úterý 21. března 2017

Kužel?


Po dildu na kotník pro vás mám dnes další hračku, která u mě spadá do kategorie nepochopených. The Cone - kužel má být designově propracovaná erotická pomůcka, na kterou si můžete sednout. Nic jiného s ní asi nevymyslíte, ale jak je vidět v návodu, při tom sezení si můžete ještě navíc číst nebo meditovat. Díky svému originálnímu a úžasnému tvaru ho prý milují ženy na celém světě! 

Kónický tvar umožňuje dráždění v různých polohách a místo toho, aby cílil na jedno místo, jako to dělají ostatní erotické hračky, rozvibruje vám celý zadek (i předek). Váží přes půl kila a tak manipulace s ním není úplně snadná, zkrátka si na něj máte sednout a ne vymýšlet blbosti. Výhoda? Budete mít volné ruce! Ještě, že k němu je tak konkrétní obrázkový návod, protože jinak by mě asi nenapadlo, jaké jsou možnosti jeho využití. 

Na mě je tahle pomůcka zkrátka až příliš velká, těžká, nepraktická a nepřesná. Výrobce uvádí, že je kužel skvělým pomocníkem při sexu i při masturbaci, ale nějak si nedovedu představit, kam ho při tom sexu asi dám. Navíc sednout si na obří kužel jen tak celou vahou musí chtít hodně odvahy nebo ne? 


1 komentář:

Děkuji za komentář, V. ♥