čtvrtek 20. října 2016

Knihovna plná vzdychání - orgasmsoundlibrary.com


V téhle knihovně rozhodně nemusíte být potichu... Ostatně ani ostatní potichu nejsou a právě proto je to tady tak dokonalé. Vítejte v knihovně orgasmů!
Orgasm sound library ukazuje různorodost a krásu zvuků, které ženy při orgasmu vydávají a snaží se tím ukázat, že každý orgasmus je jedinečný. Neplatí žádné univerzální pravidlo jaké zvuky, v jaké intenzitě a jak často máme při sexu a masturbaci vydávat, přesto si některé ženy pokládají otázky.

"Nejsem moc hlasitá?"
"Neměla bych vzdychat víc?"
"Jak se přimět ke vzdychání?" 
"Proč to nezní jako v pornu?"

Orgasmus je umění! A v téhle knihovně kromě mnoha různých nahrávek najdete také jeho barevné výtvarné ztvárnění, což mě naprosto fascinuje. Anonymně si zde můžete prohlídnout orgasmy ostatních, zaposlouchat se do vzdychání a také nahrát svůj vlastní orgasmus.
Myslíte si, že vám poslouchání cizích orgasmů nic nepřinese? Vyzkoušejte to. Já v téhle knihovně strávila docela dost příjemného času. Zjistila jsem, že cizí orgasmy, myslím ty nehrané, jsou zajímavé, vzrušující a nevím, zda to způsobuje ta kombinace s výtvarným ztvárněním, ale i uklidňující. A nejvíc, opravdu nejvíc ze všeho, tuto knihovnu doporučuji těm z vás které mají jakékoli pochybnosti.

orgasmsoundlibrary.com

5 komentářů:

  1. Tohle je super! Zrovna nedávno jsem si uvědomila, že při sexu s partnerem vůbec nemluvím, většinou nedokážu vydat jediné pořádné slovo. Ale vzdychání bych řekla, že je dostatečné. Jen by mě zajímalo...mluvit nebo nemluvit při sexu? Jeden můj partner byl vyloženě ukecaný a to tak až mi to nebylo příjemné a vždy mi prolítlo hlavou, že je to až trapné...

    OdpovědětVymazat
  2. Jé můj odkaz dostal celej článek, to jsem nečekala :) Hlavně, že se líbí :) taky jsem tam strávila spoustu času..pohrávám si s myšlenkou, že tam nahraju svůj orgasmus, čistě proto, abych viděla, jakou bude mít vizualizaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za něj, psala jsem to do odpovědi na Ask. Každopádně to mám úplně stejně, taky nad tím přemýšlím, čistě pro tu vizualizaci,vypadá to krásně ;)

      Vymazat
  3. Vanilopko, vím, že to sem nepatří, ale líbil by se mi někdy článek na téma velikost penisu. Vizuálně, pocitově, v pornu, v literatuře, ve fantaziích a tak..

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou pro mě opět novinky, musím na to mrknout. Každopádně si říkám, co ty lidi ještě nevymyslí :D haha

    http://lush-mania.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥