neděle 26. ledna 2014

Jak má vypadat erotika?

Jen jednou jsem vlezla do sexshopu. Šla jsem tenkrát s přítelem, spíš ze zvědavosti, než něco pořizovat. Sotva jsem otevřela dveře začala jsem se cítit zle. Co tady dělám? Z regálů na mě koukala umělá prsa, roztažené nohy a porno na krabičkách. Všechno to najednou působilo otřesně. Chci říct, za svojí sexualitu se rozhodně nestydím, dokážu psát o sexu, bavit se o něm a masturbovat. Ve chvíli kdy jsem měla pocit, že mě všechny ty žilnaté gumové penisy umlátí jsem to cítila ale jinak.
Proč se cítíme na těchto místech nepatřičně, stydlivě a v rozpacích, když máme rádi sex a chceme ho zpestřit?
V té době jsem se rozhodla, že už do podobného obchodu nikdy nepůjdu a při hledání erotických hraček usedla za počítač. Musím říct, že už jsem navštívila mnoho stránek, mnoha sexshopů a mnohdy jsem se cítila podobně. Nechci nakupovat na laciných stránkách, které mi ve vzpomínkách připomenou mojí první návštěvu sexshopu.


Jak by mělo vypadat nakupovaní? Jak by měla vypadat erotická hračka?
Když jsem zase brouzdala internetem, narazila jsem na Sex shop pro ženy.
Elegantní stránky, jemný design a hlavně smysl. A tady jsem našla to, co jsem hledala. Decentní obchod, který vedou ženy pro ženy. Píšou recenze, zkouší, otevřeně popisují. Píšou blog, něžně a vtipně a vy se můžete v klidu odreagovat. Nabízejí takové erotické hračky, které vám vyrazí dech.

A tak mi přišel vibrátor, který vůbec nevypadá jako vibrátor. Mia2.
Mia2 jak se tenhle kousek jmenuje, je podle mě jedním z vibrátorům dnešní doby. Nabíjí s přes USB, je opravdu malá, tichá a s velkým výkonem.
Podle mě skončila doba laciných shopů s hračkami vyvolávající smíšené pocity. Už když jsem se dotkla téhle kouzelné rtěnky, cítila jsem to. Vybízí vás k tomu hrát si, prožívat orgasmy jako oslavu vašeho těla a masturbovat s pocitem luxusu.
Vibrátor přišel v krásné krabičce, která skrývala ještě jednu krásnější krabičku a po otevření jsem objevila ještě saténový sáček s lubrikačním gelem, kartičkou a návodem. No a pak jsem se konečně dostala k NÍ.
Krásná, decentní Mia.


Moje první seznámení s ní bylo plné překvapení. Taky nečtete návody? Vůbec jsem nechtěla dlouho studovat jak zapnout a užít si. Navíc má jen dvě tlačítka- plus a mínus a to je přece jasné. Vibrace od nejslabších po ty nejsilnější. Musím říct že ty silné vibrace jsou přesně to, co chci. Navíc je tak tichá! A to je přání mnoha žen. A tak jsem si s ní hrála a objevovala. Musím říct, že je opravdu malá, má jen 11cm. Ale našla si svoje místečko rychle. Klitoris.
Když jsem byla u těch silných vibrací a blížila se k orgasmu, upřímně nevím co se stalo. Začala vibrovat rytmicky. Je to můj první vibrátor, který něco takového dělá a mě to absolutně dostává. Musíte si to prostě zkusit.
Později jsem hledala v návodu, jak si tohle kouzlo dopřeji znovu. Ano, jsou to čtyři naprogramované režimy!
Shrňme to, Mia je spíš vibrátorem na klitoris a bradavky. Klasicky vás moc nenaplní a do análku bych jí ani nezkoušela. Je moc malá a hladká, takže by tam mohla zůstat. Ale užijete si s ní hodně krásných chvil, které mohou být klidně i v sprše, protože je plně voděodolná.
Je to ideální luxusní dárek a jestli si ho darujete samy, to už je vlastně jedno.


Hodnocení:
+ design
+ nabíjení přes USB
+ tichá


- cena 
- materiál
- omezené využití


Jako mínus uvádím především cenu a to pro to, že Mia se dá poměrně lehce nahradit jinými a mnohem levnějšími vibrátory (např. těmi ve stylu Pocket Rocket). Také materiál bych si přála silikon, přece jen plast je pořád jen plast. 


7 komentářů:

  1. mrkla jsem teda na sexshop a moc mě nenadchl... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mne nenadchl. Měli by zapracovat na grafice, je to dost nuda ;)

      Vymazat
  2. já zažila první návštěvu sex shopu minulý týden, po rozchodu jsem si chtěla udělat radost a nechtělo se mi utrácet za poštovný:D Jsem teď na erasmu v Anglii a tak jsem vyrazila do obchodu Ann Summers, a byla jsem nadšená. Kamenný obchod je zaměřený hlavně na spodní prádlo, krajky a tak a pak je tam menší sekce s hračkami pro dospělé. Vůbec jsem se necítila nepatřičně, bylo to jak na výstavě, podsvícený, super design a hrozně milá prodavačka :) Za chvilku jsem už odcházela s podobnou hračkou, ktreou popisuješ i ty :) :) Takže jestli se chystáte do ANglie, doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Některé vibrátory bych si koupila už jenom kvůli tomu jak vypadají krásně :D

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za každou novou reklamu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za tip, mně se tedy obchod moc líbí, to jsem přesně hledala...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥