středa 4. listopadu 2015

Teď píšete vy VII. Dráždění na pracovišti

Úplně si nejsem jistá, jestli je tenhle mail povídkou nebo pracovním zážitkem a o to víc se mi líbí! Ať je to jak chce, tohle má v hlavě Honza a určitě bude rád, když to budete mít v hlavě taky!

Venku je krásný slunečný den, paprsky mě něžně šimrají na obličeji. Bohužel je to jen přes sklo okna mojí kanceláře. Sedím v ní sám za stolem, rukou si podpírám bradu a myslím na novou kolegyni, která nastoupila minulý měsíc na místo referentky do vedlejšího oddělení. Od začátku jsem z ní byl úplně vedle. Jsem čtyřicátník a ona je asi o deset let mladší. Věčně usměvavá přírodní blondýna, která každého slušně pozdraví. Má pěknou postavu, třikrát týdně chodí cvičit do fitcentra. Chodí vždy hezky upravená, na sobě moderní šaty ze solidních obchodů. Jako dnes. Světle modrá sukně těsně nad kolena a bílá lehce průsvitná halenka. Boty s dlouhými podpatky, poznám už jejich klapání na chodbě, pečlivě nalakované nehty na nohou i rukou. Na uších ji visí dlouhé náušnice, které se jí skoro dotýkají ramen. Když otáčí hlavu se stále lehce nadzvednutými koutky úst, tak zvláštně se zhoupnou, což je nesmírně vzrušující.

Už asi týden si píšeme po Whatsappu. Napětí mezi námi roste, zprávy jsou čím dál víc intimnější. Při včerejší poradě seděla u stolu naproti mně. Odstrčil jsem si židli a díval se dolů na její nohy. Stále si hrála s prsty u nohou, kmitala s nimi rychle, jako by se chtěla každou chvíli rozběhnout. Poslala mi zprávu, ať se podívám, co dělá tam dole. Kolena roztahovala od sebe a dávala zase k sobě. Zahlédl jsem jen na chvíli její rozkrok, měla na sobě bílé kalhotky. Ve slabinách se mi rozlilo teplo a šimrání. Porada skončila, ani nevím, co se na ní vlastně řešilo, před očima se mi míhala jen bílá.
Dnes se nemohu od rána soustředit vůbec na nic. Po ranní kávě mě přilétla zpráva od ní o včerejším vzrušujícím zážitku na poradě, že se jí líbil a co na to já. Vyměníme si pár žhavých zpráv, jestli to tak půjde dál, už to nevydržím a budu mít jen dvě možnosti. Buďto k ní vtrhnu do kanceláře a vrhnu se na ni nebo si doběhnu na záchod či do archivu a udělám si to tam sám. První možnost vlastně nepřipadá v úvahu, protože její tři kolegyně v místnosti by se asi divili. Zvednu se a jdu na záchod. Na chodbě ji potkám, jde tam taky. Projdeme kolem sebe, okolo je několik klientů, kteří čekají na židlích, až se jich někdo ujme. Dotkneme se nenápadně rukama a zapadneme na WC. Vejdu na Pány, ona na Dámy. Vlezu do kabinky, vytáhnu ho z kalhot, vezmu mezi palec a ukazováček. Jsem tak nadržený, že po několika tazích jsem hotový. Mám přitom zavřené oči a představuji si, že zrovna masturbuje i ona. Když vycházím, skoro současně na svých stranách otvíráme dveře. Podíváme se na sebe, oba jsme v obličeji trochu červení a zadýchaní.


Teď sedím a hlavou mě letí myšlenky, co se bude dít dál. Je konec pracovní doby, na chodbě utichá ruch způsobený odchodem kolegů z budovy. V tom ji uslyším. Její kroky poznám už i ze spaní. Vejde ke mně do kanceláře a postaví se ve dveřích, jednu ruku lehce opřenou v bok. Ústa se jí otvírají, něco povídá, ale nevnímám ji, cítím jen její levandulovou vůni.
Přistoupím k ní, zrychleně dýchám a pravou rukou se dotknu jejího obličeje. Zarazí se a sklapne pusu, lehce zčervená, podívá se mi zpříma do očí a já v nich uvidím, že chce to co já a to hned. Zvedne ke mně obě ruce a položí je na ramena. Opřu ji o dveře a nosem se lehce otírám o její tvář. Vezmu si do pusy její ušní lalůček a začínám ho jemně sát. Tiše vzdychne a zakloní hlavu. Ústy přejíždím po jejím krku, blížím se k výstřihu. Vezme mě za kravatu a přitáhne k sobě. Jdeme spolu do kuchyňky, otočí se a zamkne. Stojí čelem ke dveřím. Vezmu její ňadra do dlaní a přitlačím. Dýcháme oba nahlas. Ucítím její bradavky, které jí napínají halenku. Posadím ji na kuchyňskou linku a kleknu si pod ní. Položí chodidla na moje ramena, pevně se drží okraje linky a má zakloněnou hlavu. Vezmu nejprve její levou nožku a sundám lodičku. Beru jeden její prst po druhém, každý saju a olížu. Prsty jí jezdím po lýtkách až ke kolenům. Občas se podívám nahoru, vidím, že dnes kalhotky nemá. Vzruší mě to, můj penis je čím dál větší. Rozepínám si kalhoty a vysvobozuji ho ven. Rozevřu jí lehce nohy a jazykem jezdím po jejích stehnech a blížím se k rozkroku. Kalhoty mě sjíždí ke kotníkům, když vstávám a skláním se nad ní.

Dvěma prsty rozevřu její kundičku a špičkou jazyka se jí dotknu na nejvzrušivějším místě. Zasténá. Lížu jí okraje jeskyňky, cítím její chuť. Je vlhká. Vsouvám do ní ukazováček, ale jen na kousíček. Kroužím v ní na krajíčku, úplně teče vzrušením, chce se na něj narazit, ale včas ho vytáhnu ven. „Ještě ne !“, zašeptám. Zalyká se vzrušením, ale já pomalu rozepínám její blůzičku. Nemá pod ní podprsenku. Prstem kroužím po jejím ňadru a blížím se k bradavce, která je už nalitá touhou. Ona mě uchopí za můj penis, sevře ho a dvakrát zampupuje. Zatmí se mi před očima. Sevřu bradavku mezi zuby a lehce zatahám, to už vidím, jak se jí lesknou oči. Nedočkavostí se jí klepou nohy. Stoupnu si před ní a vezmu si ho do ruky. Cítím, že je tvrdý, jako kámen Pomalu stahuji kůžičku a na konci údu se mi objeví kapička touhy. Nabírám ji na prst a roztírám po její bradavce. Zaúpí: “Strč mě ho tam, ošukej mě, prosím…“. Sundám ji z linky a položím na zem. Otočím ji na všechny čtyři. Sotva se udrží na rukou, jak se chvěje. Skopávám si kalhoty a klekám si za ní. Vezmu si ho do ruky, nadzvednu ji a vnikám do ní.



Pomalu do ní vjíždím, až po kořen. Čím dál zajíždí, tím víc mi ho svírá. Když jsem na konci, stáhnu se rychle zpět. Zastavím se a pak rychle přirazím. Ještě jednou. A ještě a ještě. Přidávám na tempu, až najednou slyším, jak jí kundička tiše čvachtá, je úplně mokrá, pomáhá mě a naráží se na můj úd. Prohýbá se tak, abych se co nejvíce třel o její poštěváček. Tiskne mě silou, má nohy co nejvíce u sebe. Její výbuch je nečekaný. Přiletí z ničeho nic, vykřikne, přitlačí na něj, tak, že myslím, že mi ho rozdrtí a lehce sebou trhá. Její orgasmus pomalu odeznívá, když přijde výbuch můj. Napnu se, zasténám a rychle ho vytáhnu ven. Otočí se, vezme do ruky a jen lehce stiskne a ze mě vystřelí vodopád bílého semene. Stříkám jí všechno na břicho, jen pár kapiček dopadá na zem. Vezmu ji do náruče a hladím po zádech. Svírám ji a líbám na obličej, když v tom uslyšíme za dveřmi nějaký hluk.
Oblékáme se, ona bere do ruky ubrousky a utírá sebe i podlahu. Když se dáme dohromady, otevírám dveře kuchyňky. Za nimi uklízečka vytírá podlahu mopem a usmívá se. Stejně jako my dva…

7 komentářů:

  1. Moc pěkná povídka, skoro se divím, že ji napsal muž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle si skoro beru osobně, vzhledem k tomu, že také sem tam něco takového napíšu... :)

      Vymazat
    2. proč ne ;) za 5 let co píšu erotické povídky, už jsem setkala i s pár dobrými pisateli mužského pohlaví :)

      Vymazat
  2. Běžně nepřispívám, ale dnes si to nemůžu odpustit. Podle mého názoru je to jedna z nejlepších povídek ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Super! Po přečtení (trošku jsem se nechala unést příběhem ) jsem dostala šílenou chuť na sex. Přítel po ruce není, tak to nejspíš vyřeším po svém :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. naprosto uzasna povidka. libi se mi detaily, ktere vzhledem k tomu, ze je popisuje muz, nabiraji uplne uzasnych rozmeru <3 moc se mi libi, ze muz tolik vnima zenske telo.

    OdpovědětVymazat
  5. super! chceme další!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥