neděle 3. prosince 2017

I. adventní recenze MERRILY SUIT kostým

Vánoce jsou významně spjaty s dodržováním tradic a jednou z nich jsou pro mně i adventní recenze na blogu. Také letos se můžete nechat inspirovat při vybírání dárků nebo nenápadně podstrčit článek svojí drahé polovičce, aby Vánoce vypadaly tak, jak chcete. Musím říct, že se momentálně vznáším na obláčku sexu a lásky a odráží se to i v mojí celkové náladě a atmosféře, kterou kolem sebe cítím. A to je nakonec asi to hlavní! Pro první recenzi jsem záměrně vybrala vánoční kostým, protože si myslím, že právě ten je potřeba shánět s předstihem a dostatečně si rozmyslet a vybrat. Jsem už asi trošku konzervativní, protože když jde o erotický kostým, neustále sahám po osvědčené značce Obsessive. Jedna z nejúspěšnějších značek erotického prádla má zkrátka něco do sebe, ať už se jedná o materiál, balení nebo perfektně padnoucí velikosti. Navíc bohužel pokaždé když jsem si zahrávala s myšlenkou že "trochu ušetřím" nebo "zkusím taky něco nového", dopadlo to co se prádla týče naprosto katastroficky.
Klasické vánoční šatičky doma už mám a nedám na ně dopustit, takže jsem se letos rozhodla pro něco odvážnějšího a vybrala jsem si docela jednoduché červené body s průstřihy Merrily suit. Líbí se mi, že v sadě jsou kalhotky, rukavičky, klasická čepice a bílé punčochy, takže máte vše pohromadě a nemusíte už nic shánět, navíc je všechno ozdobené bílým chmýřím a na to já mám zkrátka slabost. Chvíli jsem váhala nad tím, jestli spíš nesáhnout po korzetu. Asi se shodneme na tom, že jedna z nejdůležitějších věcí je cítit se v posteli dobře. Tím "dobře" myslím sebevědomě, bez pocitu, že mi někde něco nesedí, leze a já nevím co všechno. Body (na rozdíl od korzetu) vám s postavou žádné zázraky pravděpodobně nevyčaruje, takže zvažte, nakolik dobře se ve svém těle aktuálně cítíte. No a jelikož já si říkala, že jsem postavu od loňských vánoc docela vylepšila, rozhodla jsem se nakonec pro odhození nejistoty a pořídila jsem si body. 
Kostým je zabalený v malé krabičce, je to vkusné a podle mě ideální jako dárek. Docela dobře si navíc dovedu představit předání jen v té papírové bílé krabičce s nápisem, bez lesklé části s fotkou. Balení prádla od Obsessive podle mě nemá chybu. Je jednoduché, prádlo je zvlášť přikryté ještě papírem a nově v krabičce najdete i papírek se vzkazem. Navíc vás to může inspirovat a pokud dáváte kostým jako dárek, můžete o něco osobnější vzkaz do krabičky přidat, bez toho, aniž by se balení nějak narušilo.
Kostým Merrily suit je z jemné elastické látky (94% polyamid, 6% elastan), která se perfektně přizpůsobí a pokud si vyberete správnou velikost, nečeká vás nějaké nevzhledné zaříznutí kalhotek do boků apod. Vybírala jsem podle velikostní tabulky, kde rozměry odpovídají a nemusíte se bát, toho, co přijde. Jak už jsem zmínila na začátku, bílé chmýří je prostě klasika, bez které si nedovedu správný vánoční kostým představit. Bohužel také často bývá hlavním problémem a ukazatelem nekvalitního prádla. Pamatuji si jeden kostým, kdy jsem po sexu v něm mohla strávit celé svátky sbíráním chmýří po celém bytě a na oblečku zůstalo jen pár žalostných kousíčků. Tentokrát drží pevně, není ani nalítané v krabičce a vypadá to, že na kostýmu zůstane i nadále. Díky střihu body zvýrazní pas, zezadu vypadá jako podprsenka s ještě jedním zapínáním a i zepředu se průstřihy sbíhají v pase a dělají hezkou siluetu. Celé body, včetně kalhotek tvoří jeden celek. Sama bych uvítala, kdyby kalhotky byly zvlášť, protože si myslím, že u menších holek by nemuselo úplně sedět. Sama měřím nějakých 173 cm a řekla bych, že bych klidně snesla, kdyby nebylo tak dlouhé. Trošku se pak krabatí část, která překrývá břicho a i když se nechá lehce upravit ramínky, tak to není úplně ono. Jinak mi body sedí skvěle, podprsenka je sice bez výztuže, ale má kostice, kalhotky vypadají hezky a jsem ráda, že to nejsou tanga. Celkově patří obleček Merrily suit určitě k těm odvážnějším, ale nevypadá lacině a to je podle mě hlavní. Rukavičky, čepici a punčochy chválím, nemám tam co vytknout. Všechno vypadá kvalitně, roztomile a přesně jako na fotce.

Vánoční kostýmy, které mám už doma:
SANTABABE CORSET - OBSESSIVE recenze TADY 
MRS. CLAUS - nejoblíbenější ♥ recenze TADY
Jinglebell corset recenze TADY
A teď i KOSTÝM MERRILY SUIT



2 komentáře:

  1. Nevím proč, ale když takový hadříky vidím, tak si vzpomenu na slaboduchýho tlustýho fousatýho dědka, kterýho si kdysi jistá firma vymyslela do vánoční reklamy a chuť na sex je tatam... :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥