pondělí 17. listopadu 2014

DoItYourself aneb výroba hraček pro oba!

Dnes jsem se rozhodla otevřít kreativní dílnu a nahlédnout do světa hraček, které si můžete podle snadných návodů a s trochou fantazie vyrobit sami- levně! Docela dobře si pamatuji, když jsem tak našla využití pro jednu jinak vcelku nevkusnou svíčku. V kondomu byla totiž příjemná, hladká a tvrdá a její zaoblená špička byla prostě skvělá a já věřím, že tak najdete využití pro spoustu věcí i vy.
Dildo z kuchyně?

Vyrobit si skvělou erotickou hračku je v případě nás žen jednoduché v tom, že prostě víme, co se nám (a jí) líbí a společně s kondomem to dotáhneme k dokonalosti. Můžete zkusit tradiční banán, mrkev nebo okurku, podle toho jaký tvar a velikost vám vyhovuje a nebo zkusit experimentovat třeba s chřestem. Jediné na co je lepší dát si pozor jsou ostré hrany a také zralost, protože přezrálý banán vám moc radosti neudělá. Bát se nemusíte ani různých vyřezávaných vzorů nebo naopak přidání výstupků.
Pokud nenajdete nic vhodného v kuchyni ještě není třeba zoufat, protože každá z nás má doma právě ty nevhodné dárky. Hrozná svíčka, vázička z růžového porcelánu nebo dřevěná soška, tady nejsou žádné hranice a dobrou sbírku tvarů vám zajisté přinese i vaše koupelna. Zajímavou kombinací jsou také pingpongové míčky v řadě zabalené v kondomu nebo prostě cokoli, co vás láká. A pokud máte chuť na vibrace, zkuste přidat elektrický zubní kartáček.

Měkká houbička pro něj... 
Když jsme s přítelem rozebrali masturbátor Tenga Cup, určený na jedno použití, překvapilo mě, že vlastně neskrývá žádný zázrak jen plastový obal, molitan a příjemnou hladkou výstelku. Znamená to, že s trochou šikovnosti si doma můžete vyrobit v podstatě to samé. Najít se dá téměř vše, od návodů s chlebem, po roličku toaletního papíru až k podle mě nejvíc zdařilým (a snadným) masturbátorům, které opravdu připomínají to, co jsem viděla po rozebrání Tengy- molitan a plastový obal.

                                


A jaké nápady máte vy? Zkoušeli už jste domácí hračky?
V.


5 komentářů:

  1. To video je hrozný :D a myslím, že to výsledné dildo by ani nebylo nějak příjemné vzhledem k neforemnosti lepenky.. Nikdy jsem nebyla zastánce DIY dárečků, kdybych měla touhy něco takového vytvořit, tak nikdy nikomu neukážu a ani neřeknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že výroba dilda podle hrdla lahve není úplně to nejlepší ;).
      Mě zase různé DIY věci baví a člověk se může vyřádit a výsledek pak po uvážení klidně vyhodit (bez toho aniž by to někomu říkal:)) )

      Vymazat
  2. Výroba umělých vagín vypadá jednoduše.
    To stojí za pokus! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta osoba na prvním videu je chlap? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ja si kdysi dělal umělou vaginu z kondomu a ručníku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥