středa 5. dubna 2017

Důležitá velikost


Možná vás to překvapí, ale celkově nejvíc dotazů, co jsem za celou dobu obdržela, se týkalo velikosti penisu. No a pak, že velikost neřešíme a že na ní vůbec nezáleží! Já už jsem sice článek na tohle téma psala, ale jsou to už čtyři roky zpět, takže proč si zase na tohle oblíbené téma něco nepovědět.

... vím, že je to ode mě nefér a že bych se měla stydět, sama mám třeba malá prsa, ale nemůžu si pomoct. Mám novou známost a když to řeknu otevřeně, má ho prostě malýho . Sex s ním mě vůbec nebaví a i když nejsem sobec, nevím, zda s ním kvůli tomu být a překonat to.. Co si o tom myslíš a máš zkušenost s extra malým? 

Tenhle dotaz mám na Facebooku z minulého týdne a řekla jsem si, že na něj odpovím na blog, aby se mohlo vyjádřit víc z vás. Já hned na začátek řeknu, že velikost penisu "extra malá" pro mě znamená opravdu extra malá. Nemyslím tím dvanáct centimetrů, ale třeba pět, takže musím říct, že žádné zkušenosti s extra malou velikostí (naštěstí) nemám. No, nicméně nikdy jsem žádný penis neměřila a v podstatě jsem se ani nezajímala o to, jak velký vlastně je (myšleno na centimetry). Stačilo mi vidět a zažít a měla jsem jasno, takže vůbec nemůžu mluvit v nějakých číslech. Ale ano, jednou jsem si řekla: "Hm, tak tohle není žádná sláva," a opravdu to žádná sláva nebyla, pokud mám být upřímná. 


Jsem v tomhle možná až moc kritická, ale na velikosti mi záleží docela dost. Pokud si tohle čte nějaký majitel ne úplně velké chlouby, tak není třeba se hroutit na základě mého názoru. Ano, zaručeně to chlap může vynahradit jinak, ale pro mě dobrý sex prostě znamená cítit ho uvnitř sebe, být zaplněná a užívat si samotné přirážení. Různé aktivity kolem jsou sice fajn, ale vzhledem k tomu, že mě úplně nevzrušuje třeba orální sex, řeči o vynahrazování na mě neplatí. Upřímně, když jsem měla sex, při kterém jsem vůbec necítila, jak se ve mně pohybuje, bylo to pro mě dost zvláštní (nepříjemně zvláštní) a to teď nemluvím o "extra malém". Přitom on mě tak neskutečně přitahoval a nemohla jsem se dočkat, až se spolu konečně vyspíme! Aby toho nebylo málo, délka není sama o sobě úplně rozhodující. Dvacet centimetrů je sice neskutečně fajn, ale pokud je to tenoučkých dvacet centimetrů, tak už to taková výhra není. A pak je tady taky samotný tvar, ale to je už na dlouhé povídání.

Jak jsem říkala, protože jsem nikdy nedržela u penisu metr, nedokážu říct, jaká délka je pro mě ideál. Bohužel, kdo mě viděl parkovat nebo kupovat nábytek, může potvrdit, že ani s odhadem na tom nejsem moc dobře. Ono je to nakonec asi jedno, protože každá z nás vnímá ideální velikost jinak, takže když autorce dotazu řeknu, že pod deset centimetrů je to katastrofa, vůbec nic to neznamená. No a stejně tak každý vnímá jinak to, zda se překonávat a být ve vztahu s někým, s kým mi nevyhovuje sex nebo to radši ukončit a najít si někoho s pořádnou kládou. Myslím, že to není o sobectví a myslím, že to ani nejde přirovnávat k velikosti prsou. I když máš malá prsa, partner o nich pravděpodobně při sexu ví a nemusí předstírat, že o nich ví. Pro samotný pocit ze sexu navíc velikost prsou není rozhodující a pokud ano, určitě ne tak, jako velikost penisu. 

Takže k věci. Co s tím? Co chceš! Můžeš tomu dát šanci, vyzkoušet různé vhodné polohy a pomůcky, hledat způsob, jak se naladit na jednu vlnu a hlavně zkusit, jestli on vůbec má chuť něco takového dělat. Pokud mluvíme o malém penisu, který si představuji já (koukněte na obrázek č.2) pak to není žádná tragédie. Možnosti, jak si pár centimetrů přidat jsou a troufnu si tvrdit, že s trochou snahy (a třeba s návlekem) to může být nakonec úplně v pohodě. Kromě velikosti mi ale záleží i na sebevědomí a "prezentaci", pokud z toho má mindrák, není schopný se k tomu postavit čelem, odmítá různé "zlepšováky" a tváří se, že je chyba někde jinde, odradilo by mě to ještě víc. Na druhou stranu, pokud je to něco mezi obrázkem 0 a 1, pak to prostě nespraví nějaká poloha s nohama u sebe a ani anální sex, protože dost pochybuji o tom, že to vůbec půjde zrealizovat. A ano, v tomhle případě bych nebyla schopná ve vztahu pokračovat. Vím, že to není jen o sexu a že je možná povrchní se o tom takhle bavit, ale někdy to zkrátka úplně nefunguje a nedá se nic dělat.



Vysvětlivky k textu (aneb ať víme, o čem mluvíme)
0) nestojí za řeč 
1) extra malý
2) malý, ale...
3) dobrý
4) pro Vanilopku ideální 😃
5) až moc



https://za.pinterest.com/pin/134263632619646194/


22 komentářů:

  1. Hahha super článek! Na tohle téma bychom moje kamarádka a já mohly napsat knížku :D. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. za sebe neresit. ale zajima me nazor od holek, kdyz masturbuji to jim stačí prst o pěti centimetrech, ale penis malý to je katastrofa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me teda ani při masturbaci prst nestačí :-D a při sexu o tom chci vedet.

      Vymazat
  3. Ehm, řekněme, že nejlepší sex jsem zažila s klukem, co měl dvojku a nejhorší s tím, co měl asi tak čtyřku. Takže ehm... na velikosti to podle mě moc není. Spíš na tom, jak moc se ten kluk ostýchá, jak moc jste nalazeni na stejné vlně a tak. A nulu jako někdo má? Vždyt to ani není přirození! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mnohem spíš než velikost záleží na tom, jak to chlap umí používat. A pak taky hodně záleží na tom, jak je velká vagina. Některá ženská ji má hlubokou a potřebuje pořádné péro, a jiná do sebe víc než třináct centimetrů stejně nedostane, ani kdyby se na hlavu postavila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na velikosti vagíny záležet může, přesto bych řekla, že ta se spíš "přizpůsobuje" různým velikostem. Já mám taky radši velké, i když na začátku styku mám pocit, že se do mě nemůže nikdy vejít. Bývalý byl obdařený dost, řekla bych kolem dvaceti a byla to slast!

      Vymazat
  5. Podle me zalezi na konkrétním chlapovi. Jinak vzdycky jsem byla spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě na velikosti taky záleží, kdyby na mě někdo vytáhl 0-2 ráda nebudu.

    OdpovědětVymazat
  7. Až se zase jednou dostanu do blízkého kontaktu s penisem, tak vytáhnu tvou škálu a porovnám :D :D Zatím jsem se tedy dvakrát ve svým životě setkala s takovým průměrem :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem jediná, kterou by tu 5ku fakt hodně lákalo vyzkoušet? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem jediná koho to děsí jak svině? :D pro mě by nastala taková ta situace, kdy bych se zeptala " a kolik lidí jsi tím už zabil?"

      Vymazat
  9. Můj přítel je středoevropský průměr, a můj druhý přítel je něco mezi 4 a 5. Po něm mi penis prvního přítele přijde malý a jako bych ho ani necítila, přitom dřív mi vyhovoval akorát.

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím, prijde mi hodně velký rozdíl mezi 2 a 3 ... až mi začíná ochabovat sebevědomí
    Ako se mám ujistit kam spadám :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je mezi tím velký rozdíl no :D taky jsem si říkala :D btw každýmu vyhovuje něco jiného takže žádná velikost ve skutečnosti není obecně "špatná". takže v klidu!

      Vymazat
    2. takze uz mi jen zustava doufat ze budu "ideální" :D

      Vymazat
  11. Ahoj, poprvé v životě mám kluka co odpovídá číslu 1:-D a sex je s ním nejlepší, vystřídala jsem všechny velikosti kromě poslední a první (z obrázku) a vzhledem k tomu že potřebuji hlavně orální sex který si tento kluk jako prvni!!!) uživa a nemusim se ho doprošovat, mám tím pádem lepší sex než se všemi těmy "velikány" kteří mi na můj požadavek vždy odpověděli "ale holky to maj rády takhle" - a to nešlo jen o mladý trouby. Takže já jsem na straně "na velikosti nezáleží", jsou polohy kdy jej cítím méně,takže vždy nastavím na polohu kde ho cítím nejvíc a je to;)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám zkušenost s dvojkou, trojkou a pětkou.
    Pětka hrůza. Možná to bylo i tím, že mě ten chlap skoro znásilňoval, takže jsem nebyla mokrá... každopádně jsem nikdy necítila něco příjemného, v lepším připadě jsem necítila nic, v horším mě to bolelo. Dvojka ve mě pěkně klouzala. Cítila jsem každý pohyb. Byl to snad nejlepší sex!

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám nejvíce zkušeností asi tak se 3/4 a v pohodě. Jendou jsem potkala kluka, který by byl ideální milenec. Chápej to tak, že byl dravý, vášnivý, dominantní, věděl kam a jak šáhnout, uměl hezky líbat,.. no věděl i jak přirážet, aby to nebyl stereotypní zásun tam a zpět nebo taková ta sbíječka. Jenže! penis měl tak nějak jako na obrázku 2, menší a tenký, takže jsem nic necítila a ve výsledku mě to nebavilo. Na velikosti záleží a o co víc! na objemu záleží ještě více!

    OdpovědětVymazat
  14. Já snad začnu chodit do kostela, abych vyjádřila vděk nad nulovou zkušeností s 0-2 :-D já totiž zbožnuju to jak jsem pak plná a ty živelný prirazy, který nevynahradí žádná pomůcka ani jiný druh sexu! Teď mám přítele s užší 4 a vyhovuje mi i to že je užší kvituju při orálním sexu, kdy ho dovedu dát hlouběji než jiný...

    OdpovědětVymazat
  15. Je to velmi individuální. Osobně mám bez příkras 19cm a pěknou šířku pro přítelkyni jsem ideální. ALE mám za sebou pár delších vztahů, takže jsem měl možnost si to ověřit. Je to pro některé slečny hraniční velikost, s některými jsem nemohl provádět polohy i přestože že vagína přizpusobí. Stalo se že jsem se nevešel, jednou jsem se dokonce cítil s prominutím jak ve stodole. Anál si asi nikdy nezkusím, bojím se abych ji nepoškodil. Téměř vždy musím penetrovat pomalu. Už se stalo s jednou partnerkou, že jsem ji musel opravdu prsty připravit abych vůbec mohl do ní vniknout i když mi zcela tekla. Přidejte k tomu, že s jistými jsem měl se udělat, což je stejně frustrující pro obě pohlaví. I tak to někdy trvá a na opakovaný sex prakticky zapomeňte, težko se oživuje. Takže pokud nemáte 0-1 jste relativně v pohodě. S 2 nevěšte hlavu, jen bude těžší najít tu pravou se kterou si navzájem sednete. Pokud máte 3 (průmer cca 14cm) jste úplně v klidu, v pornu se předstírá nemusíte mít kládu, aby jste byli dokonalí milenci. Chce to pouze cit a cvik. Pokud tedy partnerce nevyhovujete nechte ji jít. Krása stejně pomine ale vzpomínky na kvalitní sex zůstanou.

    OdpovědětVymazat
  16. Trojka a čtyřka je podle mě úplně ideální. :-) Manžel má zhruba něco mezi a jsem spokojená. Trochu problém je ovšem v tom, že v poslední době už mu nestojí tak jako dřív. Vůbec nevím čím to je, ale byla bych ráda, kdyby to nějak řešil. Dívala jsem se, že existují různé léky na podporu erekce, například kamagra a říkám si jestli by nestálo za to něco takového vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥