středa 20. května 2015

The Little Death - s lehkostí o více či méně šílených úchylkách

Došla jsem k závěru, že dnešek je díky podzimnímu počasí vhodný tak akorát na sledování filmů z postele. Musím se tedy s vámi podělit o jeden z opravdu výborných erotických filmů, které jsem viděla (nečekejte 50 odstínů šedi, tohle je totiž komedie plná černého humoru!)
The Little Death je film utvořený z různých krátkých příběhů na téma sexuální fantazie, touhy, úchylky a fetiše. A po těch lehce dramaticky a příliš romanticky ztvárněných erotických filmech, je tahle komedie naprosto výborná "oddechovka" u které se pobavíte a navíc plná sympatických a hlavně lidských postav. Dost možná si některé z nich oblíbíte, najdete v nich třeba i sami sebe nebo se vám jen zalíbí pro příběh (protože ty příběhy jsou opravdu skvělé!) a nebo díky nim zjistíte, že to s vaší fantazií není až tak hrozné.

Můj oblíbený pár Maeve a Josh jsou vcelku obyčejným párem až na to, že Maeve se jednou svěří, že by chtěla zažít znásilnění a přítele o to požádá, no a kolem toho se točí celý jejich příběh, který skončí dost zajímavě (ale to nebudu prozrazovat). 
Příběhy jsou romantické, trošku zvrhlé, plné černého humoru, sexu a lásky a zároveň problémů, které do každého ze vztahů přicházejí a působí tak nějak lehce, že si budete přát aby ještě pokračoval. Musím říct, že k filmu jsem přišla čistě náhodou, když o něm někdo napsal, že je osvěžující jako mentolový lubrikační gel, zajímavé přirovnání, ale po shlédnutí musím potvrdit, že pravdivé. 


9 komentářů:

  1. krásnej film ! a Sam mne okouzlil !

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá zajímavě. Přidám si to do svého seznamu, na co se podívám po maturitě :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D dej si to jako odpočinek mezi otázkama, ať nejsem sama

      Vymazat
  3. Vypadá to zajímavě. Můžu se jen zeptat, odkud to máš? Na torrentech je ticho po pěšině a na youtube to sledovat nechci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stáhneš to na uložtu.. ale jen s titulky...
      http://www.ulozto.cz/xkiKs2o4/the-little-death-2014-cz-tit-avi

      Vymazat
    2. Torrent https://yts.to/movie/the-little-death-2014
      Titulky sezenes na titulky.com :)

      Vymazat
  4. Díky za tip, včera jsem stáhla a super! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já koukala online http://sledujufilmy.cz/film/the-little-death/6793/ ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Viděno a vysoce hodnoceno. Tenhle film je úžasná oddechovka, u které jsem chvílemi nevěděla, jestli se smát nebo plakat. Je to komedie nebo drama? Každopádně určitě doporučuju.
    Nejvíc mě dostal přítel, který už od poloviny prohlašoval, že ví jak to skončí a já se s ním hádala, že tohle se přece nemůže stát ani ve filmu - a ono to tak vážně dopadlo. :D Ale prý to předtím neviděl, tak nevím... :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥