neděle 24. května 2015

Hadí dildo letí do koše!

O materiálu extra dlouhého hadího dilda jsem měla určité pochybnosti hned na začátku, jak jsem psala TADY, ale teprve dnes jsem se přesvědčila o tom, že je to hračka z vůbec nejhoršího materiálu, kterou mám doma. Po nějaké době, kdy bylo dildo uložené bez používání v šuplíku jsem ho vyndala a bylo celé jakoby "orosené" a lepivé, což mě mělo hned odradit. Od ledna jsem "hada" nepoužívala, ale říkala jsem si, že když je už takovou dobu rozbalený určitě už nebude zápach gelu tak výrazný  a jednoduše jsem zatoužila po tom, ho zase zkusit. Takže jsem ho pořádně umyla, osušila a vrhla se na věc.
 O pět minut později přišla místo orgasmu hrozná alergická reakce - pálení, zarudnutí, štípání a hlavně otok jako kdybych použila místo dilda vakuovou pumpu! Takže ačkoli jsem byla jinak s dildem spokojená, letí okamžitě do koše! A vám doporučuji jeho koupi tisíckrát zvážit, protože i když netvrdím, že takovou reakci musí mít každý, tenhle materiál nebude nic dobrého.

A rovnou se zeptám vás, zkusili jste někdy nějakou hračku, kterou ostatním nedoporučíte? 
V.

3 komentáře:

  1. Párkrát jsem měla podobnou reakci na kondom, přestože nejsem na nic alergická a nikdy předtím se nic takového neobjevilo. Jednoduše tam byla asi nějaká přísada, co se 'jí' nelíbila....

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna minulý víkend taky letěl do koše...Úplně stejná situace...

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem několikrát stejnou reakci na kondom, bohužel i na menstruační kalíšek. Největší problém ale nastal, když jsem se jednou umyla pánským sprchovým gelem a stekla mi na ni trocha pěny - nejhorší pálení, co mě tam kdy potkalo! Nesnesu ani pěny do koupele, asi jsem trochu víc citlivá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥