úterý 27. prosince 2016

Jaký byl rok 2016?

Nemám příliš v lásce konce roku. Každoročně (a čím jsem starší tím víc) se zamýšlím nad tím, co bylo, co bude, kam směřovat a ačkoli se tomu chci ubránit, musím si udělat nějaké shrnutí. Naštěstí, ohlédnutí za tím, co se odehrávalo na blogu, mě baví.



Hvězda roku!

Krásná, inteligentní a navíc velmi silná žena, která může inspirovat ostatní i ukázat, že by si měl člověk jít za svým snem. Rozhovor s Tores měl velký úspěch a já se vůbec nedivím, protože i mě její příběh moc zajímá a sleduji i nadále každý den z její proměny na sociálních sítích.


Nejčtenější recenze!

Když se na trhu objevil Satisfyer, zdálo se, že bude splněným masturbačním snem všech žen. Měl mít stejné vlastnosti jako Womanizer, ještě něco navíc a hlavně, jeho cena byla příjemným překvapením. Recenze, kde jsem tyhle dva kousky položila vedle sebe a porovnala je, byla nejoblíbenější z celého roku!


Otázka s největší diskuzí!

Otázky jsou tu od toho, abychom na ně společně našli odpověď. Je nekonečný sex strašák nebo po něm doopravdy toužíme? O opožděné ejakulaci se moc nemluví a možná právě proto vás článek na tohle téma tak zaujal.

Největší úlet!

Vzpomínáte si na anální kolík s chlupatou bambulkou na konci? Fialový králičí ocásek nám letos ukázal, že se nemusíme bát extravagance.Je jedno jestli vás baví být při sexu za králíka, váš sex- vaše pravidla. V novém roce se na blogu objeví další  netradiční hračky a pomůcky, protože mě (i vás) to prostě baví.


Nejkritičtější recenze!

Ne vždy nás erotické pomůcky uspokojí tak, jak slibují. Recenze jsou tady od toho, aby byly pravdivé a objektivní, takže se občas nevyhneme ani kritice. Co byl největší propadák? Romantická masážní sada KamaSutra Sweet Heart- spolehlivý zabiják veškerého vzrušení v krásné krabičce.


Nejlepší sexshop!

Spolupracuji jen s kvalitními sexshopy, kde je samozřejmostí absolutní diskrétnost i rychlé dodání. V tomto roce jsem nejvíc nadšená ze sexshopu e-kondomy.cz. Má nový přehlednější design a v roce 2016 přidal rekordních 3000 nových produktů! Mezi zbožím najdete sexy prádlo, BDSM pomůcky a hlavně hračky, které v jiných obchodech nenajdete.


Možná si ještě někteří pamatují, že jsem letos také chtěla s blogem končit a jsem nakonec moc ráda, že přišly další nápady a chuť pokračovat. Moc vám děkuji za to, že se chcete o sexu bavit, že se nestydíte podělit se o názory a dáváte mi pořád inspiraci! Budu se na vás těšit v dalším roce a samozřejmě už mám v hlavě velké plány (a u nočního stolku masážní hlavici ve tvaru jednorožce, o které jsem psala na Fb.!)

8 komentářů:

  1. Upřímně, nejsem nejpravidelnější čtenář, ale jsem ráda, že jsi s blogem nesekla, protože ráda čtu tvoje recenze a články celkově.
    S e-kondomy.cz už jsem spokojená delší dobu, objednávám tam hlavně velká a výhodná balení kondomů a ještě ráda nakupuji na Růžovém slonovi, celkově je mi ten web docela sympatický (hlavně pro mě byly novinkou jejich obsáhlé recenze).
    Tak hodně štěstí, zdraví, lásky a sexu(álních pomůcek) do dalšího roku! :)
    P.S. Když už jsi tak naznačila u zboží e-kondomů.cz "...hlavně hračky, které v jiných obchodech nenajdete", co bys tak dala za příklad, co se na jiných eshopech s pomůckami moc neprodává? Vím, že se v pomůckách vyznáš, ale našlo se něco, co tě překvapilo? Mě asi nejvíc dostal vibrátor s kamerou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Judi, děkuji za komentář! Za mě určitě tyhle dvě mašiny: https://e-kondomy.cz/doporucujeme/novinky/lovebotz-the-saddle-deluxe-sex-machine-luxusni-super-silny-sukaci-stroj a https://e-kondomy.cz/doporucujeme/novinky/lovebotz-the-milker-automatic-deluxe-stroker-machine-luxusni-automaticky-podtlakovy-masturbator. Pak se mi líbí třeba zmrzlinka https://e-kondomy.cz/doporucujeme/novinky/shiri-zinn-iscream-icecream-vibrator-pink-strawberry a všechny hračky od Tokidoki.

      Vymazat
    2. OMG! První dva odkazy jsou asi zaručeně nejdražší hračky, co jsem kdy viděla. A to jsem si myslela, že je Womanizer drahý. :-D

      Vymazat
  2. A mnou tolik žádaný článek na téma velikost penisu nebyl :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco o velikosti je tu už z dřívějška http://vanilopka.blogspot.cz/2013/05/kdy-na-velikosti-zalezi.html. Ale klidně napiš co konkrétně tě zajímá! Ráda udělám nějaký podrobnější výzkum :)).

      Vymazat
    2. Jej, tak to jsem úplně přehlédla.. a to jsem zkoušela hledat. Dobrý článek, díky. Vlastně by mě navíc zajímalo jenom jak (jestli) se Tvůj vztah k velikosti třeba nějak od puberty proměňoval, spolu s přibývajícími zkušenostmi. A pak také jak vnímáš velikost z estetického a vizuálního hlediska, třeba i v pornu nebo zkrátka při pohledu na chlapa :)

      Asi to není úplně nosné téma na nový blog post, ale rozvést by se to dalo i tady.

      Vymazat
    3. Super!-o velikosti se dá diskutovat pořád :)

      Vymazat
    4. Tak se můžeme na něco těšit? :)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥