úterý 18. listopadu 2014

Co se děje na blogu

Co vše se může změnit za rok a půl života? A co vše se změní za rok a půl sexuálního života? I když to není moc dlouhá doba, dovolím si tvrdit, že u mě se toho od chvíle, kdy jsem založila blog, odehrálo hodně a nejen, že jsem získala nové zkušenosti, získala jsem především na spoustu věcí jiné (a myslím, že objektivnější) názory. Měla bych každé téma na blogu probírat znovu a psát o něm tak, jak bych to řekla dnes? Ne. Rozhodla jsem se proto, že některé články upravím, doplním a rozšířím. Také je třeba vyměnit pár obrázků, protože některé se už nenačítají a ráda bych pořídila nový foťák (protože ten starý mě už navždy opustil) a pak vyměnila staré fotky za lepší.
Možná teď nebude tolik nových článků, ale v rámečku v pravé části blogu budete moct sledovat, které články jsou upravené a doplněné a kde se i pravidelní čtenáři mohou dočíst něco nového. (Neznamená to ale že by nebyly žádné nové články.)
Zároveň se budu snažit vytvářet o stupeň lepší a detailnější recenze a tím pádem mě čeká i dlouhodobější testování.

Pokud máte nějaké nápady, návrhy a připomínky, co na blogu chybí, budu ráda, když napíšete.

V.


6 komentářů:

  1. A klučičí pohledy už nebudou? První články od Toma byly super x((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klučičí pohledy budou, už mám připravený článek od Toma, tentokrát o vibrátoru jeho přítelkyně ;).

      Vymazat
  2. Vanilopko, na fotce jsi ty?

    OdpovědětVymazat
  3. Že by tvoje první skutečná fotka? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi nádherná, jsi li to ty :)

    OdpovědětVymazat
  5. -Myslím, že vzhledem k docela velikým a jistě originálním tetování to nebude přímo slečna blogerka, jelikož by pak nebylo moc složité, aby jí blízcí poznali. Ale zadeček je to úchvatnej :) -
    Jinak moc Ti přeji úspěch, tvůj blog je něco, co mezi všemi beauty a video a style blogy pořádně vyniklo. A to je dobře, moc Tvému blogu fandím, je něco, co tu dlouho chybělo ;) :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥