úterý 17. listopadu 2015

Závěrečné Dráždění na pracovišti

Tři ve třicátém třetím

   U každé větší firmy dojde čas od času ke změně. Koupila nás silná zahraniční finanční skupina se sítí poboček po celém světě. Vlastnila i jednu naší dříve konkurenční společnost.  V ní pracuje ona a prý budeme spolu zase sdílet jedno pracoviště. Naše hrátky s kravatou proběhly už před dvěma měsíci a od té doby jsme se neviděli.
   Dneska mě volají do zasedačky ve 33. patře. Venku je zamračeno, prší a dešťové kapky pomalu klouzají na velkých skleněných oknech. Celé oddělení sedí v kožených křeslech u kulatého stolu a čeká na nového šéfa. Když se objeví ve dveřích, všichni ji s překvapením poznají. To je ona! Na sobě má černou halenku, sukni a vysoké podpatky, celý její outfit jen podtrhuje vedoucí postavení, které má, stejně jako pevně sevřené rty a přísný výraz.


   Pozdraví nás a hned spustí. Žádná porada, ale strohé a direktivní příkazy. Vůbec projev neposlouchám, zato ji pečlivě pozoruji a mám sucho v ústech.  Je pořád nádherná, přitažlivá, dráždivá… Když prochází okolo mě, mám sklopenou hlavu ke stolu, ale na krku ucítím lehký závan. Ona mě nenápadně pohladila! Sedá si do moderní sedačky, která je kousek ode mě. Dává si nohu přes nohu a rozepíná horní knoflíček na kostýmu. Vidím to jen já, z místa, kde sedím. A taky to, že pod blůzkou nemá žádnou podprsenku. Stoprocentně mi to dělá schválně, když ucítí můj upřený pohled, ještě se trochu natočí a zahlédnu jednu její bradavku. Vypadá to, že je tuhá vzrušením. Určitě z toho, kde se nacházíme. Na tomto stole jsme se jednoho dne vášnivě milovali.
   Začínám být z toho nervózní a trochu se chvěji. Pod stolem v mých kalhotách to nepokojně vře. Co bude teď? Ukončí poradu a pošle nás do kanceláří, posadím se za počítač a snažím se to rozdýchat. Za chvíli mi zazvoní mobil:
„Ahoj, chyběl jsi mi.“         
„Ty mě taky,“ odpovím. 
„Když jsem Tě uviděla, všechno se mě vrátilo.“
„Vzpomněl jsem si na to, co jsme dělali posledně na stole.“ 
„Já taky, vibruje mi z toho celé tělo.“.
„Chtěl bych zase svírat Tvůj zadeček, představuji si, jaké máš dneska kalhotky,“ zašeptám. „Černé…,“ zachvěje se jí hlas. Pokračuji. „Chtěl bych se jich dotknout a pak je z Tebe svléknout. Vzal bych je do ruky a přivoněl k nim. A Tebe bych hladil v rozkroku. Dotýkal se Tě konečky prstů. Něžně. Dráždil Tě. Vnikl prstem do jeskyňky a dělal Ti to. Z té představy mě tvrdne penis.“ Sténá. „Co ještě, pokračuj, chci to vědět, teď hned.“ Nenechám ji vydechnout. „Najdu Tvůj poštěváček a budu si s ním hrát. Vezmu ho do pusy a budu něžně sát. Cítím teď až sem, že je nalitý očekáváním, co s ním udělám.“ „Už to přestávám zvládat, asi exploduji,“ zaúpí. Pořád provokuji. „Tvoje kundička musí být moc vlhká, chtěl bych se jí dotknout.“ „Ano, je moc hladová, kapky rozkoše mě stékají po stehnech,“ zalyká se vzrušením. Třesu se a nemohu skoro ani dýchat: „Chci Tě!!!“ „Já Tě taky chci, právě si sundávám kalhotky,“ slyším odpověď. Začínám mít erekci, jestli to tak půjde dál, budu mít v boxerkách brzy mokro. „Teď jsem si je sundala, přejíždím si rukou mezi nohama, ach …“ vzdychne. „Mě už stojí. Co jsi udělala s těmi kalhotkami?“ zakoktám. „Utřela si ji, je opravdu moc mokrá. A položila je na stůl pro Tebe. Čekají tu na Tebe dokonce dvoje. Těším se, až do nich vystřelíš svoji nálož.“ Co tím myslí, dvoje?!? „Vystříkám se do nich, jak budeš chtít. Už to nevydržím, letím za Tebou.“
   Vstoupím do zasedačky. Ona teď sedí na stole. Má vyzuté boty, jednu nohu na stole a druhou na zemi. Na stole leží opravdu dvoje kalhotky, jedny bílé a druhé krajkové černé. Za sebou uslyším cvaknutí, to její asistentka zamyká dveře. Je to asi čtyřicetiletá, drobná a trochu plnější černovláska. Otočí se ke své nadřízené a přitulí se k ní. Polknu a čekám, co se bude dít dál. Mazlí se spolu, líbají a hladí po vlasech. Černovláska ji líbá na krku a pomalu rozepíná knoflíčky. Vjíždí rukama dovnitř a dlaněmi krouží kolem ňader. Špičkou jazyka se jen lehce dotýká vzrušením nalité bradavky. Ona začíná tiše vzdychat, když ji asistentka jazykem po nich lehce poklepává a potom bere něžně do úst a začíná sát. Vyjekne rozkoší a lehce ji odstrčí, rukou pokyne mě.
   Přistoupím k ní a tentokrát ji bradavku beru do pusy já. Dráždím ji zlehka svými zuby. Černovláska si klekne a začíná si s ní hrát odspoda. Jazykem líže její chodidla, prsty na nohou. Hladí ji lýtka a pomaličku jede nahoru. Svými prsty přejíždí po vnitřní straně stehen od kolen až k rozkroku. Roztahuje jí nohy, co nejvíc to jde, zahlédnu na okamžik její vyholenou růžovou jeskyňku. Ona mě přejíždí přes kalhoty a mě začíná poněkolikáté dneska tuhnout. Černovláska ji zlehka pohladí mezi jejíma nohama a sundá sukni. Potom směřuje k jejímu bříšku. U pupíku se zastaví. Určitě to nedělají poprvé, vím jak má ráda šimrání v tom dolíčku. Pomalu jí tam líže jazykem. Zatímco si beru do ruky její blonďaté vlasy, něžně se jich dotýkám a mazlím se s nimi. Vzrušeně dýchá, je vidět, jak ji šimravé dráždění od muže i ženy zároveň projíždí v příjemných nárazech celým tělem.
    Potom si ona lehne na břicho na sedačku a asistentka jí masíruje zadeček. Roztahuje ho, nasliní si ukazováček a krouží kolem toho malého otvůrku. Jemně se ho dotýká, dělá kroužky menší a menší a menší a pak…na kousíček vniká svým malým prstíkem dovnitř. Ona má zabořenou hlavu do sedačky a sténá a třese se. Mezitím hladím černovlásce její trochu macatější zadeček. Hraji si s ním, mazlím, líbám, dráždím zlehka konečky prstů a pak zase chvíli pevně svírám. Dlaní přejíždím pomaličku do jejího rozkroku. Cítím tu vlhkost, což mě vzrušuje víc a víc. Najednou uslyším jemně mlaskavý zvuk, jak prst asistentky vnikl do její mokré vaginy. To už je moc! Můj penis je nalitý a už pomalu začíná trvat na tom, aby měl nějaký pohyb. Jakýkoliv.
   Jedním prstem rozevírám malé závojíčky černovlásce a hladím ji tam jazykem. Špičkou jazyka vnikám dál a dál, kroutí se a sténá: „Píchej mě, dělej, strč ho tam!“. Už to nevydržím. Kleknu si za ni a nasadím svůj penis na okraj růžového otvůrku a zprudka vjedu dovnitř. Je tak malá, ale necítím skoro žádné tření, tak je mokrá! Ona sotva cítí můj tepající penis. Přirážím, zatímco před ní klečí ona a vystrkuje svoji jeskyňku zezadu, aby jí to mohla dráždit pusou. Svým jazykem našla poštěváček a dráždí ho.
   Zrychluji a cítím, že to dlouho nevydržím. Asistentka je však vzrušená víc než já. Když ji zlehka chytím zezadu za vlasy a druhou rukou stisknu zadeček, vypukne exploze, ztlumí svůj výkřik do zadečku před sebou a já cítím, jak se pomalu vlní a její vrchol pomalu odeznívá. Vytahuji ho z ní ven. Je přede mnou další otvor, tentokrát její šéfky. Ona se obrací na záda a pokrčí svoje kolena. Lehnu si na ni a zabořím do ní svůj pyj. Rychle, teď v ní jezdím a přirážím rychleji a rychleji. Třu se o její rozkrok svým podbřiškem a zpomaluji tření. Vidím, jak má doširoka rozevřené oči. Najednou cítím příjemný pocit na svém zadku. To mi ho asistentka masíruje a olizuje. Začínám sebou cukat, ale dříve vybuchne ona pode mnou. Vytřeští oči, tiše zasténá a třese se. Chvíli jsem ještě v ní, dokud se úplně nezklidní.
   Vytáhnu ho ven a vezmu si ze stolu jejich kalhotky a hodím je na zem. Kleknu si před ně, černovláska ho vezme do svojí ručky a ona mi líže moje bradavky. Je to elektrizující pocit, který mi jde z hrudníku do celého těla. Mám to už na krajíčku. Dva ženské prsty mě opatrně stahují kůžičku kolem žaludu, zarazím se, vydechuji a sopka mi z penisu vystřeluje žhavou lávu ven. Bílé cákance semene v několika intervalech dopadají na jejich svlečené spodní prádlo. Zhroutím se zcela vyčerpaný, ale šťastný na sedačku mezi ně. Obě se schoulí do mojí náruče, hladím je po vlasech a notnou chvíli spolu odpočíváme, než posbíráme všechny věci a odejdeme….

   Před chvílí jsem se vrátil ze zahrady do našeho domu. Je nádherný, slunečný a barevný podzim. Mám konečně shrabané listí a přemýšlím, co budeme dělat dnes večer. Můj pohled padne na poličku s pečlivě a do zákrytu uspořádanými CD. Ona je tak strašně pořádkumilovná, až to člověka někdy štve. Dneska máme kulaté výročí, otevřeme láhev vína a pustíme si k ní nějaké hezké video. A je jasná volba, na co se večer podíváme. Přistoupím k poličce a vytáhnu cédéčko s dráždivým a vzrušujícím filmem. Je z naší svatby. 

3 komentáře:

  1. No trošku jsem čekala, že ho potom vyrazí...

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně mě tahle poslední část dost zklamala. První dvě části super, ale toto mě neoslovilo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥