pátek 15. května 2015

"Podstoupila jsem zmenšení stydkých pysků!"

Ano, možná vám někdo namítne, že jen podléháte touze po dokonalosti a že ženský klín má být rozmanitý, přece ji (pravděpodobně) neukazujete na potkání jako třeba nos, takže je to zbytečné, dokonce možná že vaše vagina po úpravě ztratí svojí "osobnost" a svůj "výraz". Věřte ale tomu, že když se vám "výraz" té vaší nelíbí, omezuje vás při sexu ale třeba i při sportu, nebo máte dokonce pocit, že s tím nedokážete žít, není nic špatného na tom, že tenhle problém vyřešíte- jednou pro vždy! Jaké to je vám poví jedna ze čtenářek, které za tenhle článek děkuji!



Je to pár dnů, co jsem podstoupila labioplastiku a ničeho nelituji. Cítím, že moje sebevědomí stoupá a hlavně nikde nic netrčí ani nepřekáží. Co je to labioplastika? Je to chirurgický zákrok, při kterém se odstraní vnitřní malé stydké pysky, které překrývají ty velké.
Začnu tím, jak to celé začalo. Zhruba od dvanácti let jsem začala vnímat, že tam dole není něco  pořádku. Postupem věku jsem cítila, že vnitřní pysky ještě rostou a jsou čím dál větší. Také měly jinou barvu a já si říkala, jestli to tak má vůbec být. Bohužel jsem hledala tam, kde jsem neměla a narazila na nějaká porno videa. Co si budeme povídat, byly tam samé dokonalé frndy. Přišlo mi, že je mají krásně úhledné, dokonalé a já jsem tam nepřitažlivá.
Kolem patnácti let už to nebyl jen problém estetiky, ale i zdravotní. Při jízdě na kole jsem se tam dole odírala, měla jsem pocit, že se tam pořád musím narovnávat. Dělala mi problém hygiena, když jsem se chtěla oholit, bála jsem se, že si je poraním.
Pak přišel čas, kdy jsem si našla přítele a hrozně jsem se bála, že se mu tam dole nebudu líbit. To, že jsem se u sexu neuvolnila, byla další věc. Při orálním sexu jsem myslela jenom na to jedno. Líbí se mu ta moje? Vůbec jsem si to neužívala a ani jsem nechtěla, aby mi to dělal při světle. Nejlépe pod peřinou. Na začátku sexu to nebylo příjemné, protože se mi do cesty občas pysky dostaly a zadrhlo to. Další věc, která mě trápila bylo spodní prádlo. Nemohla jsem si vzít krásné krajkové prádlo, protože to bylo velmi nepohodlné. Pysky mi z něj lezly, odíraly se a vznikla mi tam menší boule. V plavkách jsem měla pocit, že to všichni vidí a na záchodě jsem malé pysky strkala mezi ty velké. Tento problém mě trápil deset let. Bylo to moje tajemství, které jsem nikomu neřekla. Nechtěla jsem ale partnera obelhávat, proč nechci, aby se na ní díval a proč nejsem u orálního sexu spokojená. Dlouho jsem se odhodlávala mu to říct.
Jednou jsme s partnerem měli povídací večer a když zhasla světla, všechno jsem mu řekla. Zpotila jsem se u toho, ale on to přijal úplně v pohodě. První co řekla bylo: "Rozsviť, musím se na ní podívat, nikdy jsem si nevšiml, že je něco v nepořádku!". Řekla jsem mu, že je to psychický ale i zdravotní problém, Při holení, při sportu, v plavkách,  prádle, během sexu se dostatečně neuvolním a trápí mě to už deset let. Vadila mi i asymetrie pysků, pravý byl delší než levý- Partner mi na to řekl, že kdybych mu to neřekla, tak si ničeho nevšimne. Řekla jsem mu pak o labioplastice, že o ní reálně uvažuji a on souhlasil. Pokud mě to trápí, tak mám na to jít, protože chce, abych byla šťastná a v pohodě. Dokonce mi nabídl, že mi půlku peněz uhradí, protože jde i o jeho pipinku ☺.
Nějaký čas jsem projížděla fóra a narazila jsem na pana doktora Štěpána, který provádí zákrok v Brně a cena je opravdu krásná- 8000Kč, mnohdy se přitom pohybuje až do 25 000Kč. Objednala jsem se na termín a čekala až nastane den D. Šlo o zákrok v lokální anestezii. Samozřejmě to jde i v narkóze, ale to si připlatíte asi 10 000Kč.
Před zákrokem si se mnou pak doktor povídal, jak bude samotný zákrok probíhat a jelikož nejsem z Brna, jestli mám odvoz. Pak jsme šli na věc, doktor mi na pysky nakreslil čáry, kudy bude řez probíhat a jestli to chci víc nebo míň. Souhlasila jsem a pak mi doktor pysky umrtvil injekcí. Toho jsem se nejvíc bála, ale nebylo proč. Píchnutí nebolelo tak, jak jsem si představovala, byla to bolest srovnatelná s píchnutím do ruky. Během zákroku jsem nic necítila a doktor si se mnou pořád povídal. Za 40 minut bylo vše hotovo a nic mě nebolelo. Dostala jsem dezinfekci, sterilní gázu, vložky a Framykoin na potírání a odjela jsem domů. Za půl hodiny to přišlo k sobě a ten den to dost bolelo a půl dne to ještě krvácelo, ale nic hrozného. Druhý den jsem měla pysky hodně nateklé a začaly být modro fialové. Po záchodě jsem se měla umývat a potírat dezinfekcí a krémem. Druhý den už to nekrvácelo vůbec. Další dny už to natéká méně a pysky začínají mít svůj tvar. Snažím se sedět co nejméně a spíš polehávám. Za 14 dní po zákroku by mi měly vypadnout stehy samovolně a už by to nemělo být bolestivé. Co je ale důležité, měsíc se musí dodržovat sexuální půst a jelikož chci být s výsledkem spokojená, tak to určitě dodržím. Doktor mi řekl, že pár týdnů se ten vzhled teprve bude utvářet, ať se nelekám, že se mi to teď nemusí líbit. I když je to nateklé, modro fialové, tak jsem spokojená, protože nikde nic netrčí! Během prvních dnů to mám odkryté a větrám, aby se rána co nejdříve zahojila. Hlavní je dodržovat sterilitu, ačkoli to u takového místa úplně nejde. Sportovat se může cca za 14 dnů od operace a teprve za 3 měsíce  lze zhodnotit výsledek operace. Ke komplikacím patří rozestupy rány a infekce, pokud ale dodržujete zmíněné podmínky, není se čeho bát.
Dále chci ještě zmínit, že některým ženám zaplatila zákrok pojišťovna. V tomto případě se musíte obrátit na gynekologa a ten musí napsat posudek do nemocnice, kde vám zákrok provedou. Já jsem to nechtěla, protože naší nemocnici nevěřím, má negativní pověst a nevadilo mi, že si to zaplatím. Chtěla jsem se obrátit na plastického chirurga, který to má v ruce.
Když to shrnu, nemusíte se vůbec bát zákroku. Kdybych věděla, že to bude v pohodě, jdu na to mnohem dříve!

8 komentářů:

  1. I když jsem obecně celkem proti plastickým operacím, tak v tomto případě slečnu chápu, že do toho šla. Je super, že to dobře dopadlo :-) Hezký článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju k vylepšení! Někdy mi přijde na hlavu, že takový zákrok chtějí holky, se kterými není vůbec nic špatně, jen ta jejich prostě nevypadá jako z porcelánu... ale když je to na překážku, tak to už je samozřejmě něco jiného. Doufám, že budeš spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to úplně stejně :-( Bohužel je to pro mě velký výdaj, ale doufám, že si tento sen jednou splním a já na "ní" konečně nebudu myslet jako na zrůdičku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkus to prokonzultovat s gynekoložkou. Pak by ti to proplatila pojišťovna :)

      Vymazat
  4. Ahoj moc ti to přeji ,jsem po dvou dětech a mám taky takový problém .Uvažuji o tom také. Není to nic příjemného,proto se nedivím ženám, divkam že to podstupuji.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám to jako ty. Vnímat jsem to začala ve třinácti, později jsem kvůli tomu odmítala sex. Ne, že bych se toho samotného aktu bála, ale spíš se bojím, že to bude drhnout, překážet a podobně... Jednou a naposled a od tý doby už jsem si netroufla, ji někomu ukázat (asi to bude hodně i psychikou). Jak ale píšeš ty, krajkové kalhotky jsou extrém, pořád si to musím "přerovnávat" a jízda na kole je horor - proto už jen brusle. To, že do teď odmítám sex souvisí i s tím, že jsem nikdy nebyla na gyndě - pro prášky (i kdybych se přemluvila a měla někoho s kým by mi to nepřekáželo, tak nechráněný sex nebo sex s kondomem fakt nepřichází v úvahu, prvně fakt nevím, kam jsem dala hlavu). Já se tam jen prostě stydím jít. Říkám si, proč prostě nemůžu být jako všichni ostatní, ale teď jsi mi ukázala, že sama asi opravdu nejsem. Teď je mi devatenáct a zkusím o tom popřemýšlet. První asi bude gynda, kde si o tom zkusím promluvit s doktorkou, ale jak píšeš ty sama - nikdy jsem o tom s nikým nemluvila a bude to asi dost náročný o tom otevřeně mluvit (ještě ke všemu s cizí osobou).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tessie, určitě se překonej, nejsi sama! Vždy když jdu k doktorovi s něčím, co mi přijde trapné, říkám si, že už toho viděli tolik, že je "to" moje nijak nevyděsí. A je to pravda! Přeji hodně štěstí a odhodlání s tím cokoli udělat, abys mohla svoje tělo milovat a aby to mohl dělat i někdo jiný.

      Vymazat
  6. Upřímně, já nad tímto přemýšlím už docela dlouho. S tím, že mám prostě větší stydké pysky mám problém už od mládí. Vůbec jsem ovšem nevěděla, že se takovéto věci dají v dnešní době celkem snadno řešit. Já jsem koukala, že to zmenšení umí udělat například tady tak si říkám, jestli to nepodstoupit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥