neděle 20. října 2013

The Perfect Vagina - je to ta moje?


Velké trápení kvůli malým pyskům. Asi každá z nás někdy vzala zrcátko a zkoumala jak vypadá ta její. A možná není úplně dokonalá. Jasně dokonalost podle sexuologů je, když připomíná kávové zrno. Nikde nic nevykukuje a velké pysky jsou plné a oblé. Jenže tenhle ideál je spíš typický pro malé holčičky. Ale není to vlastně jedno?
Tenhle článek píšu na základě toho, že mi dnes na Ask přišla otázka:



a na mailu jsem měla podobný "problém". A řeknu vám tohle, nemám jí dokonalou ani já. A je mi to jedno. Nikde mi nic nepřekáží, sex mám a užívám si ho, nikdo mi neřekl: "Už se neuvidíme, tvoje pysky nejsou souměrný". 
Já mám tu svojí prostě ráda!




A až budete mít čas, pusťte si tenhle dokument. Je sice v angličtině, ale aspoň si to "popřeskakujte" na zákroky a možná vás pak přejde myšlenka na labioplastiku. 



Mějte krásný večer a milujte TU svojí!♥



20 komentářů:

  1. Já snad malé stydké pysky nemám vůbec, nebo mi aspoň nikde nic "netrčí" :D Z toho obrázku to asi nejvíc připomíná pátou od konce. A malá holka teda nejsem :D
    Taky pochybuju, že by se nějaký kluk pohoršoval nad vzhledem, pokud to teda není vyloženě něco extrémního, spíš si myslím, že to dost holek přehání a zveličuje, je to podobné jako "jsem strašně tlustá" - říká to snad každá holka, a která z nich váží třeba 150kg?
    Vždyť penisy taky nejsou perfektní :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ugh, no to je děs!!! Popravdě mě nikdy nenapadlo tohle nějak hrotit, nepočítám-li cca v 6 letech procházení Lea, co jsme s kamarádem našli na chalupě. Příšerně jsme se pohádali, protože jsem řekla že "tak jako ty paní teda nevypadám" a on mi řekl, že jednou budu. Hrůzou jsem pak nemohla spát :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, ja jsem taky zhruba ta pata od konce. A musim rict, ze jsem maximalne spokojena. Kdybych mela maly pysky vetsi nez velky - tzn precuhujici, urcite bych na tu labioplastiku sla. Proste se mi to nelibi a neumim si predstavit, ze bych mela mit "neco takovyho", dikybohu to resit nemusim :) Stejne tak si obcas "pohraju" s nejakou slecnou (i kdyz mam staleho pritele a muzi me vzrusuji mnohem vic), a klidne priznam, ze na tu estetickou stranku hodne dam (ostatne - nehledam zivotni partnerku), a pokud by mela maly stydky pysky velky, tak se s ni proste rozloucim. Tohle nezkousnu.
    A nemyslim si, ze je neco spatne na tom, kdyz chlap rekne, ze takovy pysky se mu proste nelibi, spat s ni nebude a hotovo. Kazdy mame na sex urcity kriteria a vzhled dotycne/dotycneho k tomu taky patri. Nekdo to holt "hroti" vic a nekdo min. Uprimne, taky bych nespala s chlapem, ktery ma hodne zilnaty penis nebo nedejboze obrizku. Nelibi se mi to a nemohla bych si to tolik uzit,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi tak povrchni az se mi to ani uverit nechce! :D To musi byt troll!
      A pokud ne, diky bohu ze jsem uz jen na chlapy. Tebe bych teda potkat nechtela ty nadhero.

      Vymazat
    2. Tak never. Ja bych si s chlapem ani s zenskou pro jejich "vnitrni krasu" nezacala. Kdyz se mi nelibi, tudiz me nepritahuji, tak proc bych s nima mela proboha spat? ;) Na tom mi fakt nic povrchnniho neprijde. Stejne tak ma kazdy pravo urcit si za svuj "stezejni bod", co se tyce vzhledu, jakykoliv jiny telesny atribut - barvu vlasu, oci, vysku, vahu, velikost prsou, velikost zadku, tvar zadku, miru ochlupeni atd. atd.
      Nerikam, ze nejsou lidi, kterym se tohle libi - jasne ze jsou. Ale pokud bych mela takovou slecnu mit v posteli, reknu ji, ze pres tohle u me proste vlak nejede. Nebudu ji mazat med kolem pusy ani tvrdit, ze je to vlastne necim jinym, a ze jsem si na to nahodou vzpomnela teprve kdyz jsem ji sthla kalhotky. Uprimnost je pro me mnohem dulezitejsi nez umela a neprava "zvorilost".

      Vymazat
  4. Já mám trochu větší ty malé stydké pysky, jeden navíc větší než druhý:D a docela mě to štve..nad labio jsem uvažovala ale zatím se nechystám.. mám přítele 4 roky a stejně ho někdy nechci pustit dolů:-/ ale tak hlavní je at holcina dole nesmrdí a je hezky oholená, ostatni je fuk:) muj pritel ma taky penis zatoceny doleva a vubec mi to nevadi:D ani jsem si toho nevsimla vlastne:D

    OdpovědětVymazat
  5. mňa to teda rozčuľuje- to určovanie módy, ako má čo vyzerať, aký tvar má mať dokonalé obočie, aké majú byť dokonalé pery a teraz ešte aj toto. ako majú vyzerať malé pysky. raz som sa narodila s väčšími, než sú tie veľké a čo? na labioplastiku jednoznačne nikdy nepôjdem. nech si tvrdí kto chce čo chce, že som "rozbagrovaná" a podobne, bolo by fajn sa oboznámiť s problematikou a teda, že je to vec nedonosených detí. žiadne rozťahanie pyskov nadmerným saním pri orálnom uspokojovaní ani príliš veľa sexu... vždy sa nájdu odporcovia aj zástancovia. aj keď sa hovorí o holiť/neholiť, je to vec vkusu a chvalabohu nežijeme v sparťanskej dobe, kedy jedinci vyčnievajúci z radu musia byť zhodení z útesu. máme právo na odlišnosť.. nie, počkať, právo na to, byť sám sebou a neriešiť hneď všetko plastikami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a ešte by som dodala, že vďaka tým väčším pyskom a vyčnievajúcemu klitorisu som vzrušená vždy, aj keď len tak sedím, lebo mám silnejší kontakt s každým predmetom :P tak teda má to nejaké pozitívum

      Vymazat
    2. Uprimne si nemyslim ze je to tim ;) Spis ze jsi proste hodne citliva. Ja to mam podobne, staci mi kontakt podprsenky s bradavkama pri pohybu, nebo citit kalhotky pri sezeni treba nohu pres nohu. A to mam male stydky pysky mensi nez velke.

      Vymazat
  6. Já jsem na plastice byla :3...protože to už nebylo snesitelný..nemohla jsem kvuli tomu ani běhat ... bylo to fakt nepříjemný .. a i gynekoložka řekla že mi to zaplatí pojištovna při této velikosti ( :D achjo...byli fakt velký)...po operaci pár dnů jsem musela jen ležet ...ale pak už v pohodě :D a ted si užívám tu volnost bez toho abych musela spát v kalhotkách :D

    OdpovědětVymazat
  7. moje vypadá jako buldok :-(
    ale mojemu to neva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně napsaný! A co?:-) Hlavně, že to nevadí tomu tvýmu... To znamená, že má rád tebe a ne jen tvou "vagínu".. A tak to má být.. Každej jsme nějakej a hlavně originál.. PS: a to "kávové zrno" se mi líbí ze všech nejmíň!!!:-)

      Vymazat
    2. palec nahoru, chlapi je taky nemají dokonalý :)

      Vymazat
  8. Frndu mám velkou tam venku. Asi jsem to zdědila po tátovi, co jsem tak doma zahlédla:D
    Mám velký poštěváček a velké malé stydké pysky. No a přežít se s tim dá. Myslim, že je občas i výhoda mít větší poštěváček, protože se pak líp dráždí a aspoň ho kluci dobře najdou :D
    No a ty pysky. Co k nim říct. Nepřinášej žádnou větší slast na rozdíl od poštěváčku, takže tam je ta velikost zbytečná. Ale obě dvě části se k sobě hezky doplňujou a aspoň je pak vidět, že jsem dospělá a ne žádná holčička s malou pipinkou :D
    A přítelovi se prý líbí a pěkně si s ní vyhraje, může mě víc kousat, může mi jí tak jako víc ,,nasávat" a víc laskat.
    Takže život s velkou pipkou neni nic lehkýho (zejména výběr oblečení a dávání si pozor na camel-toe, nehledě na to, že nemůžu nosit krajkový prádlo, protože mě to dře), ale dá se to přežít a aspoň jsme něčím origiál :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Přidala jsem další obrázek kde je všechno líp vidět, aby se každá mohla najít :))
    Jinak, něco k té mojí. Já jí mám podle mě hezkou, normálně když se na ní podívám tak je asi jako na tom druhém obrázku první v druhé řadě. No nevím, teď jsem se koukla a zas mi přijde trochu jiná:)). Každopádně nikde nic nevlaje, a malé pysky nemám úplně venku. Můj ex říkal, že je jako burger z McDonalds, víte ty housky a uprostřed to maso:D. To k tomu, jak vypadá bez roztažení:)). Ale když jí roztáhnu tak je úplně vidět, že je nemám vůbec souměrné. Jako kdyby každý pysk patřil úplně jinam. Napravo je větší a ten v levo zase hodně malý. Ale mě je to jedno, zavřená vypadá super :D a je fakt, že při orálu se těm větším částem líp věnuje (zuby, sání atd..) než někde hledat něco úplně malého :))

    OdpovědětVymazat
  10. Já na těch obrázcích ani nejsem, mám prostě hodně velké pysky. :( Je to asi můj největší mindrák, kvůli tomu jsem ještě neměla přítele. Na labioplastiku nechci, ale nejspíš na ni tak jako tak budu muset. Pysky mi sice v ničem nevadí, ale obávám se, že by se mnou žádný chlap kvůli nečemu takovému nespal.

    OdpovědětVymazat
  11. To anonymní z 25.10.2013
    Je to blbost, chlapi to milují, nikdy jsem neslyšela, že by ze některý chlap zhrozil, že měl nějakou s velkými pysky, nebo že by naopak chválil nějakou s malými, chlapi tohle neřeší a Ty máš zbytečný mindrák. Jednou jsme se na tohle téma bavili v partě a mluvilo se o nějaké holce, která byla na labioplastice a chlapi vesměs říkali, proboha proč? Proč to sakra udělala?!

    OdpovědětVymazat
  12. To 1. komentář:
    Podle popisu a odkazu na obrázek (5. od konce) bych řekla, že nemáš velké stydké pysky, malou holku má připomínat třetí řada 2. obr. nebo poslední řada 3. od konce, jako že nejsou vidět malé stydké pysky, je uzavřená jako kávové zrno.

    OdpovědětVymazat
  13. Já se zblázním! Jsem asi divný, ale odjakživa se mi právě líbí a přitahují mě co nejčlenitější vagíny s trčícími pysky např. pátá od začátku nebo čtvrtá od konce, prostě krásná orchidei nebo pořádný netopýr. Už 2,5 roku trpím tím, že má přítelkyně má tu dokonalou kundičku "kávové zrno" a nepřitahuje mě od té doby, co jsem ji viděl. Má prostě jen čárku jak malá holka, "není" tam co lízat, nic se mi neohrnuje kolem penisu. Miluji ty krásné vějíře, buďte rády, že máte zajímavé a pyskaté kundičky.

    OdpovědětVymazat
  14. Upřímně, milovat tu svoji mi hodně dlouho dělalo problém. Co si pamatuji, tak jsem vlastně nikdy nebyla spokojená s tím, jak vypadá. A teď po porodu je to ještě horší. Naštěstí jsem nedávno zjistila, že se s tím dá něco dělat. Prý to dokáže vyřešit labioplastika. Co jsem se tak dívala, tak to umí například tady, tak teď hodně přemýšlím nad tím, že na to půjdu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥