neděle 30. listopadu 2014

I. adventní recenze- čokoláda na tělo!

Vánočnímu šílenství odolávám do jednoho okamžiku, a tím je první adventní neděle. Většinou ten den začnu vážně řešit vánoční dárky a výzdobu. Letos svojí první adventní neděli trávím v posteli v obklopení kapesníčků, kapek na kašel a čaje. 
A co děláte vy? 













Už jste se pustily do pečení perníčků? Musím se přiznat, že pečení cukroví není zrovna mojí zálibou, a tak perníčky stejně jako každý rok zůstávají na starost mojí mamince, ale jelikož jsem kreativní člověk, rozhodla jsem se letos využít sladké tvoření trošku jinak. Objednala jsem si tužky na tělo s názvem BODY PEN!

Pokud se rádi věnujete svému partnerovi (nebo partner vám) a milujete čokoládu, tak jsou tyhle kreslítka výborným předvánočním dárkem a také způsobem, jak si čas plný lásky užít. Sada obsahuje jednu čokoládovou a jedno jahodovou "fixu" s nimiž si můžete nacvičit malování na perníčky přímo na těle. "Fixy" jsou plastové tubičky naplněné sladkou polevou, které navíc při troše šikovnosti můžete znovu doplnit (čím chcete) a pak už je můžete klidně na perníčky používat. Barva nejen, že je jedlá a zdravotně nezávadná, ale je navíc i opravdu dobrá a sladká, jako čokoládová poleva a tak přímo vybízí k tomu, jí z těla slízat. Po otevření víčka jsem se pustila do tvorby čokoládového nápisu, který šel snadno (i když to není úplně světoborné), ale o to přece nejde. 
Zádrhel nastal ve chvíli, kdy jsem chtěla použít růžovou. Na rozdíl od čokoládové fixy mi růžová nejde zmáčknout tak lehce, vlastně nejde zmáčknout vůbec a barva nejde pořádně ven. Trošku růžové se mi povedlo vymačkat oběma rukama, ale na nějaké kreslení to tedy nebylo. 

Body pen se mi zdají jako skvělé překvapení a zpestření takových těch romantičtějších chvil, ale věřím, že stejně zábavné, jako láskyplná vyznání budou sprostá slova, které jste už dlouho chtěli vyslovit. Barvami můžete na své tělo kreslit cestičky a navést tak partnera na správná místa nebo si jen tak hrát a bavit se. Poleva nezasychá, ale zároveň neteče a překvapilo mě, že se s ní dá tvořit vcelku snadno (nemyslím tedy tu růžovou) a zdokonalit svoje hrátky můžete navíc ještě tak, že ji budete roztírat prsty nebo štětcem. Určitě vás napadne otázka, proč si takové tužky kupovat, když můžete použít něco, co máte doma. Za cenu 269 Kč, na rozdíl od sprejové šlehačky, vypadají tyhle tužky luxusně a stejně tak se i používají. 

+ romantické překvapení                   - jedna z tubiček mi přišla ucpaná nebo zaschlá
+ chutnají skvěle

+ netečou
+ dobře se s nimi kreslí

Užívejte si předvánoční čas a příští neděli se podíváme zase na něco, čím si můžete prosinec zpříjemnit. 


Sadu tužek čokoláda a jahody pořídíte TADY


V.


3 komentáře:

  1. hmm... asi poběžím pro pikao :-D

    OdpovědětVymazat
  2. čokoláda (a jiné pochutiny) mě v posteli vždycky lákali, ale já jak kráva večer cvičím a pak se budu cpát čokoládou jo... No to mě ani nehne :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥