úterý 4. července 2017

_


3. 2. 2011
Po tmě jsem sáhla do nočního stolku a podala mu gel. O deset minut později, s pocitem, že mi hoří anál jsem zjistila, že jsem sáhla po "super hřejivém HOT gelu" který zvyšuje citlivost. Prdel v plamenech, obličej rudej jako rajče, jak mi bylo vedro. Příště nebudu líná a rozsvítím lampičku. Příště až dojde na anál dám HOT gel z dosahu minimálně 10 metrů od postele.


9. 2. 2011
Uděluji si tímto zlatou medaili v disciplíně nemyslím jen na sebe a na svoje vyvrcholení.

23. 3. 2011
Tajně jsem si půjčila fakt luxusní korzet, kterej jsem našla ve skříni jeho ségry. Doufám, že on nikdy nezjistí, že náš sex byl skoro incest.

4. 4. 2011
Celej den mi psal nadržený zprávy o tom, jak si večer budeme hrát. Takže když jsem za ním jela, vezla jsem v kabelce scrabble, protože jsem to dostala a nechtěla jsem mu zkazit náladu, že žádný hry nebudou. Až po cestě mi došlo, jak zlý to ode mě je.

nevím kolikátýho je (ale už je stejně večer)
No vida osmý den bez sexu, jsem úplně klidná, šťastná, spokojená, harmonická, všude jsou třpytky a růžový obláčky. "Držte huby kurva, už mě všechny serete!" řekla jsem svým kamarádkám. Třpytky, růžový obláčky, harmonie.. Je to jednoduchý, potřebuju sex, jinak přijdu o přátele.

někdy v květnu 2011
Četla jsem, že Pharmatex je ideální ochrana. Nehormonální, nenápadná a bezstarostná. Haha. Jen to smrdí jak skříň mojí babičky s levandulovým sáčkem a klouzalo to tak, že jsem se tak po hodině zeptala, jestli už by to náhodou nestačilo. Chtěla jsem ho dodělat pusou, tu příšernou chuť nakrémovanýho péra nikdy nezapomenu. Papa, vracím se k práškům.

19. 5. 2011
Podíval se na mě naprosto vážně a sdělil, že četl o jedné poloze a chtěl by ji vyzkoušet. Povídám:" A co to je za polohu?" a on (pořád s kamennou tváří):"Ruská vejce.". Umřela jsem na záchvat smíchu a žádný vejce nebyly.


14. 6. 2011
Řekla jsem mu, že jsem se vyspala s někým jiným. Pak jsme si do rána nadávali, brečeli, řvali a měli sex. Naštěstí ne zezadu, protože jsem si slíbila, že od teď se ke všem problémům postavím čelem.










4 komentáře:

  1. :-D miluju tenhle format

    OdpovědětVymazat
  2. U tvých deníků se vážně skvěle bavím.
    A někdy tajně lituju, že jsem si jako mladší žádný nevedla.

    Na druhou stranu, asi bych své staré žvásty nedokázala dát na net.

    Děkuji za skvělé ráno. :)

    OdpovědětVymazat
  3. 😅😂😂 Ja se taky vzdycky skvele pobavim, skoda ze moje deniky jsou tak trapny😂😂👍🏽

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥