čtvrtek 30. března 2017

-

3. 9. 2009
Šla jsem si koupit samodržící punčochy do krámu Martina. Když se prodavačka ptala, na co je chci, řekla jsem "Ehm na tancování." Chtěla jsem jí říct: "Martino, může chtít někdo takový silonky na něco jinýho než na sex?" Teď jsem si je oblíkla a ta lepící guma se mi totálně zařízla do stehen. Vypadá to hrozně. Fakt vrcholná erotika. Večer si je nevezmu, teda pokud za tři hodiny nezhubnu tak 20kg.

8. 9. 2009
Pozvala jsem ho do kina na Stmívání, ale jediný stmívání, který jsem viděla bylo, když se zhasínaly světla před filmem Den, kdy se zastavila země. Romantika mi není souzená.Nevím jakým stylem, ale koupila jsem špatný lístky.

11. 9. 2009
Našla jsem u něj v počítači fotku fakt odpornýho fosforovýho vibrátoru. To by nebylo tak hrozný, kdyby vedle vibrátoru nebyla vagína. Když říkám fotku, myslím skutečnou amatérskou fotku. Jsou dvě možnosti - buď jí stáhl na amatérech nebo mu jí nějaká amatérka poslala. Když jsem se ho na to zeptala, vymýšlel takový amatérský výmluvy, že jsem přesvědčena o tý druhý verzi.

5. 10. 2009
Při dnešním divokým sexu jsem si všimla, že je na prostěradle krev. I na mých rukách byla krev. Nechala jsem mu zavázaný oči, aby se zbytečně nevyděsil. Hmm pohoda, asi jsem to dostala. Říkám: "Hezky lež, hned se vrátím!" Běžím na záchod a po cestě se zahlídnu v zrcadle a málem mě ranila mrtvice. Tekla mi totálně krev z nosu! Nevím nakolik může sex otupit vnímání, ale tohle jsem fakt nečekala.


nevim kolikátýho říjen 2009 a jsem líná kouknout se do kalendáře
Dostala jsem škytavku při sexu a udělala jsem u toho zvuk jako kdybych byla tetřev hlušec. On se pak nemohl udělat, což se ani nedivím. Takže pokud má někdo problém s předčasným vyvrcholením, řešením může být nečekané vydávání děsivých zvuků.

5. 11. 2009
Na lide.cz mi napsal nějakej chlap, že si honí nad mou fotkou. Vyděsilo mě to k smrti. Nevím, jestli mě víc děsí, že si někdo honí nad fotkou mýho obličeje nebo to, že má nick Jezevec.

26. 11. 2009
Zažila jsem první milování pod hvězdnou oblohou. Bylo by to romantické, kdyby a) nebylo asi deset stupňů pod nulou, b) kdyby mi nepřimrzal zadek k autu c) kdybych včera nekoukala na Texaskej masakr motorovou pilou.

28. 11. 2009
Řekl mi, ať jdu do pokoje, svlíknu se a počkám na něj na posteli na čtyřech. Natáčet moje počínání na skrytou kameru, tak to pobaví půl světa. Svlíknu se, kleknu si sebevědomě na čtyři zadkem směrem ke dveřím. Pak rychle vyskočím, zhasnu, rozsvítím lampičku, kleknu si zas na čtyři v lichotivějším světle. Pak mi je to trapný, otočím se zadkem ke zdi, pořád na čtyřech, obličejem ke dveřím. Pak ho slyším jak jde po schodech, opustí mě poslední hrdinství a rychle si lehnu. Aby toho nebylo málo, na poslední chvíli se přikreju peřinou až po krk. :D

2. 12. 2009
Měli jsme sex v jídelně u mojí babičky. Když jsme tam pak všichni obědvali nemohla jsem na to přestat myslet a chtěla jsem mu pod stolem vjet nohou do rozkroku, jako ve filmech, ale bála jsem se to udělat. Nechtěla bych nedopatřením skončit v nějakém příbuzenském rozkroku.

29.12.2009
Přivázala jsem ho k posteli a cítila se jako opravdová domina :D po tom šampaňským jsem se uvolnila a začala jsem mu říkat takový "dominantní věci". Jenže jsem jaksi nevychytala hlasitost, protože někde mezi "ty parchante!" a "pohneš se a nařežu ti!", zaklepala na dveře jeho máma s tím, jestli se nemůžu ztišit. Během vteřiny jsem byla submisivní.









8 komentářů:

  1. Paní Martinu bych poslala doprdele s tím, že jí do toho nic není!

    OdpovědětVymazat
  2. :D:D:D konec mě dostal asi nejvíc

    OdpovědětVymazat
  3. Lepší jak minule. Poslední příspěvek mě rozesmál málem nahlas takhle jen kolegové blbě čumí :D

    OdpovědětVymazat
  4. :D :D tak to nemá chybu

    OdpovědětVymazat
  5. Toto ma fakt bavi tento format 😅😅😅😅👍

    OdpovědětVymazat
  6. :-D Super.... Mimochodem- do toho krámku bych už nepáchla- prodavačce do toho nic není!

    OdpovědětVymazat
  7. Ehm, za prvé, samodržící punčochy například nosím na běžné nošení. Černé krajkové. Punčochy mě vždycky iritovaly a sehnat kvalitní podvazkový pás je těžší než sehnat samodržící punčochy. Navíc je to na pohled hezčí a i když jsem jediná, kdo jejich krajkové konce vidí, cítím se lépe.
    Za druhé, ne všechny samodržící punčochy drží stejně. Některé padají takřka samovolně, jiné v pohodě ustojí chůzi, ale zmíněné tancování bych si v nich už nelajzla. Jiné se ani nehnou. Takže nejspíš proto se ptala. Myslím, že v drtivé většině případů je prodavačkám naprosto ukradené, co a proč kupujete ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥