úterý 27. září 2016

Návrat k amatérům


www.mensxp.com
Asi jsem moc koukala na filmy, jako je Láska přes internet a podobné jiné naprosto nereálné a neúchylné kousky. V té době se dokonce moje kamarádka seznámila přesně takhle s klukem, který vypadal na první pohled docela normálně a kupodivu ji na prvním rande nezatáhl do lesa ani nechtěl, aby mu na konci schůzky nechala ponožky nebo tak něco. Tenkrát jsem si řekla, že internetové seznamky mají svoje kouzlo a je možné tam potkat tu pravou lásku. Nebylo to poprvé, co jsem si čistě ze zvědavosti založila profil na seznamce a nebylo to ani naposled, ovšem já takové štěstí neměla (díky bohu). Nějaký čas jsem se objevovala na Badoo, na Igirls a vyzkoušela jsem i nějakou "Noname" seznamku, na stránky si už nevzpomínám. Nikdy jsem nenarazila na někoho, s kým bych se chtěla sejít, po pár větách mě každý přestal bavit a když už mě někdo bavil, brala mě panika z toho, že je to někdo úplně jiný.


Samozřejmě, že když si založíte profil na Amatérech, budete dostávat nabídky na sex a konverzace bude začínat pravděpodobně docela přímočaře. I tady jsem měla nějakou dobu profil, protože... vlastně spíš proč ne. Téměř okamžitě (aniž bych musela vyplňovat něco o sobě, přidávat fotky nebo jakkoli se poodhalit) mi přišlo dost zpráv na to, abych se mohla rozkoukat. Musím říct, že mě to překvapilo. Překvapilo mě, že jsou někteří tak nadržení, že pošlou svoje jméno, příjmení i telefonní číslo někomu, kdo nemá žádnou fotku ani informace o sobě. O posílání nahých fotek (včetně obličeje) nemluvím, jsme na Amatérech. Jednoho jsem pak zkusila najít na Facebooku a netrvalo to dýl než minutu. Nebyla jsem si jistá, jestli usměvavá paní na lavičce v parku (na úvodní fotce) ví, co její muž posílá (pravděpodobně všem namátkou).

Dnes ráno, jsem se vrátila na místo a asi na pátý pokus se přihlásila. Většinou hesla a jména zapomínám, takže jsem zajásala, že jsem se tam dostala a můžu si tak leccos připomenout. Sama jsem na žádnou zprávu nikdy neodpověděla, takže se nejedná o žádné konverzace, profil jsem měla spíš jako tichý přihlížející.

 Připomněla jsem si, že někteří jsou tak zdatní spisovatelé, že rovnou za pozdravem máte sáhodlouhou erotickou povídku. Další mi nabídli rovnou finanční odměnu, proč chodit kolem horké kaše a snažit se zapůsobit. "30.000 za pravidelné akce jedna žena na partu mužů - ber nebo nech být." Další na to šli krátce a výstižně - "34/196/98 vymrdám tě jako nikdo."
Nebo taky přes romantiku ve stylu "každý Ti určitě píše úchylné řeči, já hledám čistou duši, kamarádku, spříznění.." Dokonce mi přišla i básnička. "Chci Tě poznat víc a víc, ale nebude z toho asi nic. Chtěl bych s tebou do postýlky, zahrajem si na andílky." 
Zkoušeli i lehký vtip- Copak tady hledáš? Tipuji, že kupony na prací prášek to nejsou! A pak taky sladký přístup"...zlatíško, posílám ti sladké pusinky, chtěl bych tě obejmout a polaskat ti ouška." což mě nejspíš vyděsilo ze všeho nejvíc.
Ale nakonec, proč ne. Na Amatéry člověk zkrátka nejde polemizovat o životě (tedy většinou), takže že bych byla nějak šokovaná to ne. Rozhodně se tady pobavíte, ať už vám jde o sex nebo o něco jiného. To jsem si dneska po přihlášení připomněla a ještě jsem si prohlídla pár galerií a zlepšila si den... Naštěstí můžete do galerií koukat bez přihlášení, takže já zase zapomínám na přihlašovací údaje, protože další originální zprávy už nechci riskovat.
K znovupřihlášení na Amatéry mě vedl Lamič a jeho článek o osloveních v seznamce, který to vystihl úplně přesně!

4 komentáře:

  1. A zrovna na Lamiče a jeho poslední článek o amatárech jsem si vzpomněla, hlavně při čtení o té sáhodlouhé erotické povídce aneb pan Pohádkár.

    Story by NikaV

    OdpovědětVymazat
  2. Blogger achievement unlocked: Vanilopka čte můj blog :-D

    Woow, to jsem popravdě vůbec nečekal. Díky za odkaz :) Těší mě, že se můj názor shoduje s ženskou.

    Jinak já už amatéry beru spíš jako takový uživatelský porno, kdy se pokochám galeriemi a videy, když se někdo sdílí veřejně na webce. Nějak mám problém tu seznamku brát vážně, protože přišlo dost zklamání. A celkově chování lidí tam odpovídá zaměření.

    OdpovědětVymazat
  3. Opět si mě pobavila jako vždy :) Vymrdám tě jako nikdo mě dostalo :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toto mi pripomenulo scénu z filmu Interstate 60

      - I wont be number 2000 and whatever. I'll be number One. That one guy. Guy you will remember for the rest of your life. You stay up at night, thinking about me, wondering.. Was he the One? The answer is yes. I am the perfect fuck. The one you never had... Perfect in every way...
      - Look, stop it, stop it...
      - This is Zen thing, it's amazing... I've never been perfect in anything before.
      - Well, you can fuck me.
      - A mind fuck, and it was terrible.. :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥