čtvrtek 21. května 2015

Chcete sex s moderním dřevorubcem?

http://tankfarmco.com/modernwoodsman/

"Myslím, že jsem lumbersexuál!" prohlásil ON, zatímco si četl článek, který tenhle trend opěvuje a ve kterém je jasně řečeno, že ženy dnes nic jiného nechtějí. Co je to? Po pročtení článku a po prohledání všech dostupných informací jsem zjistila, že mám doma úplně obyčejného muže- díky bohu a že všichni ti "sexuálové" nejsou vlastně vůbec sexy. Po vlně přehnaně udržovaných, místy zženštilých metroseuxálů přichází vlna, která se mnohdy označuje jako "Návrat zpět k mužství!" nebo jako "Hurá je konec růžovým tričkům s výstřihem do V!" jenže já jsem trošku zklamaná.
Nevím jak to máte vy, ale já jsem rozhodně pro živočišné typy mužů. A netřeba to zaměňovat s neumytým, smradlavým "zvířetem", které krká na celou hospodu a oslovuje mě "Hele stará..". Živočišný muž, ten pravý muž, to má prostě v sobě, je to pro mě určité kouzlo osobnosti, schopnost chovat se jako muž, chránit mě jako muž, šukat jako muž, mít sebevědomí jako muž a v neposlední řadě se do muže stylizovat (vcelku přirozeně bez pročítání Elle). 
Ne, být lumbersexuálem není to samé. 
Jak jsem pochopila, lumbersexuál si jako první nechá narůst pořádný plnovous, pořídí si flanelku (prý má být luxusní značky) takže z H&M a hlavně khaki batoh. Před usnutím si intenzivně představuje, jak zdolává hory, pralesy a bojuje s divokou zvěří a po probuzení dává do batohu tablet a peněženku a odchází z domu. Důležité je nezapomenout na drsný výraz jakoby ošlehaný větrem (však také zdolával ty hory!) a místo cigarety vytáhnout dýmku (co na tom, že do teď nekouřil). Podstatným znakem jsou také svaly (opět z hor a nebo z tahání dřeva?), které pracně získává zvedáním činek. Otázkou zůstává, jestli někdy viděl sekyru, jestli umí vůbec rozdělat gril a jestli vůbec rozdělá vás...


Moderní zálesák nebo dnešní Runcajs, jak je také lumersexuál označován je tak trošku úlet a nevím, jestli bych radši skončila v posteli s ním nebo s mužem, který by si ode mě ráno půjčil dvě kolečka okurky na kruhy pod očima. Ale ano, jsou to jen styly a je dobré, že ti obyčejní muži, kteří se jich nedrží, ještě existují. 


10 komentářů:

  1. Žiju v Irsku a s podobnými typy se tu roztrhl pytel. přiznám se, že někteří vůbec nevypadají špatně, ale pak si představím jak si pocintají fousiska omáčkou a zvedne se mi kufr :D Ale flanelový košile jsou super!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žiju v Londýně a je jsou jich tu mraky!!! :D Taky se mi líbí, ale přesně...ty vousy a omáčka :D

      Vymazat
    2. A ještě co mě totálně dostává, je to, že nahoře muž jak poleno, ale dole upnutý kalhoty a zadek jak želé...to je hrůza!

      Vymazat
  2. jo dlouhý vousy fakt ráda nemám... napřed jsem myslela, že ten styl bude něco jako http://nd01.jxs.cz/120/802/d726ee19b7_6675270_o2.jpg ale zas smůla,no...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha tak odkaz nefunguje... chtěla jsem přidat fotku luka z gilmorek

      Vymazat
  3. v Čechách se snimi roztrhl pytel. Kdo může,nechá si narůst takovýdle prales,jen proto aby byl taky cool. Cokoliv se stane IN,tak se toho chytne kde kdo,aniž by se o to jakkoli dříve zajímal :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám ráda chlapy, který jsou mužný - široký ramena, strniště, ruce, na kterých je vidět, že dotyčný umí fyzicky "dřít". Ale tohle je děsný - nic mužnýho na tom nevidím - je to další neupřímná stylizace.

    OdpovědětVymazat
  5. Znám dva co mají takový porost a je to hrozné..mě se to fakt protiví :/ ten jeden známý navíc má 2mm vlasy a sice styl ale moje sympatie by k nemu byly vetsi kdyby se oholil a mel to super strniste co me tak bere..

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že se tu formuje solidní anti vousový team :D mě tenhle styl prostě sedí:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jak to říct... "He's a lumberjack and he's okay..."

    https://www.youtube.com/watch?v=sZa26_esLBE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥