pátek 27. května 2016

Nový Womanizer!


Po neskutečném nadšení z Womanizeru "jedničky" jsem byla opravdu nedočkavá, když jsem objevila nový model. Dostala jsem ho už v únoru a od té doby jsem ho použila už možná stokrát (a to nepřeháním), takže dnešní recenze bude opravdu důkladná.

Tentokrát už jsem jasně věděla, do čeho jdu, takže to nebyl žádný šok, ale trochu jsem se naopak bála, abych nebyla zklamaná, když mám jasná a ne zrovna malá očekávání. W500 funguje naprosto na stejném principu, jako první Womanizer, jen by měl mít pár vychytávek a mě zajímalo, jestli to bude ještě lepší. Stejně jako jeho předchůdce velmi jemně nasává klitoris a masíruje ho pomocí tlaku vzduchu, což je naprosto inovativní technologie, která dokázala způsobit orgasmus mnoha ženám, které s ním až do teď měly problém. Z prvního modelu jsem byla nadšená a okamžitě se právěm stal mojí nejoblíbenější erotickou pomůckou. Dokáže ho W500 nahradit?

Začnu s upřímnou kritikou. Od první chvíle se mi moc nelíbí design a nemůžu mu přijít na chuť. Womanizer W500 je v porovnání s "jedničkou" tlustý a krátký, nedrží se mi tak dobře v ruce a víc se mi líbil velký kamínek na zapínání. Možná působí víc elegantně a určitě má jeho nový tvar a tlačítka navíc nějaký smysl, ale láska na první pohled se tentokrát opravdu nekonala.
Můžete si všimnout, že W500 má ještě jedno dlouhé tlačítko navíc. U prvního modelu se intenzita nedala moc dobře nastavit, protože mačkáním velkého zapínacího tlačítka se sání stupňovalo, ale když dosáhlo nejvýš, vrátilo se pak zpět na začátek. U nového Womanizeru můžete zase pozvolna klesat v intenzitě, právě pomocí oválného tlačítka a to mi opravdu maximálně vyhovuje. Navíc má 8 stupňů sání oproti předchozím pěti. Ačkoli se to zdá možná jako drobnost, je to dost zásadní pro celkový pocit a delší orgasmus.




Jak jsem říkala, Womanizer mám už od února a od té doby, ačkoli ho používám tak obden a rovnou třeba třikrát, jsem ho nemusela nabíjet. Což mě opravdu překvapuje, ale je to nejspíš tím, že pro dosažení orgasmu s touhle hračkou vám stačí opravdu velmi krátká doba. Nabíjení je pak stejně jako u jedničky přes USB.


Womanizer W500 by měl být tišší, ale já to moc nepozoruji a nedokážu to potvrdit. Každopádně nenechte se při zapnutí vyděsit poměrně hlasitým "chrčením", to totiž výrazně zeslábne po přisátí se na klitoris. S novým kouskem jsem vyzkoušela také nový silikonový nástavec, který je širší a vyhovuje mi víc, než ten původní. Nástavce pasují na oba dva, takže je můžete střídat a i když to možná nevypadá, je v nich velký rozdíl. Právě různost nástavců, které se dají dokoupit za pár korun v porovnání s celou hračkou mi přijde fajn, protože když vám jeden nesedí, můžete mu dát ještě šanci.
Bohužel jsem zjistila, že při častém střídání jsou nástavce volnější a snadněji se sundávají, jsem proto zvědavá, jestli pak nebudou úplně padat, z toho důvodu doporučuji najít jeden, co vám sedne a zbytečně pomůcku nerozebírat.

S dvojkou jsem také konečně začala víc experimentovat.  Womanizer je opravdu samostatná hračka, která se postará o vše za vás a to mu také některé ženy vytýkají. Přece jen jsme byly zvyklé především na to, že si o průběhu masturbace rozhodujeme samy svými pohyby a třeba i tím, jak rychle přirážíme vibrátorem. Ze začátku jsem měla pocit, že masturbace s Womanizerem bude jen o tom jednom, o tom, že se přisaje, pár vteřin bude sát na místě klitoris a bude to. Samozřejmě, tohle je naprosto spolehlivé a bez diskuzí je to nejlepší, pokud nemáte moc času. Takových intenzivních rychlovek (klidně i ve stoje) za sebou máme už nekonečně mnoho. Pokud ale čas a chuť máte, vyzkoušejte přiložit nástavec jinam, kousek ho posunout a vyhnout se klitorisu nebo zapojit i jiné hračky. Hodně intenzivního orgasmu dosáhnete oddalováním, kdy v okamžiku, kdy se ocitnete na pokraji vyvrcholení, uberete intenzitu na tu nejmenší. Četla jsem i o tom, že je Womanizer příjemný na bradavky (dokonce ho nějaký sexshop doporučuje na problémy s kojením), ale bohužel mé bradavky to potvrdit nemohou, protože se mnou tohle dráždění vůbec nic nedělá.

Trošku mě mrzí i to, že u Womanizeru W500 není to krásné pevné pouzdro na zip, jako bylo k jedničce, ale jen nějaká obyčejná taštička, kterou si navíc musíte dokoupit zvlášť. Negativně by se dalo hodnotit i to, že Womanizer stále není voděodolný, ale já s tím nemám problém, protože omývat stačí silikonové nástavce a i kdyby odolný byl, na masturbaci do vany si ho nevezmu.


Suma sumárum, přendejte mi tohle jedno tlačítko z W500 na jedničku a budu nejspokojenější, protože to je jediné, co tady opravdu ocením. Nicméně je to možná jediné, ale poměrně zásadní, takže kdybych se měla rozhodnout, jaký model si pořídím, sáhla bych právě pro více programů a nové tlačítko po W500, i když se mi nelíbí.

Nejčastější otázka, na kterou se ptáte je, zda se tahle investice vyplatí. Sama za sebe říkám ano, rozhodně! Sice si za stejnou cenu můžete pořídit klidně třicet obyčejných vibrátorů, ale žádný z nich vám to neudělá tak dobře. Ještě bych sem ráda přidala kousek mailu, který jsem nedávno dostala. Psal mi jeden čtenář, který po přečtení recenze Womanizer objednal pro přítelkyni a ta měla svůj první orgasmus. "Za ten pohled to rozhodně stálo. Navíc ona byla dávno přesvědčená, že orgasmus mít nemůže, takže jsem jí minimálně dokázal že jo a dodal jí chuť to zase zkoušet."
Womanizer mi k recenzi poskytl sexshop Růžový Slon.
Mojí recenzi na Womanizer najdete TADY

6 komentářů:

  1. Mě docela láká satisfier pro2 ... http://e-kondomy.cz/products/3421-satisfyer-pro-2.aspx Je vodotěsný a navíc levnější... Asi začnu šetřit do prasátka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, ten jsem vůbec neznala!

      Vymazat
    2. Doporučuju odebírat novinky tohodle e-shopu- občas jsou tam dooost zajímavý akce a slevy ;-) Jinak bych o něm taky nevěděla.

      Vymazat
    3. Vanilopko, nebudes delat srovnání? :-)

      Vymazat
  2. Už dlouhou dobu přemýšlím nad koupí a teď jsem se rozhodla. Bude se šetřit! :3 Díky za recenzi!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento kousek jsem koupil přítelkyni k výročí z německého eshopu. Levnější než u nás a doprava do 3 dnů. Trochu jsem přítelkyni slovně štengroval co to dělá a předal jsem jí ho před tím, než jsme měli na sebe čas. Přítulkyně to vyzkoušela ještě ten den co ho obdržela a napsala mi: max 20 vteřin...

    Jinak je to náš pravidelný kamarád v postelových hrátkách a není týden aby na něj nepadal prach. Na to, že ho máme už dva měsíce a používáme ho dost intenzivně (při hrátkách až 5x), tak se nabíjel jen hned po zakoupení. No jo, ono když dostane polovičku k orgasmu do 30 vteřin... :)

    Díky výměnným hlavicím, už máme žádosti na zapůjčení :)

    Plně doporučuji, výhodou jsou dvě hlavice L a XL, takže i více obdarované ženy si užijí příjemného podtlaku a vibrací.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥