středa 7. března 2018

Dildo z Tváře vody?


Film Tvář vody dostal sice Oscara, ale nejsem si jistá, jestli patří k filmům, které si s chutí pustíte víc než jednou. Je to trochu romantika, trochu depka a možná i trochu erotika, takže to, že má na svědomí zvýšení prodeje poněkud zvláštních erotických pomůcek, se možná nechá pochopit. Přiznejte se, koho vzrušila scéna, ve které má  Elisa s tím nebezpečným rybím chlapem sex? I když není v podstatě nic vidět, vsadím se, že Padesát odstínů šedi ve vás tohle nevyvolalo. Ta ujetá knihovnice nám navíc trochu poškádlí představivost, když rukama předvádí, jak to vlastně funguje.


Společnost XenoCatArtifacts se nechala inspirovat a vytvořila dildo Jewel of the Amazon představující chloubu vodního muže! Patnáct centimetrů, zlatá, modrá, zelená. Možná lehce nepochopené, ale svým stylem docela okouzlující. Fantasy dilda jsou prostě až lehce zastrašující a asi to bude chtít se trochu před samotnou akcí rozehřát, ale...

Dildo bylo na etsy.com téměř okamžitě vyprodáno

http://awardswatch.com


1 komentář:

  1. Tak mňa rozhodne zaujalo... Niektoré fantasy dildá sú pre mňa veľmi lákavé a páči sa mi napríklad aj Icicles 24 čo tiež nie je úplne bežný tvar ;)

    Mia | Mia Král

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥