středa 26. listopadu 2014

U doktora

"Dobrý den.." pronesla jsem jako vždy při příchodu do ordinace. 
Kromě mého doktora seděl za stolem ještě o dost mladší kluk a něco zapisoval do počítače.
"Dobrý den" řeknou téměř souhlasně a ten druhý ani nezvedne oči od monitoru.
"Dnes tady mám kolegu na zaučování, jak jste si asi všimla, doufám, že vám to nebude vadit."
Přichází krátký rozhovor o tom zda mám nějaké problémy, nemoci, zda mi vyhovuje antikoncepce a všechny další už klasické otázky. Nemohu se soustředit a koukat do tváře svého postaršího doktora, když vedle něj sedí tak krásný kolega. Po očku si ho prohlížím a nemůžu se ubránit detailnímu pohledu na jeho dlaně. 

Po krátkém rozhovoru mě doktor pošle do svlékací kabinky. Když se zvedám ze židle všimnu si letmého pohledu, který na mě přistane.
V okamžiku, kdy za sebou zavřu dveře, začnu sama sebe uklidňovat, hlavně žádné myšlenky na sex. Ale nedaří se mi, vidím jeho ruce, jak mě vyšetřují, jak do mě pomalu vsouvá prsty v rukavicích.....

Do ordinace se vracím v kalhotkách a tričku a doktor jen ukáže abych si odložila na židli. Svlékám si kalhotky, odkládám je na židli a snažím se je přeložit tak, aby nebylo vidět, že jsou mokré. Když se mi to podaří a zvednu oči, vidím, že mě praktikant hypnotizuje pohledem. Naše pohledy se střetnou a on se jen pousměje. Měla bych se cítit trapně, ale spíš přemýšlím nad tím, zda bude jen přihlížet nebo.... 
Usadím se na křeslo, nohy uložím do opěradel a najednou se cítím zvláštně. Doktor ke mě přistoupí a položí mi dlaň na břicho, jako vždy mě prohmatává a pokládá otázky. Jeho kolega mi stojí u hlavy a pozoruje zkušenější dlaň. "Teď do vás zavedu zrcátko, bude to jako vždy trošku studené, ale nemusíte se bát." hlavou pokývne na něj a on přistupuje a najednou jsou oba dva mezi mýma roztaženýma nohama. 
Vidím na něm rozpaky, zvlášť když si doktor přisune židličku a najednou má obličej přímo u mojí kundičky, do které, jak už říkal, vsouvá chladný nástroj. Pomalu nástroj rozevírá a s ním rozevírá i mě.
"Koukám, že lubrikace funguje bez problémů..." řekne a mě je najednou trapně. Kolega se pousmívá, ale úsměv ho přejde v okamžiku, kdy ho doktor vybídne aby si s ním vyměnil místo. Najednou sedí mezi mýma nohama on, pomalu vyndavá zrcadlo a já vidím, jak je celé mokré. Natahuje si latexové rukavice a vsouvá do mě prsty. Vybaví se mi moje představa z kabinky a okamžitě jsem vzrušenější ještě víc. Nemůžu si pomoct, ale jeho vyšetřování mi nepřijde profesionální, cítím, jeho rytmické pohyby uvnitř a přijde mi, že to dělá záměrně. Horní články prstů ohýbá, kmitá jimi a přejíždí ze strany na stranu, zachovává při tom ale naprosto vážnou tvář. Když doktor usedne k počítači a začne zapisovat, prsty ze mě vysune a pak je rychle vrazí dovnitř, a pak znovu a znovu. Kouká se mi při tom do očí. Potom mi druhou rukou rychle přejíždí po klitorisu a já vím, že ač nechci, pokud bude pokračovat dovede mě k orgasmu přímo na křesle. 
V tom se vrátí doktor. "Děkuji kolego, teď uděláme ještě ultrazvuk." Ultrazvuk jsem nikdy neměla ráda, vadí mi tvar tyče a vždy mi přijde že je to tak neosobní. Nasazuje na ultrazvuk kondom, potírá gelem a vsouvá do mě, na monitoru se ukážou zvláštní stíny. 
"Nemáte problém s přílišným vlhnutím?" položí mi opět otázku, při které nevím, co říct. "Ne, nemám, to jen...." ticho, nedokončila jsem to a vidím, jak se doktor tváří. "Vyskočte si ještě jednou na křeslo." Tohle je dlouhá prohlídka, nevím, jestli se doktorovi něco nezdá, nebo to dělá s nějakým jiným úmyslem, ale lezu na křeslo a opět dávám nohy od sebe. "Zadečkem blíž ke mě.." pak si přisune židličku. "Vyzkouším, jakou máte elasticitu" říká a já i když to moc nechápu (ale to se mi u doktora stává často) nehybně ležím. Bere do ruky něco kovového a strká tenhle nástroj dovnitř. Jezdí s ním sem a tam. 
Pak mu kolega přináší něco většího a opět udělá to samé. Cítím, jak je tahle věc velká a jak s ní už nápadně přiráží. Nechci v hlavě řešit, že tohle není normální prohlídka, zavřu oči, uvolním se a nechávám do sebe vklouzávat chladivý kovový předmět. Najednou ho vytáhne, přitiskne k mojí kundičce obličej, rukama rozevře pysky a odspoda nahoru jí olízne. Jeho úžasný kolega stojí vedle něj a dívá se, a já na něj upírám oči a představuji si, že to dělá on. Nevím jak dlouho mě doktor líže, ale je to intenzivní a já si nepřipouštím, že to dělá právě on. Šedivý chlápek něco přes padesát, který je za každou cenu profesionální. 
Pak se zvedne a ze skříňky vyndá  popruhy. "Víte, to se musí někdy udělat, aby se pacietka při zákroku nepohnula a neublížila si.." obtáčí mi je těsně kolem kotníků. Když mám přivázané nohy pevně k opěradlům, přichází ke mě konečně on. Až teď si uvědomuji, jak je mladý v porovnání s doktorem. Rozepíná si svoje bílé kalhoty a okamžitě vytáhne svůj obrovský penis a pevně ho drží v ruce. Chytne mě za boky a můj zadek posune úplně na kraj lékařského křesla a pak do mě vnikne. Je velký a tvrdý a já jsem naprosto plná. Cítím, jak mě roztahuje. Hluboce do mě přiráží až lehce vykřiknu. Doktor přistoupí k mojí hlavě a do pusy mi narve moje kalhotky. Stojí mi u hlavy, rozepne si kalhoty a začne si ho honit. Při tom mi mačká prsa a se zakloněnou hlavou si užívá svoje. 
Najednou cítím jak mi praktikant pomalu vsouvá prst o zadečku, ale protože nepřestává přirážet nevěnuji tomu příliš pozornosti, dokud nepřidá další. V latexové rukavici prsty neskutečně kloužou a v kombinaci s jeho tvrdým pérem je to neskutečné. Do zadečku mi zasouvá chladný kovový nástroj a víc na mě nalehne. Okamžitě jsem na vrcholu toho všeho a tělem mi prochází vlny vzrušení. 
"Zveďněte se slečno" říká doktor, když mi sundá pásy z kotníků. Chytne mě za hlavu a tlačí mě dolů. Klečím před ním a on mi ho vsouvá do pusy, začnu mu ho kouřit, chutná mi.... 
On si stoupne vedle něj a já nevím, kam svojí pusou dřív. Saju je, užívám si, jak je každý jiný, honím oba najednou jako zběsilá. Doktor si lehne na lehátko sednu si na něj a strčím ho do sebe, přitáhne mě k sobě a pomalu vytáhne z mého zadečku kovový nástroj. Vím, že mi análek rychle vyplní praktikant, zatímco co doktor zběsile projíždí mojí kundičku. Mám pocit, že mě musí roztrhnout. 
Každý mi projíždí jednu dírku dokud se nezačnu blížit k orgasmu. Teču na papírovou utěrku pod námi a pak vystříknu tak, že je podložka celá mokrá. Klepu se.
Pak si sama lehnu na lehátko, oba dva stojí nade mnou, doktor si honí sám a po dvou tazích začne stříkat na moje holé břicho, on si stoupne k mojí hlavě, přitáhne si mě a narve mi ho do pusy, párkrát do ní prudce přirazí a zaplní mi jí horkým semenem. 

Pak se oba oblékají a já se zvednu, setřu se papírovou utěrkou, vezmu si kalhotky, které mezi tím uschly a odejdu do kabinky. Když přijdu zpět. sedí zase u stolu. "Na shledanou slečno, termín další návštěvy máte na kartičce."

7 komentářů:

  1. další z mojich představ splněna..

    OdpovědětVymazat
  2. :D U nás má gynekologu sebe setru:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vanilopko asi tě (imaginárně) uškrtím, jestli bude u nějakého mého vyšetření přítomen medik a já budu myslet na tohle...
    p.s.:ale jina dooost dobrý

    OdpovědětVymazat
  4. =-O wow, po přečtení jsem musela vytáhnout vibrátor! :)

    OdpovědětVymazat
  5. No páni!! :O Nemáš náhodou tip na podobně laděné porno prosím?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥