úterý 13. února 2018

Pohádky prděním končí nebo začínají?

Vyprávěl mi pohádku před spaním, já se k němu tulila a byla to opravdu romantická chvíle.


Ráno poté
ON: "Zlato, ty jsi včera usnula při pohádce, to bylo sladký. A pak...(výbuch smíchu)"
JÁ: "A pak?" 
ON: "To ti nemůžu říct, styděla by ses." 
JÁ: "Co pak? Já se stydět nebudu."
ON: "A pak sis prdla, zrovna když jsem měl ruku na tvým zadečku. "
JÁ:  (cítila jsem, jak mi rudnou tváře, přetáhla jsem si peřinu přes hlavu a začala jsem se smát)

Vzpomněla jsem si na Sex ve městě (S01E11 Období sucha, pokud se chcete mrknout) Je to díl, kdy si Carrie uprdla před Božským a pak řeší, jestli to nějak ovlivnilo jejich sex Ano, v každém vztahu jsou občas okamžiky, kdy romantika ustoupí realitě.

Odborníci to nazývají prolomení vzájemné komfortní zóny mezi partnery, ke kterému prý dřív nebo později dojde. I když nevědomě, já to prolomila dost rychle. Tak a co teď? Existuje na to vůbec nějaká dobrá reakce? Moje kamarádka tvrdí, že o čem nevíš, to se nestalo a nejlepší je to ignorovat. Nicméně, stalo se to a stalo se to dokonce ještě několikrát, takže zatímco on si přede mnou zachovává image prince, který místo prdů vyfukuje třpytky a mýdlové bublinky s růžovým nádechem, já už jsem o level jinde. Nejhorší na tom je fakt, že dokud nespím, je to všechno pro mě naprosté tabu a radši bych umřela v křeči, než to udělat. Dokonce jít na záchod, v okamžiku, kdy je v bytě je pro mě nepředstavitelné (a to spolu v podstatě měsíc bydlíme). Řekněte mi, jak to máte vy? Kdy jste prolomili komfortní zónu? 
Máte pocit, že jakékoli podobné prolomení (především vše okolo trávení - zvracení, prdění, zvuky ze záchoda.. ) mohou negativně ovlivnit sex?


11 komentářů:

  1. U mě, nás to přišlo cca po 2,5 letech. Jit na wc mi pořád dělá problém, naštěstí máme velký byt, tak ho vždy požádám, ať se zavře v ložnici :D

    OdpovědětVymazat
  2. Přítelkyně přede mnou už několikrát zvracela a nijak zvlášť to teda neřešíme (ani nějaký prd). Co bych nesnesl je takový to rádoby vtipný "usravani" ve stylu kdo víc, cuchni si a zatahej me za prst. A ano i tohle holky delaji, neni to jenom nase vysada se v tom vyzivat.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem s tím začala dřív než můj princ buď v klidu :D u nás to bylo ještě horší v tom, že mě držel abych se nemohla bránit a lechtal mě. Věděla jsem, že to přijde, prosila jsem ho ať mě pustí a pak to přišlo, až se leknul ale začali jsme se smát co taky jinýho dělat v tu chvíli no. :D Tím jsem ty ledy prolomila a teď už si nehrajeme na nic a spolu jsme rok a kousek

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem s přítelem skoro 5 let a do teď mi to dělá problém..většinou to zadržuju až mě bolí břicho :D Přítel se rozhodl to neřešit tak po roce a prdí přede mnou. Ale já i když chci, tak to nedokážu. Jediná doba, kdy prdím je ve spaní, což mě často probudí a pak dělám že spím a modlím se, aby ho to náhodou taky nevzbudilo. :D A s chozením na záchod to mám podobně. Pozavírám všechny možné dveře a pustím mu muziku, aby nebylo náhodou něco slyšet. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Asi neexistuje žádný tělesný proces, který by mi připadal nechutný nebo jakkoli pobuřující nebo vyvolávající ve mě negativní reakci. Jsme lidi a všechno tohle je součást naší biologické podstaty a nevidím na tom nic zlého. Když si někdo říhne, nepřijde mi to divné, zkrátka musel, pokud to teda není schválně, pak to přejdu a myslím si své. Totéž s trávením, prdy nebo chozením na záchod, je to lidské, přirozené a součástí života nás všech. Než sedět v křeči a sama sobě škodit, raději udělám to, co moje tělo chce - zajdu si na záchod, uvolním žaludku a cokoli jiného. Upřímně, přijde mi, že se tohle všechno jen zbytečně zveličuje, přiznávám, že nějakou roli hraje důvěra, ale zkrátka a bez nějakých servítek - všichni sereme, všichni prdíme, trávíme a říháme.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsme spolu přes rok a přítel začal prdět po dvou měsících, sama jsem mu to navrhla, že se nemusí přede mnou stydět :D akorát, když jde na velkou, pouští si na wc hudbu. Já to prolomila po půl roce, kdy jsme se pošťuchovali a ulítlo mi to :D půl roku spolu žijeme a nedovedu si představit, že bych si nemohla ulevit, když mě bolí břicho. Když mi bylo zle, držel mi vlasy nad mísou.. náš sexuální život nám to vůbec nenabouralo, řekla bych spíš naopak, o to větší důvěra tam je. Pokud je člověk přirozený, sám sebou i v tomhle ohledu před tím druhým, hned to ten vztah posune na vyšší příčku. Je to tak osvobozující se nehlídat :D Nepřijde mi to tabu ani trapné, jsme lidi a sereme všichni do jednoho.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja ty tvoje clanky zeru. Ja momentalne nikoho nemam a vzpominat se mi snad ani nechce, kazdopadne jsem se moc pobavila:))
    Mej se nenafoukle:))) pa

    OdpovědětVymazat
  8. S přítelem jsme skoro tři roky a prdět jsme před sebou začali opravdu po chvilce, snad po měsíci. Záchod mi chvíli dělal problém, ale potom jsem si zvykla. Když můj přítel poprvé zvracel, volala jsem na něho na záchod, že "utužujeme náš vztah" a měla jsem z toho velkou radost :D. Sex nám to určitě nenarušilo, nestydíme se před sebou, přijde nám to normální a lidské, takže asi tak :)

    OdpovědětVymazat
  9. My jsme se poznali na letních táborech... tam jde veškerý osobní komfort a osobní prostor stranou. Myjeme se v rybníce a převlíkáme prostě venku u rybníka, vedoucí spí v jednom velkém stanu bez ohledu na pohlaví a latrína je jen budečka na čtyřech muřích nožkách s prkýnkem nad jámou s kabinkama oddělenýma plachtou. V tom to člověk přestane rychle řešit.
    A pořád říkám, že jestli jsme se dali dohromady po 8 týdnech tábora, kde si meju hlavu a holím se jednou za měsíc (protože dozor dětí nemá čas na nic než hlídat děti) a jsem schopná nosit jediné suché ponožky tři dny, už ho nic překvapit nemůže :D

    OdpovědětVymazat
  10. Přítel přede mnou začal prdět už cca po 3 týdnech vztahu, na což jsem si musela chvíli zvykat :D. Byla jsem ale ráda, že si přede mnou na nic nehraje. No a já začala až po nějakých 2 letech vztahu, teď už jsme spolu 3 roky a nestydíme se před sebou v ničem. Rozhodně bych neřekla, že nám to narušilo sex, naopak to beru jako maximální důvěru a otevřenost.

    https://nemravna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Celkem mě zaráží, že tohle dospělý lidi vůbec řešej... Pokud má někdo pocit,že prdění a pod může narušit vztah, nejsem si jistá, jestli je pro opravdovej vztah vyzrálej... U nás to nikdy problém nebyl.. Naturalia non sunt turpia.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥