sobota 16. července 2016

Rozumíte své vagíně?


Seděli jsme v pizzerii a mezitím, co jsem si do pusy strkala kousek sýrové pizzy, ke mě promlouval konejšivý ženský hlas: "Trápí vás pálení, zápach, výtok? Vaginální mykóza je nepříjemným onemocněním vagíny...." Přišlo mi, že rádio, které jsem do teď sotva registrovala, bylo najednou mnohem víc slyšet. Byla jsem jediná, kdo se na to tak zaměřil a komu tahle reklama (v kombinaci s pizzou) nedělala dobře? Rozhlídla jsem se kolem, hlavně na přítomné muže, ale nezdálo se, že by to někdo poslouchal. No, obvykle jsem docela otevřený člověk, co se týče intimních věcí, ale nepřijde vám, že se poslední dobou roztrhl pytel s reklamou na ženské problémy? A nejlepší je ta na vaginální tablety, které vám pomůžou své vagíně porozumět. Myslela jsem, že svojí vagíně rozumím a že najít rozdíl mezi kvasinkovou a bakteriální infekcí je úkol pro gynekologa, ne znak toho, že nechápu svojí vagínu- V A G Í N U, to slovo je totiž tak oblíbené. Nejspíš už jsem si pomalu ale jistě zvykla na reklamy na vložky a tampony, na to, že nejšťastnější období ženy je menstruace a že je to ideální chvíle na to, vzít si bílé kalhoty a vyrazit na párty. Ale tyhle reklamy jsou vtip (jen nevím, jestli dobrý nebo špatný :-D).






9 komentářů:

  1. Proč je porno od 18, když je vagína v každé druhé reklamě? :O -_-

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že tento typ reklam mě vytáčí. Dívám se deset minut na film a pak se rozjede kolotoč reklam. V podstatě neslyším nic jiného než Trápí Vás Vaše VAGÍNA? Nerozumíte své VAGÍNĚ? V lepším případě mám jen používat gel na intimní hygienu. Když už proberou naši vagínu (šílené slovo do televize), přijde reklama na vložky Always, tampony O.B. a Kotex. Samozřejmě... menstruace je to nejlepší období v měsíci, mám chuť tančit, jít na rande, jít na bazén, nosit bílé kalhoty. Pak ti chlapi mají chápat, jak se cítíme. A tento kolotoč reklam uzavírá kozatá ženská, která oznámí, že dneska raději postojí, neboť její frajer si vzal Clavin.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní - souhlasím VAGÍNA do televize prostě nepatří!

    OdpovědětVymazat
  4. vagína mi nevadí, ale štvou mě reklamy ohledně vagíny každých 20 minut během filmu :D :D :D

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem si všimla zvýšené pozornosti ohledně VAGÍNY a mykóz. Oproti minulému létu si myslím,že letos je to nějak moc řešené téma.

    OdpovědětVymazat
  6. Jooo táta číká: škoda, že nejsem žena-podle těch reklam je úžasnější období, než menstruace snad jen když máte kvasinky :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Mě ta reklama leze stejně na mozek jako Clavin :D Ale je fakt, že si ty výrobky aspoň každej pamatuje :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥