úterý 7. června 2016

Policejní kostým


Policejní kostým mám doma už dlouho, ale vzhledem k tomu, že jsem si ho pořídila někdy před Vánoci, předběhly ho jiné (tematické) recenze. A protože mi kostým bohužel vůbec nesedí, skončil i s krabicí v zapomnění pod postelí s tím, že můžu využít maximálně tak doplňky, které k němu byly. Ale dnes vám ho představím pěkně popořadě, ať víte, zda se takový kostým, jehož cena není úplně nízká, vyplatí.
Když jsem dostala nabídku, ať si vyberu jakýkoli erotický kostým, moje volba byla téměř jednoznačná. Policejní kostým jsem chtěla už dlouho a tak stačilo vybrat ten, který by mě zaujal. Chtěla jsem hlavně něco klasického, takže ač to bude znít možná hloupě, vybírala jsem ten, který bude mít klasickou čepici, odznak a pouta. Nakonec jsem vybrala černý kostým od Livco Corsetti. Přiznám se, že velikost jsem příliš neřešila a automaticky sáhla po Lku. Jak jsem už ale říkala na začátku, to, že jsem vůbec nekoukla na velikostní tabulku, se mi docela vymstilo, protože to zkrátka není ono. Kostým se skládá z vestičky a sukně, naštěstí vesta má poměrně dobře nastavitelnou velikost, takže tam není kromě toho, že se mi do ní dost dobře nevejdou prsa, žádný problém.




To, že mi prsa lezou ven, neberu jako nějakou extra vadu, ale límeček pak nesedí tak, jak by měl. Se sukní, která je z pevného materiálu a na zip je to už horší. Zapnu ji maximálně po přesunutí do pasu, ale je tak krátká že v pase vypadá opravdu komicky, jako pásek. Takže smůla, sukni jsem musela nahradit jinou. Ještě než budu pokračovat, kostým jsem si samozřejmě mohla nechat vyměnit za XL, což zní trochu děsivě, ale byl by mi určitě líp (i když podle tabulky je pro obvod hrudníku 96-100 cm takže by mi i tak nějaký cm chyběl). Nejprve jsem nad tím přemýšlela, ale popravdě se mi nelíbí tolik, abych ho posílala zpět a čekala na větší.
Pouta, která byla součástí kostýmu už nemám. Měly být jen na ozdobu a rozhodně ne na nějaké používání a i tak mi už přišla nalomená. Ani to mi moc nevadilo, protože bych je tak jako tak nahradila klasickými kovovými. Líbí se mi rukavičky a čepice. Rukavice mají průstřihy ve tvaru srdíček a jsou ozdobené kamínky.

Od kvalitního kostýmu požaduji, aby vypadal hezky i naživo nejen na fotkách a přiznám, že jsem za tuto cenu čekala něco lepšího, i když se skládá ze šesti kousků. Materiál není příjemný (na druhou stranu je příjemná policejní uniforma?), sem tam trčí nit a i když vypadá dobře, úplně nadšená jsem nebyla.
Kostým najdete TADY

4 komentáře:

  1. často mám obdobný problém. Často si musím brát větší oblečky, protože s obvodem 105, se do M oblečku nenarvu, ačkoli by mi jinde stačil. No policajtka dobrá :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám stejný obleček a měla jsem opačný problém - brala jsem velikost M, kterou mám běžně. Vše mi sedí, kromě vrchní vesty, která je mi velká. I když mám prsa D, ani podprsenka nepomůže, aby vesta neplandala. Je to škoda, ale přítel byl nadšený tak jako tak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli tomu dobře rozumím, tak pouta byla z plastu? Za tu cenu bych asi čekala lepší propracování a pouta kovová, která by aspoň něco vydržela. Každopádně oceňuju, že nepíšeš jenom pozitivní recenze. Z těch negativních se člověk poučí kolikrát víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, plast ještě k tomu takový hodně tenký. Takže tak akorát pověsit za pásek rozhodně ne na nějaké hrátky..

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥