pondělí 7. října 2013

A co mám nejradši já?

Jak jsem slíbila, tak vám dnes představím svojí nejoblíbenější hračku. Mám ji asi tak měsíc, ale od té doby jsem nevyndala z mojí tajné krabice žádnou jinou.

Jsou to tyhle anální kuličky.


Když jsem brouzdala jednoho dne na stránkách sexshopu a přemýšlela, čím bych si zpříjemnila život, všechno mi přišlo obyčejné. A pak jsem je viděla, a byla to láska na první pohled! 
Jak si můžete všimnout na fotce, nejsou to obyčejné anální kuličky, ale mají tři konce. No a tyhle tři konce jsou hlavním důvodem proč jsem si je pořídila. 


Když jsem rozbalila balíček, překvapilo mě jak jsou velké. Myslím celková velikost. Jejich délka je 31cm. Hned jsem roztrhala obal abych se jich mohla dotknout. Oni jsou prostě krásné! A materiál je hladký a příjemný. Zbytek pracovní doby jsem se těšila, až za sebou zavřu večer dveře od koupelny a zkusím je. A můj první zážitek? Večer ve sprše jsem hned zkusila dlouhý konec do análku, jeden z kratších do druhé dírky a tím třetím jsem je pomalu vyndavala a zase zasouvala dovnitř. S drážděním klitorisu sprchou na sebe nenechal orgasmus dlouho čekat. 
A opravdu jsem nečekala, jaké vyvyrcholení mi tyhle kuličky zařídí. Troufám si tvrdit, že to je úplně něco jiného a mnohem intenzivnějšího, než třeba klasickým vibrátorem.

S dalším večerem jsem je nesla do sprchy zase a tak pořád znovu a znovu. Vyzkoušela jsem je různě, a nejen k análním hrátkám, ale i normálně. Při dodržování hygieny a pořádném drhnutí kuliček se nemusí používat jen k tomu, co o nich naznačuje název. 
A tak tahle hračka splnila všechno co jsem chtěla a můj hlavní požadavek, aby to nebylo obyčejné, splnily tyhle kuličky na 100%.
Docela mě mrzí, že jsem objevila kouzlo kuliček "až" teď, protože věřím tomu že s postupným stimulováním, které je maximálně příjemné se análek pěkně roztáhne a připraví na anální sex, kterému jsem nikdy nemohla kvůli bolesti přijít na chuť.


Hodnocení:

+ tři konce pro kombinované použití
+ příjemný materiál
+ barva 



Najdete je TADY.

7 komentářů:

  1. Vypadají zajímavě. Určitě by udělaly radost mému příteli, třeba by se pak dočkal análního sexu :D

    OdpovědětVymazat
  2. zní to zajímavě, spíš bych je volila sama pro sebe, takové moje malé tajemství, bohužel přítel není analnímu sexu moc nakloněn.

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, jak je to vlastně s nakupováním v sexshopech? Je tam věkové omezení?

    OdpovědětVymazat
  4. Dám na tebe a dnes jsem je objednala :) přítel už se na ně teší až mě s něma pozlobí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte se na co těšit, jsou super!
      Kdyby se ti chtělo tak pak můžeš napsat jak se líbí tobě ;)

      Vymazat
  5. Dámy, objednáno asi před 3 dny, včera přišly. Zítra chci psát bakalářku,ale kdyby všichni vypadli a budu doma sama, určitě vyzkouším. Nejsem teda žádnej specialista na anální "věci" ale proto se mi líbí, že kuličky mají vícero užití. Mám vanilkový durex lubrikant a miluju si to dělat ve sprše, takže se těšim na zítřek. Jak o tom píšu, těšim se víc a víc. Vyzkouším je a přítel je pak dostane k vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dámy kde objednáváte?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥