úterý 24. června 2014

Nedobrovolně v pornu?

Můj život nabírá nečekané obrátky, konec studia, stěhování, práce. Ačkoli jsem to výhledově samozřejmě čekala, měla jsem představu takovou, že budu půl roku hledat práci a než najdu byt, který by se mi líbil uplyne dalších půl roku.. ale vše jde ze dne na den.
V souvislosti s tím, nezbývá tolik času na blog. Přiznám se, že když už zasednu k internetu prohlížím si spíš stránky jako je Ikea, než porno. Na druhou stranu se prostě těším, až si udělám svůj koutek, položím si na stůl notebook a pustím se zase pořádně do psaní.


Minulý týden mi přišel mail od Petra, abych vás varovala před "nebezpečnými" masážními salony a tak jsem ho poprosila, ať vás zkusí varovat sám!
A tady to je:

"Nedávno se dokonce i na facebooku objevily záběry z převlékacích kabinek nějakého obchodního centra, proto jsem se rozhodl sepsat pro čtenářky toto upozornění. Na internetu existuje skupina tematických serverů věnovaná českým ženám natáčeným skrytou kamerou, kromě převlékacích kabinek tam můžete najít také solárium, sprchy v bazénu, dokonce i dámské toalety. Servery jsou s placeným přístupem a z českých IP adres nedostupné, ale to je jen technická překážka, která se dá lehce obejít např. přes freeproxyserver.net. Videa však lze najít na volně přístupných serverech, kam je nahrávají uživatelé a které jsou dostupné komukoliv a odkudkoliv..
Jeden server je věnovaný masážím. Je možné, že aktérky jsou placené, ale zdá se mi to nepravděpodobné (koneckonců posuďte samy, stačí vyhledat czech massage). K dnešnímu dni je k dispozici 90 krátkých filmů s pravděpodobně nedobrovolnými amatérskými herečkami. Pokud  se tedy nechcete stát hlavní hrdinkou těchto tematicky laděných snímků, na fotografii si můžete prohlédnout prostředí salonu a maséra, který vystupuje pod jménem Aleš Novák. S případnými stížnostmi je možné se obrátit na provozovatele serveru,  firmu CZECH MEDIA LLC, 1309 E Las Olas Blvd., Suite A, Fort Lauderdale, FL 33301, USA. Ale moc šancí tomu nedávám :-)"




7 komentářů:

  1. Tak už si asi nic nezkouším a nejdu na wc.

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě zrovna czech massage je nahrána. Většina hereček hrála v rychlý prachy, publickpickup, czech amateurs apod. Všechny tyhle nesmysly jsou nahraný a objevují se v nich známé české herečky. A je jich tolik že i kdyby to byla pravda moc na tom nesejde. Stydí se většinou jen ženy, které se mají za co stydět. Hezká holka se většinou spíše předvádí. Tak bože by někdo na netu viděl vaši cicinu. Na netu je další miliarda megabajtů porna, takže jedna se fakt ztratí. Samozřejmě jde o princip, ale opravdu je to nahrané a jedná se o HOAX. SOlaria půjčují prosotry k natáčení. Kabinky a záchody v marketech se uklízí takže kameru tam těžko někdo schová. A i podle úhlu pohledu by musela být v prkýnku či někde viditelně. Takže je to jasně nahraný, protože kamery v prkýnku na záchodě by si fakt nevšiml jedině slepý. Kort v kvalitě ve které to je natočeno by se muselo jednat o lepší typ s relativně velkou čočkou a né jen nějaká microkamera velikosti knoflíku, kde by kvalita byla cca 320x240pixelů. Půlka vysokoškolaček šlape nebo vysílá z notebooku na livechaty, takže fakt dont worry , že by někdo strkal kameru na záchod. Možná tak v šatnách, ale to je většinou záležitost ruska a stejně nemáte nic co by chlap ještě neviděl :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pak musím obdivovat kreativitu scénáristy, který si dal na detailech opravdu záležet :-) např. ta bezzubá romská dívka, která si před vstupem do salónu vytře pohlaví ponožkou...člověk by řekl, že to nevymyslíš :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Czech Massage je nahraná, kabinky pravděpodobně taky - všechno to spadá pod stránku czechav.com (zrovna jsem mimo ČR, tak se mi to normálně zobrazuje, ale myslím že dostupná není, protože jedna z "podstránek" je Czech Casting, z kterého bylo docela haló když se pro ČR zpřístupnil). Czech Solarium, Czech Cabins, Czech Pool a Czech Toilets tam jsou taky. A potom různé další, které se ale netváří jako skrytá kamera.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tne kluk se očividně v pornu vůbec nevyzná :D všechno tohle patří pod Czech Casting a je to jen nahrané.

    OdpovědětVymazat
  6. Nedávno se na Votoči objevila diskuze, kde slečna varovala před obchodem, kde si při zkoušení plavek všimla na ní namířeného foťáku z druhé kabinky. Být obezřetnější, nakupovat s někým nebo v obchodě s ostrahou se určitě vyplatí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥