pondělí 5. února 2018

Anální sex část II.


Když jsem zažila svůj první orgasmus při análním sexu, zatmělo se mi před očima a uvědomila jsem si, že anální sex je ve skutečnosti perfektní, jen záleží na tom, jaký je. Druhou část povídání bych chtěla věnovat strachu z bolesti, který doprovází téma análního sexu a může být důvodem, proč se mu někdo raději vyhýbá. Nebudu říkat, že anální sex nebolí, protože sama jsem se několikrát přesvědčila, že to není tak úplně pravda. Dobře udělaný anální sex nebolí, nebolí, pokud se umíte uvolnit, umíte rozlišit bolest a tlak, důvěřujete tomu, kdo vám ho dělá a líbí se vám to, co dělá. A naštěstí těchto pár věcí můžete ovlivnit hned několika způsoby.

Zvykni si na to, jaký je to pocit 
Dráždění análního otvoru, zasouvání prstů a různých hraček. Cesta k perfektnímu análnímu sexu se podle mně skrývá v masturbaci! Moje první a za celou dobu i nejlepší anální hračka byly růžové kuličky Triple, které jsem kupovala na eshopu Růžový slon (momentálně jsou za 299,- Kč). Díky třem koncům s různými průměry můžete dráždění kombinovat a kuličky pozvolna anální otvor roztahují. (A ano, kdo čte blog pravidelně, jsou to ty kuličky, které mi záhadně zmizely ze sprchového koutu a ne, dodnes se nenašly ☺). Najdete je TADY 
Poznat, jaký je to pocit, mít něco v análním otvoru a projíždět tím sem a tam, pomáhá uvědomit si, jak je to příjemné a rozlišit tlak a případnou bolest. Později pak můžeš zapojit do svých hrátek další pomůcky, jako jsou třeba anální kolíky nebo dilda a přizvat k sobě partnera. 


Uvolni se 
Všude se píše, že anální otvor neprodukuje žádnou lubrikaci, ale nejsem si tím tak úplně jistá (schválně mi napište do komentářů, kdo s tím má zkušenost). V okamžiku, kdy jsem opravdu hodně vzrušená, mám zadeček připravený na zasouvání čehokoli dovnitř - uvolněné svaly a vlhký anální otvor. Masáž, dráždění, pozvolné roztahování a olej, to jsou věci, bez kterých bych už anál zažít nechtěla a díky kterým si ho užiješ i ty. Pořiď si kvalitní lubrikační gel nebo olej a nechej se hýčkat. Za sebe můžu doporučit: kokosový olej, Glide4you a Mister B FIST Extreme, naopak nemám dobrou zkušenost s čímkoli z drogerie, se značkami Durex, Primeros a Lona. Pozor dávej při kombinaci hračka X olej a nesahej po dráždivých, hřejivých gelech. Na trhu najdeš také řadu produktů, které jsou určené přímo pro znecitlivění análního otvoru. Sama jsem vyzkoušela znecitlivující sprej od Eros, který příjemně chladí, ale určitě tě nespasí, pokud nebudeš připravená. 


Experimentuj
Anální sex neznamená polohu na čtyřech a pohyb sem a tam. Stejně jako u klasiky je tady prostor pro zkoušení různých poloh a pro hledání té, která ti bude vyhovovat a pro zkoušení tempa i pohybů. Do ničeho se nemusíš nutit, dělat něco "na sílu" a nedej bože si nechat vsugerovat, že "to musíš vydržet". S prvním partnerem jsem si myslela, že ho má prostě tak velkého, že mě to musí bolet a místo toho, abych hledala způsoby, jak to může být lepší, jsem se smířila s tím, že takhle má anální sex nejspíš vypadat. Jaké příjemné zjištění přišlo o pár let později? Nemá to chybu! 




5 komentářů:

  1. Určitě něco produkuje,také jsem vlhká a my naopak už žádné gely apod nepouzivame,bez nich je to lepsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, trocha lubrikace tam je, aby při vyprazdňování obsah nedřel. Ale spolehnout se na to nedá, dávka je individuální. A hlavně, lubrikuje se uvnitř a při cestě ven, při sexy je potřeba prvně mazat zvenčí...

      Vymazat
  2. Ano, obcas mam pocit, ze trochu "vlhkosti" produkuje, avsak bez gelu, hracek a nezbytne pripravy, bych si na to netroufla.

    OdpovědětVymazat
  3. Podle me tam jsou nějaké žlázky, které ten otvor proste zvlhčují. Jinak taky nepoužíváme nic, když jsem připravená, čistá a dostatečně vzrušená a jde se postupně počínaje prsty, tak pohoda. Chce to opravdu partnera, kterému důvěřuji .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem to našla dámy a je to tak.
      Glandulae anales (anální žlázky) – slizniční žlázy v místě sinus anales, každá šest tubulů, ústí do análních krypt, secernují hlen;

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥