neděle 1. září 2013

Chci to a hned!


Jak dlouho se dá vydržet bez sexu? Včera jsem měla pocit, že já už to dýl nevydržím a mám ten pocit pořád. A víte co je nejhorší? Nepomáhá mi, že si to udělám sama, spíš se to tak ještě zhorší. Chybí mi něčí tělo, nemůžu si pomoct. Hledám nějakou radu, co s tím dělat.
Dělejte činnosti, které přetransformují erotickou energii na něco jiného, "náhražkového", zpěv, tanec, malba, psaní románů. 
Zpívám, každý den. Snažím se o tanec. Maluju. Když pak držím v ruce tužku mám chuť si jí tam strčit a udělat si to. A mojí oblíbenou písničkou se stalo "nádechy, vzdychání to souznění je parádní♫".
Nepomáhá mi prostě nic a začínám se vážně bát, že to za chvíli špatně skončí. Tedy já špatně skončím. Měním názor na sex s cizím chlapem, na sex s kamarádem, na sex s ex, na sex s někým kdo mě až tak nebere.Chci TO a hned! Chci někoho kdo mi to dá a nebude chtít nic víc.
Připadám si tak oslabená, tancuju na diskotéce s cizím klukem, o kterým v tom světle a v té náladě vím akorát to, že je vysokej tak dva metry a blonďák." Do you speek English?" ptá se mě. A po chvíli: "Do you speek Czech?" Kroutím hlavou a v hlavě mi hučí - "Proboha hlavně nic nepovídej"
Když se líbáme a otírá se o mě vlhnu! Cítím ty mokrý kalhotky. Nepochopitelné...
A tenhle scénář se opakuje.




6 komentářů:

  1. i know that feel..
    a není ani nic, co bych ti mohla poradit
    já už to tak neřeším, všechny moje zásady jsou v háji, když už ti fakt moc chci, vždycky se někdo najde

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych ti mohla poradit, pouze tedy z logického hlediska... tužku si tam fakt nestrkej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bylo myšleno s nadsázkou, našla bych sto lepších věci které si tam strčit:D

      Vymazat
  3. Znám velice dobře...za přítelem dojíždím jednou za 14 dní... bohužel k běžnému fungování potřebuji orgasmus alespon 5 krát denně...vystačím si sama, jsem věrná, ale občas mi hormony zaslepí rozum... Díky bohu, rozum vždycky zasáhne včas - nebo nezasáhne, pokud jsem volná. Občas si připadám jako zoufalec, který si užene akorát zánět šlach ze samé masturbace. K tomu abych se uklidnila si "TO" musím udělat...a někdy je i jedno, kde...jestli na wc, v autobuse, ve škole... Ale tanec mi pomáhá, můžu se soustředit pouze na hudbu a prožívat melodie... zklidňuje mě... Jednou jsem se dostala do podobné situace jako ty, ale mám přímo k tomuto účelu několik dá se říci kamarádů...kteří bydlí hodně daleko ode mě, ale když se ozvu tak není problém se sejít...máme to takto dohodnuté...sex "na jednu noc" - či s cizím mužem - jsem párkrát také zažila, ale ten efekt, který jsem myslela, že se dostaví se nedostavil, narazila jsem tenkrát na pár opravdu zoufalých milenců... :D A proto jsem ráda, že mám určitou "pojistku" pro případ, že budu sama a bez sexu... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tady někdo poslouchá ZakázanÝovoce :)) Jinak dobrej blog ;)
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pocit znám, šílený stav mysli a těla! Teď dlouho poté si říkám, proč jsem s tím chlapem vlastně spala, když bych s ním nikdy nemohla chodit... Ale tenkrát jsem prostě musela...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥