sobota 11. října 2014

Moje prsa

Dnes mě, jen tak po cestě městem napadlo, že nemám na blogu ani jeden příspěvek zaměřený jen a jen na prsa. V hlavě jsem si dokola otáčela všemožné články a trochu se zastyděla. Nejsou prsa korunou ženské krásy? Dělají ženy ženami a muži po nich šílí.
A hlavně pokud se je naučíme správně vnímat a užívat si je, objevíme poklad...

Hladíte si je při masturbaci?
Nezapomíná na ně váš partner při sexu?

Vždy mě trochu mrzí maily nebo zprávy, kde si slečny na svoje prsa stěžují. Nemají ten správný tvar. Nemají tu správnou velikost. Nejsou správně citlivá. Každé je jiné.
A tak přišlo na řadu pár článků, pár zpovědí a pár rad na jedno jediné téma PRSA!



A kdo jiný by měl zpovědi a příběhy odstartovat než já?

Někdy, když koukám na krásné pestrobarevné podprsenky jejichž velikosti zpravidla končí písmenkem B je to trochu smutné. Smutné je i to, že když konečně najdu v obchodě "déčkovou" podprsenku, zjistím, že se do ní díky deseticentimetrové vrstvě molitanu moje prsa opět nevejdou. Slyšela jsem spoustu narážek, poznámek a rádoby vtipných přezdívek. Moje prsa zkrátka pořád upoutávají něčí pozornost, ačkoli já osobně nemám pocit, že by nějak "vyčnívaly" z řady. "To ti dali jenom pro ty tvoje prsa!" "Proč myslíš, že se o tebe zajímá?" a spousta další zajímavých vět. 
Přesto, svoje prsa miluju a miluju je opravdu hodně. Proč? Jsou sexy, patří ke mně, líbí se mi při sexu. A líbí se mi pohledy chlapů a nejvíc ten toho mého.  




Období kdy si svoje prsa začínám pamatovat je samozřejmě puberta. Byla jsem první ze třídy, komu začaly růst a musím přiznat, že když jsem si najednou musela místo hraní s Bárbínami kupovat podprsenku, měla jsem trochu smíšené pocity. Byla jsem v páté třídě a nechtěla jsem je. Nicméně, na prsa jsem si zvykla velmi rychle, asi o dva roky později jsem toho začala využívat, líbila se mi pozornost kluků, které se mi dostávalo a první neohrabané doteky. Většina spolužaček byla o dlouhou cestu za mnou a já měla tak jasné výhody!

 Časem jsem zjistila, že ačkoli kluci vyrostou a stanou se z nich chlapi, jejich vnímání prsou zůstává pořád stejné.  

Na střední jsem měla pocit, že už mě spousta holek dorostla a moje prsa bych označila jako naprostý průměr. Nosila jsem podprsenku 75B (stejně jako po celou základku) a bylo mi fajn. Moje prsa si užívala zkušenější doteky, promyšlenější hlazení, líbání a pozornost.
Tenkrát jsem myslela, že takhle už prostě budou vypadat na pořád.  
Pak jsem asi v osmnácti zjistila, že mi moje "Bpodprsenky" nejsou a já přesídlila na jinou velikost. A pak znovu a znovu. A několikrát jsem zjistila, že podprsenka, která mi před pár měsíci byla, je mi těsná a že knoflíčky na košili přes prsa už prostě nezapnu.

Ačkoli nemám žádný zážitek, který by moje vnímání prsou mohl nějak ohrozit, pamatuji si, že jsem i já prošla obdobím, kdy jsem svoje prsa neměla ráda. Přišlo mi, že mají divný tvar, když jsem se pořádně zaměřila, zjistila jsem, že nejsou úplně symetrická a chtěla jsem maličké tmavé bradavky a dokola jsem je nenáviděla za to, že moje takové nejsou. 
Také jsem občas zatoužila po tom, mít malá prsa a chodit bez podprsenky a pyšnit se jen bradavkami v tílku. Asi dva roky zpět jsem si uvědomila jednu zásadní věc, naprostou spokojenost. Od té doby se ráda opaluji nahoře bez, ráda si s nimi jen tak houpu a hraju a často se na ně dívám do zrcadla. Mám ráda, když se jim on věnuje, hladí je a laská a zbožňuji, když se mi na ně udělá a pak to roztírá. 
Zapomněla jsem tak na všechny svoje dřívější pochybnosti a naučila se přijímat pozornost, kterou občas vyvolají. 


  Líbí se mi moje prsa! Jsou krásná!



Nenechte se ovlivnit leckdy dokonalými těly v pornu nebo na obrázcích, podívejte se na galerii normálních prsou z celého světa, kde navíc všechna prsa mají svůj (a někdy velmi emotivní) příběh. 
Jak vypadají normální prsa? 

Chcete se zapojit a říct ostatním svůj příběh? Nestydíte se za svoje prsa? Stalo se něco, co vám změnilo pohled? Napište na Vanilopkablog@seznam.cz, budu se těšit! 

7 komentářů:

  1. Supr článek :) Neuvažuješ i o galerii českých prsou? Já bych třeba prsa poslala ale nmam k nim jaksi zadny pribeh ;D Ta galerie kterou zminujes je sice fajn a obsáhlá ale me by zajimaly prsa českých žen a taky věk třeba 17-25 let - čtenářky blogu. :) myslim, ze by to bylo zajimave.. ale asi znim jak nejaky očumovatel:D

    OdpovědětVymazat
  2. Divila by ses, ale nejsi sama kdo něco takového nabídl a ani sama koho by taková galerie zajímala. Zatím se ozvaly dvě slečny, které by chtěly poslat fotku (a to samy od sebe), takže říkám, ano určitě, zkus fotku poslat na mail Vanilopkablog@seznam.cz - se souhlasem ke zveřejnění a uvidíme co z toho vznikne, jestli dáme dohromady něco víc ;) Každopádně víc takových čtenářek! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Vanilopko, moc pěkný článek!!!! Sama mám déčka a taky se skrz ty jejich vycpaný podprsenky do spousty nevlezu (fakt nechápu, proč je potřeba vycpávat podprsenku pro velký prsa). Taky mi začaly růst v páté třídě. V době kdy jsem byla "napřed" od ostatních holek, jsem trpěla, ze strany kluků to byla spíš už šikana - zahnali mě do kouta a snažili ošahávat. Velikost se mi ustálila až tak na vysoké. Pozornost zaměřenou na ně taky nevyhledávám, opravdu nepříjemný situace pro mě jsou, když s někým mluvím a ten se mi místo do očí dívá na prsa, beru to jako takovou zátěžovou zkoušku pro mužské pokolení:D A bohužel jsem ještě do fáze, mít je ráda nedostala, spíš je přijímám.

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :) Já bych taky ráda poslala svoje prsa, ale nejdřív se mi musí zahojit malá ranka :/ Já nosím podprsenku 70 G, ale prsa mi nepřijdou nějak extra velká, ostatním teda jo :D A na základce jsem dost trpěla, začala mi růst už snad ve druhé/třetí třídě, všichni si mysleli, že si je vycpávám ponožkama nebo čím, jeden kluk říkal, že jsem si je nechala zvětšit (jasně, v 11 letech :D). Jsme i malá, takže to docela bije do očí.
    Doufám, že ta galerie vznikne, jsem zvědavá, jak vypadají ostatní prsa :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fakt povedený článek :) Co já se tím také natrápila že nemám velká prsa a do teď nosím velikost 75B :D !
    Ale jsem ráda že je mám, patří ke mě a velká prsa bych ani nechtěla, přítel je také spokojený :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem asi divná, ale já miluju svoje prsa. Miluju i prsa ostatních holek, ale ty moje nejvíc. Asi to mám v tomhle ohledu podobně jako kluci - prsa jsou prostě krásný, ať jsou jaký jsou. A ty moje? Jsou moje a vždycky budou, tak proč je nemilovat, proč si s nima nehrát, proč na ně nebýt pyšná? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky svoje prsa proste miluju :) A fotku poslu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥