středa 22. ledna 2014

Co řekneme mužům?

Jednou a už je to docela dávno, se mě jeden čtenář, ano čtenář, ptal, zda bych nemohla napsat poučný článek pro muže, obecně co se nám líbí, co nelíbí atd..
Jenže, já prostě nechci mluvit za nás za všechny. Teď jsem si na to vzpomněla a napadla mě následující věc.
Začnu s body, které bych ráda mužům vzkázala a doufám, že se do komentářů přidáte, určitě vás napadne něco, co jste zažily a víckrát po tom netoužíte, nebo nějaké chyby, které muži opakují.
A pěkně na rovinu!



Takže, drahý muži, který čteš tyto řádky,
Tímto článkem ti chci říct:

1.  Naslouchej mi! Ve všem co říkám, dělám a ano naznačuji. To je nejzákladnější základ. Jasně, slyšel si, že ženu vzrušuje tohle nebo tamto, ale když já nic nedělám ( nevzdychám, ležím jako prkno nebo tě odstrkuji) není to že bych to vzrušením nemohla vydržet.

2. Prstění, hrozné slovo. A často hrozně špatně prováděná činnost. Nevrtej se ve mě jako bys kuchal kuře. Necpi do mě prsty na rekord, když nejsem připravená. A co úplně nesnáším, když mi narážejí tvoje klouby do mých citlivých míst.  A ještě něco, otoč si ruku dlaní nahoru.

3. Sex není honba za pokladem v podobě orgasmu. Jasně, mám to ráda, miluju když mi to uděláš. Ale jak se začneš snažit jen o tohle, věř tomu, že to poznám. Můžu si pořídit šukací stroj pokud něco takového chci. Ale já chci tebe.

4. Nemluv u toho. Teda říkej jak mě chceš, jak jsem krásná a že to se mnou miluješ. Neopakuj to ale příliš často. Jinak proboha nemluv. Pokus se odlišit to, co je sexy a to, co mě akorát nutí přemýšlet. Vynech řeči jako :"Hele líbí se ti to, protože mě takhle ani ne" nebo :"Dneska jsi nějaká povolená" nebo :"Žaneta to měla taky ráda zezadu"

5. Nesnaž se mi dělat překvapení ve stylu :"Hups a už je v druhé dírce", pokud tohle záměrně uděláš nemilosrdně tě skopnu z postele.

6. Nesnáším to v absolutní tmě. Nejen, že tě nevidím, nejen že se nesoustředím ale taky se můžou stát příhody jako že ti rozbiju bradou nos.

7. Pomalý sex? Ne, nebráním se pomalému sexu. Ale proboha pomalý neznamená mělký, uspávací sex kdy ti v půlce přestane stát. Pokud nemáš sílu nebo náladu, nedělej to vůbec. Pokud máš, dělej to pomalu ale s důrazem.

8.?
9.?
10?

Budu ráda, když se zapojíte a společně pak budeme pokračovat dál.. A možná si tak uděláme na světě samé dobré milence! :)

55 komentářů:

  1. souhlasím s tou dvojkou ! udělal to jednou a málem jsem umřela bolestí protože mě to dost bolelo..

    OdpovědětVymazat
  2. Poslouchej, co ti říkám. Když ti 200x za vztah řeknu, že nesnáším kousání do bradavek, tak to prostě nedělej.

    OdpovědětVymazat
  3. Se 4. naprosto souhlasím. Žádné "Máš to radši zezadu nebo z boku?", "Na kterou polohu teď změníme?" a "Líbilo se ti, když jsme to minule dělali takhle a takhle a budeme to tak dělat teď taky?!". Hups a mé vzrušení bylo vystřídáno myšlením.

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavne prosimte hygiena nez budes neco chtit.

    OdpovědětVymazat
  5. Když ti řeknu, že ti ho nechci vykouřit, tak vážně nechci. Tím, že mě budeš další hodinu přemlouvat abych to udělala, mě akorát naštveš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. !!!! S tím naprosto souhlasím!! Jsem schopná se "obětovat" a udělat to, ale opravdu né pokaždé, když si o to řekneš, tj. vlastně pokaždé..

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasím! Není to automatické! Pro kluka taky není automatické, že bude holku 20 minut lízat, tak proč by to mělo být automatické pro mě?

      Vymazat
    3. S tímto též naprosto souhlasím!

      Vymazat
  6. To, že má většina žen ráda orální sex (v případě, že ho poskytuje muž) neznamená, že ho mají rády VŠECHNY!

    OdpovědětVymazat
  7. Největší zabiják vzrušení, když si chlap lehne na záda a tak mi ho teda vykuř .. Nezapomínat na předehru, alespon krátkou!

    OdpovědětVymazat
  8. V souvislosti s jiným Tvým článkem mě ještě napadlo doporučení: Muži, holte se! Opravdu se holte a nemyslím na tváři, ale v podpaží a v rozkroku. Nedokážu si představit, že se jdeme milovat, svléknu svého milého a najdu prales. Myslím, že to dokáže zkazit den :D Takže...přestože to mnohým přijde určitě divné, zženštělé nebo trapné, my to většinou oceníme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, určitě, ale také né úplně všechny. Například já bych to za zženštilé a asexuální považovala. Tedy v případě, že o sebe muž dbá až moc pravidelně a holí se do hladka, taky pravidelně. Prostě to pro mě není moc chlapské. A to, co mu kde roste neovlivní nikterak touhu po tom člověku. Netrávím s ním život jen kvůli tomu, že je čistotnej a holí se.

      Vymazat
    2. Souhlasím.... Není to o tom, že se musí holit 3x týdně. Ale jestli jste některá zažila, jaké to je, ležet na 4-5 cm dlouhých chlupech v podpaží, ze kterých stéká pot????
      A když to děláte, tak máte jeho chlupy z koulí na frndě... na břiše....na prostěradle... prostě všude????? Myslím, že kdyby to některá doopravdy zažila, co to je, tak by dala za pravdu HOLENÍ PRO. Jasně, nemusí to dělat často. ALE PROBOHA ASPOŇ 1X MĚSÍČNĚ!!

      Vymazat
    3. Hm tak mi se zase nelíbí, že se muži holí dole automaticky do hladka, něco tam být musí! Ale podpaží ano...

      Vymazat
  9. je síce pekné, že ma navádzaš na to, ako v tomto momente to pri orále chceš, ale keď raz sakra odťahujem hlavu, tak mi ho fakt nestrkaj až do hrdla... ak nechceš nehodu...

    pri "prstovaní" radšej otáčaj prsty smerom nahor, k bruchu, nie naopak. po dráždení "čreva" ozaj netúžim

    keď poviem nie pri tvojom praštenom nápade,tak myslím nie. polhodinové presviedčanie nezmení môj názor, akurát totálne stratím chuť.

    kľudne mi daj na zadok, potiahni ma za vlasy, ale nie tak, aby ti ostal chumáč v ruke..

    a tiež trochu vzdychaj, nemému ani vlastná mať nerozumie

    OdpovědětVymazat
  10. Nemluv o tom, že si myslíš, že ho máš malého a že bych určitě potřebovala někoho lepšího.
    Hlavně o tom nemluv během sexu.
    Když s tím já nemám problém, tak proč to kurva musíš řešit? :D

    Předehru nenahradíš tunou lubrikantu. Aspoň chvíli, prosím !
    Maximálně při rychlovce, ale pokud mám být vzrušená, lubrikant to neudělá za tebe.

    OdpovědětVymazat
  11. A souhlasím s předchozím komentářem v 10:02 (hm :D)
    Pokud mi budeš při kouření tlačit hlavu směrem k sobě, nebude to lepší. Tohle fakt nenávidím.

    A s těmi prsty směrem k břichu jsem ti to říkala už několikrát, nevím, co je na tom nejasného. :D

    OdpovědětVymazat
  12. když mi při pozici zezadu saháš na prsa a já tvým rukám uhejbám, znamená to, že mi na ně fakt nemáš hrabat.. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Moje tělo netvoří jen vagína a prsa, vzrušuje mě, když mě líbáš třeba na krku, ohryzuješ ouško (ale proboha nechci, abys ho žužlal a mlaskal, až mi z toho zalehnou bubínky!) anebo mi nehtama přejíždíš po předloktí. Při lízání začni třeba hlazením a jemným okusováním stehen. A mou podkolenní jamku jsi ještě taky neobjevil (ne, nechci ti dávat přesný manuál).
    Jo a nemám ráda, když to děláme pořád stejně. Sice je to osvědčený postup, ale kdybys mě někdy překvapil něčím novým, bylo by to fajn; já se o to aspoň občas snažím.
    Vlastně bych to shrnula asi takto: objevuj mě! Spoustu jsem ti toho poradila, ale mám ještě svá tajemství, co čekají na tebe :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jelikož mám dokonalý sex tak nemám co dodat:D Ale něco se přece jen najde u ex.
    Když mi prováděli oral tak jeden děsně tlačil až jsem bolesti musela uhnout a druhý prstama ve mě otáčel - maras!

    OdpovědětVymazat
  15. Nenuť mě do análu, když to prostě dělat nechci!!! Nestrkej mi nenápadně prsty do zadku, nejsem debil abych si toho nevšimla!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "nejsem debil, abych si toho nevšimla!" xD xD xD xD

      Vymazat
    2. :D a oni si vážně myslí, že se toho nevšimneme :D

      Vymazat
    3. Jo už je s tim fakt trapnej...

      Vymazat
  16. - Nemáš rád, když holka leží jako prkno, tak se podle toho zkus řídit, když jsem nahoře a nenech to jen na mě. Pomoz mi, dotýkej se mě...
    - Hraní s bradavkama je fajn, ale nekruť s nima jak v nějakým filmu ani se je nesnaž ukousnout! :D přece jen jsou dost citlivý!!
    - Ráda ti to udělám pusou, ale hygiena je nutnost a oholení nebo aspoň nějakou úpravu vítám s otevřenou náručí!! Taky nemáš rád prales ;)
    - Celkově buď všímavější jak na co reaguju :)

    OdpovědětVymazat
  17. ježiši... takhle jsem zrovna předevčírem málem vypíchla příteli oko. :D kvůli pitomé tmě, kterou jsem sama chtěla a už to nikdy víc neudělám! to radši at se kouká na moje faldy. :D naštěstí jsme se tomu ráno už smáli, ale hned potom jsem nebya schopná vypustit z pusy nic jiného než jak hrozně mě to mrzí a promin pořád dokola... :D

    OdpovědětVymazat
  18. ještě, mě by tenhleten článek zajímal i z pohledu mužů, co holka dělá špatně... :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ráda bych mužům vzkázala, že jedinej erotickej bod na mém těle opravdu není jen vagína. Takže první kam sáhneš nemusí být moje PÍ. Existují bradavky a nejméně dalších 15 míst kde to ženu vzruší taky!
    nemluvě o tom že já ti ho kouřím několik desítek minut a ty mi to oplatíš 30 sekundama a pak hup na věc.
    Sex je o tom dávat a dostávat!

    OdpovědětVymazat
  20. TQ: Když už chcete, abychom vám ho kouřily a olizovaly vám přitom koule, OHOLTE SI I TY VAŠE KOULE --- vlastně si OHOLTE VŠECHNO!!! Nesnášim, když pak hodinu lovim v puse ty vaše chlupy - a že se to u některých stává celkem často..!

    OdpovědětVymazat
  21. - První místo kam zavítáš nemusí být moje kalhotky, vlastně by to neměly být moje kalhoty, když se do mě hned napoprvý snažíš narvat prsty, bolí to a veškerá chuť je pryč.
    - Líbej mě na krku, líbej, ale neolizuj a opovaž se mi uděla cucflek, není mi 15!
    - Ok, kousání je fajn, ale když mě kousneš do bradavky a já řeknu au to bolí, i když se u toho třeba směju, tak mě to prostě bolí, už to nedělej,nebo zmírni.
    - Když při sexu řeknu au, přestaň, nedej bože, když to opakuju a v očích mám slzy, prostě přestaň( fakt se mi to jednou stalo, že nepřestal), sex je sice fajn, ale zdraví je zdraví.
    - Jsem suchá? Pokračuj v předehře, nebo vezmi gel. Přece sám poznáš, jestli jsem připravená nebo ne, není ti 15. Jinak mě to dost bolí. A ne vždycky když jsem suchá to znamená, že nemám chuť na sex.
    - Když ti po orgasmu řeknu, ať na mě chvíli nešaháš, myslím to vážně, tělo je citlivý, a když mi šáhneš na klitoris, fakt to i bolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím posledním mi naprosto mluvíš z duše

      Vymazat
  22. Ne všechny holky stojí o holátko. Za mě teda NEHOLIT!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Ale mega dlouhé chlupy zaslouží maličko zastřihnout.

      Vymazat
    2. Za mě taky určitě neholit! Líbí se mi to a vzrušuje mě to!
      Chci mít chlapa, ne chlapečka

      Vymazat
    3. Přesně tak! Na vyholenej penis se nemůžu koukat, přijde mi to vtipný. Jako nějaká úprava může být, ale zbavit se chlupů úplně prostě NE a to platí pro celý tělo!!! :)

      Vymazat
  23. Měla bych pár bodů hlavně k hygieně:
    - umyj si ruce mýdlem! předtím, než mi tam začneš sahat a strkat špinavé prsty, umyj předem i všechny předměty, které mi tam chceš strkat
    - nedělej mi to pusou po ránu, předtím, než si vyčistíš zuby
    - pokud ho chceš ode mě vykouřit, předem si ho umyj. A také těsně předtím zásadně nechoď čůrat :D kapičky moči v puse fakt nemám ráda
    - a také mi tam nestrkej prsty, když máš dlouhé neupravené nehty....obzvlášť s ne moc šikovnými prsty mě akorát poškrábeš

    - první místo kam mi sáhneš, nemusí být v mých kalhotkách, docela to dokáže zničit vzrušení, když mi tam hned hrábneš... ráda se od tebe nechám nejdřív hladit a dráždit po celém těle
    - dlouhá předehra je moc fajn, ale musí se to nějak stupňovat, ne mě uspávat :) a když už je fakt moc dlouhá a k ničemu to nevede, tak jdu opravdu raději spát

    OdpovědětVymazat
  24. Mysli na to, že nejsem umělá vagína a potřebuji vzrušit, než ho tam šoupneš, jinak to není nic příjemného. Takže ať už sliny, gel nebo moje šťáva, cokoliv jen ne suchý, drhnoucí zásun!

    OdpovědětVymazat
  25. Myslím, že potřeby každé z nás jsou nesmírně individuální. To co tu čtu, ať už z článku nebo komentářů.. v řadě věcí to mám ráda jinak. Kdyby mi ho strčil do té druhé dírky nečekaně, budu jen ráda - u nás jsem to já, kdo by chtěl anál víc. Sex v absolutní tmě mám jednou za čas taky moc ráda, přijde mi, že když člověk přestane vidět očima, jako by se prohloubily ostatní smysly - víc vnímám jeho vůni, hebkost jeho pokožky.. Dole oholení nevyžaduji. Maximálně zastřižení. Opravdu miluji jeho hrubé ochlupení tam dole..přijde mi to strašně mužný a jsem z toho vážně hotová :) Moje jediná rada mužům tedy zní:
    Poznávejte svoji partnerku, zeptejte se jí jak to ráda, zdokonalujte se, neopakujte to, co vám už jednou vytkla. Univerzální návod neexistuje. Co jedna zbožňuje, to druhá nenávidí. Zjistětě si, co rozpálí zrovna tu vaši přítelkyni. Na to, co se líbilo bejvalkám zapomeňtě.

    OdpovědětVymazat
  26. Slecny, co to třeba vzít to z jinyho konce-tedy:
    1. Předehru, a samotny milovani nemusím začít vždy nutně já-sbalil jsem tě(alespoň můj případ),ale to neznamená, ze budu vždy prvni kdo zacne.
    2. Moc moc rád ti ji vylížu, ale to zase neznamená, že ti to budu dělat hodinu a dvacet minut a ty mě tam budeš neustále přidržovat a tisknout rukama...(vážně nepřeháním,stává se)
    3. Moje nadobíčko je citlivy tak jako Tvoje,takže prosím nekousat žalud a uzdičku a též tam nepřejíždět zuby (stává se), já ti tam dole taky nic nehryžu...
    4. Baví tě to a též i mě, no tak se při tom alespoň ozvi a když se ti něco při tom nelíbí,tak mi to řekni nebo evidentně naznač,nedokážu ti číst z očí a věz, že ti nechci působit bolest-tak se prosím pěkně ozvi!
    6. Když mi ho honíš a kouříš,tak NE za sucha-to vážně bolí-máš přece sliny a nebo lubrikant... A taky bych jen podotknul,že není jenom penis,ale taky stehna, pupík, prostata a všechno okolo-to neni jenom flétna,ale celej orchestr,takže si hraj.
    7. je toho spousta co vypsat,ale je to hlavně na komunikaci jak tu již bylo zmíněno několikrát...tak hodně skvělých zážitků přeju :D
    A jako dodatek: neříkej tu asexuální frázi "nikdy v životě..."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, díky, myslím že to je přesně to o čem mluvím. I my si rády přečteme názor z opačné strany! Víc takových otevřených názorů!!:)

      Vymazat
  27. Hodilo by se víc názorů od mužů :D

    OdpovědětVymazat
  28. Když už dlouhá předehra, tak ať to, proboha, má nějakej vývoj! Nesnášim ty hodinový předehry kdy to děláš furt stejně. V průběhu zvyšuj intenzitu líbání, hlazení, všeho. To je na tom to sexy :-) V opačnym případě mě to uspává..
    Jo a strčení prstů do mojí pipky neni univerzální recept na vzrušení. Naopak ho tim většinou zabiješ..

    OdpovědětVymazat
  29. S posledním bodem naprosto souhlasím! Není nic "lepšího" než když mi tam nasucho narve prsty...pak má 100% jistotu, že mě to nevzruší, spíš naopak

    OdpovědětVymazat
  30. Dej vědět, co se ti líbí! Aspoň zamručením, zavzdycháním. Není nic horšího než se snažit o tvé uspokojení orálně a nevědět, jestli se ti to vůbec líbí! Nebo aspoň pochvala na konci :D. Protože já fakt nevím!

    OdpovědětVymazat
  31. já to teda zažila jen s jedním partnerem ale totálně jsem nesnášela jeho větu "už budu"!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥