložený lubrikační gel a dopřát si nebetyčné pocity slasti. Perfektní hračka na cesty – noste ji vždy při sobě a užijte si orgasmus kdykoliv a kdekoliv budete chtít.
    více TADY
  • Co říkám já?
    Když jsem tyhle vajíčka poprvé viděla, byla jsem nadšená. Tolik druhů a tolik možností! Konečně něco, co nepřipomíná nějaký výlisek vagíny a i stydlivé ženy to tak vesele mohou dávat svým partnerům klidně k narozeninám. Nejprve jsem si říkala, jak se do něčeho tak malého může vejít něco tak velkého? Ale vajíčka se ale dají hodně, hodně natáhnout, jsou příjemná na dotek a uvnitř fajn. Dodávají se se sáčkem lubrikačního gelu. Překvapilo mě, že materiál je i zvenku takový lepkavý, to se mi moc nelíbí. Když jsem dávala tenkrát to první příteli, těšila jsem se, co mi řekne. Ale nakonec s vajíčkem ( bylo to Twister vajíčko) nebyl spokojený. Nevzdala jsem to a těšila se na hodnocení nových dvou vajíček
    !

  • Co na to muž:
    Oni na to chlapi mají prostě asi všichni podobný prvotní názor - "Cože?"
    Protože náš kamarád se tvářil stejně jako ON. Jenže jeho dojmy byly o dost lepší. Možná to bylo jinými druhy, zvlášť totiž to srdíčkové vajíčko je prý skvělé! Nebo každý chce něco jiného. Nebo obojí. Srdíčkové vajíčko tedy vede, stimuluje prý tak akorát a za tu cenu? Za tu cenu by se daly klidně ozkoušet všechny druhy a vybrat si. Super je, že se vajíčko dá po akci normálně otočit naruby, vypláchnout, uschnout a "jede se dál". A až tak po deseti použití začne trochu lepit.
  • Verdikt na závěr!
    + originální
    + cena
    + malá velikost a nenápadnost
    + snadná údržba

    - není to zas takový zážitek

  • cena 199,-Kč

Cobra Libre
Tak z téhle hračky jsem byla nejvíc překvapená. Nenapadlo mě, že něco takového vůbec existuje a nadčasovost "Cobry" mě dostala. A nejen mě. 

  • Co říká výrobce?
    Ležérní, výkonný, cílevědomý! Tak by bylo možné charakterizovat nový senzační stimulátor COBRA Libre. Je to hračka pro náročné muže.  Zapomeňte na servisní prohlídky po každých 30 000 km jako u vašeho vozu. Dva motory COBRA Libre jsou bezúdržbové a mohou být provozovány nezávisle na sobě, čímž umožní unikátním vibračním vlnám prostoupit celým penisem. Sportovní, ergonomický tvar této exkluzivní hračky nabízí snadnou manipulaci i díky nabíjecí technologii Click ‘n’Charge (magnetický dobíječ). Tato technologie zaručí, že vaše „zastávky v boxech“ budou krátké a efektivní.
    více TADY
  • Co říkám já?
    Tuhle hračku si přímo vybral ON, s tím, že to chce hrozně zkusit a že je to něco nového. Což je! Sama bych jí nevybrala, možná právě proto, že je to úplně něco jiného a nevěřila bych, že je to takový zázrak. Sama jsem pak zkoumala jak funguje, vibrace by jsme mohly klidně závidět, jsou opravdu silné ale takové nenucené. Neskutečně příjemné!

  • Co říká muž?
    Když si jí vybral, znamenalo to, že se na ní také nejvíc těšil a zkoušel jí jako první. Úplně první zkouška byla rozpačitá, vibrace jsou úplně jiným zážitkem, stimulují převážně jen žalud a je to všechno jiné než klasické pohyby nahoru a dolů. Navíc uvnitř je to tak jinak stavěné, není to jako klasická umělá vagína. Ale dal "Cobře" ještě jednu šanci a přišel jí na chuť, a pak to stálo za to. S tím, že je to úplně jiný druh stimulace totiž souvisí i úplně jiný druh vyvrcholení a to je extra silné. Navíc je vodotěsná a dá se vzít tedy klidně do sprchy. Vibrace jsou prostě super a tak je tohle prostě hračka pro muže, kteří si chtějí zkusit něco navíc! Po pár týdnech mi oznámil, že je to nejlepší hračka na světě, může si totiž jen tak lehnout, zapnout vibrace a užít si.
  • Verdikt na závěr!
    + design
    + vibrace
    + úplně jiná stimulace
    + vodotěsnost
    + nabíjení přes USB

    - vyšší cena
  • cena 2490,-Kč
Všechny hračky k testování poskytl eshop www.honitka.cz/ kde najdete velký výběr hraček (nejen) pro muže!

12 komentářů:

  1. přítel měl modré vajíčko myslím a říkal ze to bylo nic moc.. v pulce to prý sundal.. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jak věděl, že je v půlce? :-)

      Vymazat
    2. Vttipné. Když si ho honí 20 minut a ví, že ho po 10 sundal, tak logicky v půlce.

      Vymazat
    3. Zas nebuďte doslovné... ;-)...

      Vymazat
  2. Mě by zajímalo jestli napíše někdy nějaký článek taky James???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. napíše, a já doufám že brzo, nechávám to na něm..až bude mít co psát tak napíše;)

      Vymazat
    2. Moc se na to těším a každý den koukám jestli něco nepřibylo:)

      Vymazat
  3. Cobra je super,mám i Fleshlight, ale ta údržba je horší. Cobra je jiná dimenze mužské masturbace.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vajíčka závisí na druhu a asi jak co sedí. Já osobně jsem vyzkoušel dvě a to jedno nic moc a to druhé velmi super.

    OdpovědětVymazat
  5. A které bylo super? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥