úterý 10. května 2016

Finanční otroctví

Po dlouhé době jsem zase narazila na téma, o kterém toho moc nevím a které mě zaujalo. Finanční otroctví! Která žena by netoužila po dárcích a po muži, který ji bezmezně zbožňuje? Po muži, který své královně pravidelně posílá peníze a podporuje její rozmary? Finanční otrok vám přesně tohle může dát a nechce za to moc. Jen trochu ponížení a opovrhování. Navíc mu nevadí zaplatit večeři pro vás a vašeho partnera! Po pročtení jedné takové diskuze jsem se sama ptala, jak asi takový vztah mezi finančním otrokem a dominou vypadá a moje představy byly různé. Tak různé, že jsem nakonec vyrazila na místo, kde se střetává nabídka s poptávkou a ptala se na vše, co mě napadlo.


Angel (zakladatel webu moneyslave.cz): "Člověk by měl u toho zachovávat převážně rozum.."

Vím o tobě zatím jen to, že jsi administrátor stránek moneyslave, mohl bys o sobě říct něco víc?
Je mi 40, spíš submisivní ale rád občas dám někomu na zadek :))) Zajímá mě celkově BDSM a věci s tím spojené. Moc ženy ať už v jakékoliv podobě mě prostě láká už od nějakých 11let. Kozačky, lack, pouta... chtěl bych si někdy zkusit být absolutně podřízený. Třeba v domácnosti i 24/7 (sloužit 24hodin denně, 7 dnů v týdnu) nehledě na to, že spousta lidí říká, že je to nereálné. Jsem takový smíšek, rád jezdím na kole, fotím, drnkám na kytaru a mám rád výlety, přírodu a tak...

Co tě vedlo k tomu založit tenhle web?

Založil jsem ho před třemi lety. Byla tu taková ta pomyslná ,,díra,, - tohle jsme tu ještě neměli (myslím u nás v Čechách) od nápadu byl jen kousek k realizaci.

Jaké jsou tvé osobní zkušenosti s finančním otroctvím?
Finanční otroctví jsem si svým způsobem kdysi také prožil - asi 2 roky. Je to krásný pocit pokleknout před Dámou, dát Jí takto poníženě peníze a slyšet jen slova pohrdání, dostal jsem někdy k tomu ještě facku, že je to málo - bylo to fajn. Ale jsou také drsnější formy - byli jsme i v novinách - klučina udal slečnu za blackmailing (vydírání). Člověk by měl u toho zachovávat převážně rozum i když ten adrenalin zřejmě moc láká...

Je něco, co tě opravdu překvapilo?
Ze začátku mě překvapilo, že sem lidé chodí - že to prostě funguje. Předminulý rok, kdy tu ještě byl přepis plateb se tu otočilo na dani (myslím otrocké), příspěvcích, dárcích a  nákupech kolem půl milionu - to je přece krásné :)) Dál mě také překvapuje, kolik lidí se tomuto tématu směje, pohrdá jím a odsuzuje ho. Já osobně finanční otroctví beru jako součást DS - taky neodsuzuji scat, cévkování apod. i když se mi nelíbí. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat :))

Jak to máš v reálném životě /v soukromí?
V současnosti jsem sám - ve fázi hledání... - takže nemohu odpovědět objektivně .-). Samozřejmě, že bych si přál partnerku s kterou by jsme si vyšli vstříc a vytvořili dokonalost samu :-)


ATM:" Zaplatil jsem expřítelkyni kadeřníka a tím to začalo!"

Povíš mi něco o sobě?
Jsem asi jako každý druhý. 31 let, svobodný, bezdětný.

Jak jsi na moneyslaving přišel?
Přivedla mě k němu vlastně bývalá přítelkyně. A to tak, že mě po rozchodu kontaktovala, jestli ji nechci zaplatit kadeřníka, že by mi pak poslala fotku jak ji to sluší. To jsem ale ještě netušil, že by se to dalo nazývat moneyslavingem. Každopádně mě ta myšlenka poměrně fascinovala.

Co pro tebe znamená? 
Je to pro mě vzrušující, tak jako pro ostatní lidi jiné fetiše a sexualita obecně.

Jak dlouho se mu věnuješ?
Intenzivněji nyní přibližně pátým rokem.

Máš jen jednu paní, které posíláš peníze a jak takový vztah vlastně funguje?
Ano, pokud by se to tak dalo říci, tak jsem věrný jedné slečně. Ta má ale svého stálého partnera. Ve zkratce to funguje tak, že já se podílím na její kráse a jiných finančních záležitostech a partner na těch partnerských

Jedná se u tebe jen o virtuální svět nebo i o běžný život?Zůstává to ve virtuální rovině. Osobně jsme se nesetkali.

Máš partnerku/ ví o tom / jak se na to dívá?
Partnerku nemám. A ani by se to Slečně nejspíš nezamlouvalo, neboť by tak byla finančně krácena o to, co bych investoval místo do ni do partnerky.

Kolik peněz (za co/ na co) jsi nejvíc zaplatil?
Většinou se jedná o menší platby za zmiňovaného kadeřníka, nehty, večeři s přitelem atd. Ale největší jednorázová částka byla 10 000,- na pokrytí výdajů na dovolené

Dostáváš i ty nějaké "dárky"? (ve smyslu nošené kalhotky, atd..?)
Za odměnu dostávám fota jak to slečně sluší například s novými nehty, něčem co si zrovna koupila, nebo i jen tak co má třeba daný den na sobě. Případně mi věnuje několik minut na Skype. Určitě bych ale možnost i takovéto odměny ocenil.


GoddesGrace: "S partnerem máme společného finančního otroka..."

Mohla bys nám říct něco o sobě?
Jsem mladá, Dominantní, pracující a studující slečna. Mám ráda přírodu - výlety, sport, četbu, svého přítele a samozřejmě submisivní i Dominantní lidi, jelikož by byl život bez nich/nás nudnější.

Jak bys podle sebe popsala moneyslaving a co znamená konkrétně pro tebe?
Na tuhle otázku bych zrovna krátce a stručně neodpověděla, ale pokusím se...
Původně to je finanční otroctví, pouze virtuální, kdy otrok Domině posílá peníze - jako otrockou daň (či mu vyfotí různé účtenky, aby je zaplatil), ona plně využívá jeho peněz, kupuje všemožné a posílá foto otrokovy, jak si užívá jeho peněz. Za jeho služby mu posílá také foto, například jeho oblíbeného fetishe (zadek, nohy..)
Každopádně já podporuji formu moneyslave i s reálnou službou. Kdy otrok si mne smí dovolit jako svou Paní rozmazlovat - dárky, daní...

Kolik se dá takhle vydělat? 
Tady v česku... no ovšem záleží, kolik má Domina otroků, či jestli má jednoho, který má velice dobrou práci... Či více, ale platí méně. Takže to je jak kdy, ale dá se tím vydělat i ta 10-15 určitě. Ale já to neberu jako výdělek, naopak si těch peněz užiju s tím, aby to mí otroci měli na očích.

Scházíš se s otroky nebo jde čistě o virtuální vztah?

Scházím. Preferuji osobní otroctví, ale moneyslave mi vůbec nevadí, jen tady v česku se mnoho takových nenajde. Mám jednoho moneyslava a dva osobní aktuálně - jednoho mám společného s mým také Dominantním přítelem.

Je něco, co bys rozhodně neudělala?
Pokud se to týká moneyslave, rozhodně bych nevyžadovala tento vztah po někom, kdo tomu nerozumí, kdo postrádá onen smysl. Potom by mě to vůbec nelákalo a jednoduše bych hledala takové, kterým se to líbí stejně jako mne.

Jak vypadá takový vztah mezi otrokem a dominou?
Velice ale velice důvěrný. Je to tenká hranice. Pokud Domina něco slíbí, měla by to splnit většinou, pokud jej nesplní, měla by to důvěryhodně zargumentovat.

Je něco co tě odradí nebo naopak, co tě opravdu zaujme?
Odradí mě samozřejmě největší kecálci, které často vycítím již dnes po několika zkušenostech. Nejvíce toho nakecají, pořád se na něco vymlouvají nebo oddalují schůzku. A zaujme... no, řekněme, že mě zaujmout mě může jedině na schůzce, pokud nejde o čistě moneyslava.

Máš partnera, ví o tom, co na to říká?
Mám, podporuje mne v tom a máme společného osobního otroka. Je to takový náš úchylný koníček... samozřejmě není bisexuální, sex s nimi nemívá. Ale má rád disciplínu, je autoritativní a jednoduše Dominantní typ.

Jak ses dostala k tomu, že děláš "finanční dominu" /pokud to tak můžu nazvat/ ?
Ano, dá se to tak nazvat. Já se zajímám přes rok o BDSM. O zálibě k němu jsem věděla už od puberty, ale nějak jsem to nevyhledávala. Avšak před rokem jsem se o to začínala zajímat. Samozřejmě mě to vše zaujalo... SM, praktiky BDSM - obojek, bičíky, pouta, bondage, nadřazenost, podřazenost a takhle postupem času jsem přišla na stránku - Moneyslave. Začala jsem se o to zajímat více a více, s tím, že se mi to velice zalíbilo.
Pokud má někdo další otázky, může mě kontaktovat na mail Goddesgrace@gmail.com.


4 komentáře:

  1. Zajímavé téma. Nevěděla jsem, že něco takového existuje. Díky za další rozšíření znalostí V.! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy, v oblasti BDSM se pohybuji už docela hodně dlouho, ale tohle je pro mě naprostá novinka. Díky moc za rozšíření obzorů!

    OdpovědětVymazat
  3. Přibližně rok u sebe pozoruji zájem o veškeré BDSM info. Osobní zkušenosti žádné, ale jako téma je to neuvěřitelně zajímavé a přiznejme si, že je to i lákavé. A to nejenom toto finanční otroctví. :)
    Jsem ráda, že jsi napsala tento článek. Je to zajímavé téma a nemělo by být tabu.

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělej rozhovor. O něčem takovém slyším poprvé :) Na druhou stranu mi to dává smysl. V zásadě oba dostávaj, co chtějí. A u podobných praktik vím i z mých vlastních rozhovorů na blogu, že k tomu člověk potřebuje svým způsobem hodně důvěrnej vztah a nedá se to dělat s každým.

    Osobně to neodsuzuji a podle mě je lepší, když se takhle člověk v soukromí vyblbne, než kdyby si to kompenzoval jinak veřejně :)

    Jdu to sdílet na svých stránkách dál :)

    Lamičův blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥